Надежда Нейнски отрече слуховете, че е бременна

Надежда Нейнски отрече слуховете, че е бременна в петия месец, тиражирани от различни издания вчера. Според тях, засега тя и съпругът й Светлин криели новината от суеверие, а бившият външен министър не прекъснала и за миг работата си като депутат от Европейската народна партия.

Обратно в новината

Коментари - Надежда Нейнски отрече слуховете, че е бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мит ли е това, че беше "Хубавото Наде"?

О,нищо чудно и баба ми да роди!

Оставете хората да са щастливи. Дали е хубава или не... все е тая, нали е щастлива. Има това което всеки търси. Не злобейте!

Не знам какво ви става, хора! Жената казва, че не е бременна. Плюйте жълтата преса, а не нея. А дамите, които коментират външния и вид, ще ви пожелая само да изглеждате като нея на 49!

Айде дасе поправи, да оправдае очакванията Чакаме бебе

По-вероятно е коремът й да е като на 5-месечна бременност. Горкичката, много се запусна...

koto van6en ministar ne napravi ni6to za bg zatri medicie ,,,,,,, sega pak e na glemite pari ipak ni6o za bg...........li4ni oblagi..........

Дето остави българските медици години да гният по Либийските затвори ли?

Питам се защо човек като остарее и изкуква и тя ли като онази 62 годишната се кани да ражда, дърта е за тази работа. Тези дни все абсурди се публикуват

Жената ясно си е отрекла тази "новина". Защо трябва да се разисква може ли, не може ли? . Има си две големи дъщери, така че въобще не вярвам да и се занимава с памперси и пюрета. Така, че тя няма нищо общо с онази 62-годишната от Русе.

Много важно!!!Какво си въобразява"хубавото Наде": първо никога не е била хубава освен да е симпатична по телевизиите снимана от далеч И задължително след професионалното и гримиране и мазотене до плескане в гримьорните на телевизиите..В по-вечето случай след като е погледнеш после щетрябва да ти баят...И да забрави за следваща политическа кариера: а да си търси местенце за даскаличка кавото си е....Измислена "демократка", която не се отказа от властовите облаги: да купува на безценица соц. предприятия..напр. гараците на ЦК...

Жалко Наде.

По програмите за желаещи да имат дете се отпускат суми.които не се знае кой и как ползва.Не вярвам някой да има интерес тя да участва в такава програма.Като евродепутат получава солидни суми.но може би трябва да си плати новия апартамент на ул.Козяк или близо до нея.Беше направила и огромни суми от разговори по телефони-доколкото си спомням около 100000...А какво стана с родилката от Русе-621г.жена?

Готов съм да помогна ако има проблем със забременяването! :)