Адреналинът помага на Дженифър Анистън в голите сцени

Актрисата Дженифър Анистън усеща прилив на адреналин, когато трябва да заснема голи сцени, пишат американските таблоиди.

Обратно в новината

Коментари - Адреналинът помага на Дженифър Анистън в голите сцени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, Женифер! Пак се опита да се появиш с някаква новина, но пак не успя!

Според мен,само който не е искал не те е виждал гола.Така,че спокойно можеш без угризения да се съблечеш отново.

Прекрасна е! Номер 1!

разводът и с пит обърка тотално живота и! колко години вече не може да се съвземе. всичкото това внимание на медиите само потвърждава колко е самотна и очаяна! жалко, хубавка е, известна, богата - с възможности за успех! но няма пълно щастие!!!

На 43 години след дни и часове в ракрасяване и гримиране, без грижи за деца или каквото и да е, може всеки да се докара да изглежда на снимките добре. ВИжте и другите й снимки - с бръчките по шията, когато е излязла на улицата. Съвсем не е като да позираш пред фотоапрати и камери. Нищо не е изпуснал г-н Пит, тя го изпусна...

тъпа и проста!изключително елементарна жена!

на една добра актриса не и трябва да се съблича. дано е само някакво мимолетно решение на дженифер. много я харесвам и определено не и прилича да се доказва с голотата си ...

Ша та изпапам Джен

Убавите каки са така. Не им дреме много да се разголват

Въпросната кака на 40 изглежда по добре от колкото на 25, което е доказателство за напредъка на пластичната хирургия, липостукциите, и т.н.