Мария и Митко стоплиха отношенията си

Фолк изпълнителката и бившият й съпруг Димитър Андонов стоплиха отношенията си, след като дълго време между тях се усещаше напрежение.

Обратно в новината

Коментари - Мария и Митко стоплиха отношенията си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен Мария трябва паметник да му издигне на този Митко. Ако не беше той , в пайнер я викаха само за конферансие по концертите си. Кой я направи дама и кой я научи и финансира да носи маркови дрехи, бижута и аксесоари. Лоша дума не трябва да казва за него. Мария да се огледа в колежките си които нямат до себе си сериозен и могъщ спонсор на какво приличат, защото добрите хитове и клипове са скъп продукт и няма никакво значение коя от певачките ще го изпълни, защото всичките сте еднакви, важно е кой ще ти го осигури. Така че мила Мария благодари ,че имаш такива мъже до себе си, иначе певици с хубава визия с лопата да ги ринеш.

Много бях притеснен от това, че са разделени и сега вече ще спя и ще се храня спокойно! Иначе казано дреме ми на...

Рогатко, мълчи си по-добре

свършиха и парите и се стоплиха взаимоотношенията :)

Хайде стига!То не бяха Вихра,Цветанка, Мария!Все един дол дренки!А на вас журналистите за да ви правят впечетление и за да пишете за тяхрзначи ,че не сте по-различни!

логичен краи на един нелогичен брак!

БРАВО!!!!! НАЙ-ПОСЛЕ СЕ УСПОКОИХ

А най-щастлив е той, че се оттърва от нея :)))

дълго време се чудех кои нормален мъж би се оженил за мария?!? и понеже този митко ми изглезаше нормален, започнах да се чудя какво толкова е намерил в нея?!? но явно всичко си доиде на мястото и сега и двамата са щастливи поотделно много повече отколкото заедно! напълно разбираемо!!!

изпилнителката?????????????