Гардар сложи край на отношенията си с Асдис Ран

Макар и съвсем наскоро Асдис Ран категорично да отрече слуховете, че със съпруга й Гардар Гунглаугсон вече не са заедно и затова живеят в различни страни, изглежда футболистът не е на същото мнение.

Обратно в новината

Коментари - Гардар сложи край на отношенията си с Асдис Ран | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе каквото и си приказвате, колкото и да плюете, Ледената Кралица си е много хубава. Еееех, вие мъжете как бихте и скочили, ако ви падне възможност, ама нали гроздето е много нависоко, та е доста кисело! ;-)

Абе тази явно има незаменим бизнес тук ,че да остане, и друго не мога да разбера, нали плюеше като дойде в България ,че сме били изостанали ,че модата в бг идвала с години и т.н. простотии , тая кукла и бизнес направо смях в залата.

Защо не сменят тактиката медиите - да пишат тогава, когато НЯКОЙ С НЯКОЙ не е спал! Това ще бъде новина, а сега.... само ни затрупвате с гнусни подробности. Мацката е усетила че древната професия у нас е на нпочит и тук се счита за хай-вип статус ...

точно така,додо,и аз така мисля.измислената псевдо грозновата звезда си е намерила евтинко местенце,топло и кадето я обожава местният ЕЛИТ

бях сигурен, че този ще проклина деня, в който е стъпул в БГ !!! В Исландия русокоси Асдиски с лопата да ги ринеш, ама тук и се услади светския живот и медийното внимание. Голям секс я чака :)

:))))да да

нико

И за уличните кучета стана ясно каква е тая. Каквито са и нашите пластмасови "хубавици" с големи джуки, видя , че в България се котират такива девойки и реши да остане. Ами никъде другаде не я искат , пък и скъпо взима.Да живее родният хайлайф!

тоя защитник ли играеше? Не можа да опази само на жена си портата, та стана като рибарско серкме.

тоя заприлича на благороден елен

о, моля ви се! достатъчно сме разтревожени от семеините проблеми на вихра и иван, на мария и митко, на алисия и божинов, та сега и с личните драми на тези! не, не - не мога да го понеса, идва ми в повече!!!

Оттърва се от вампира! сега се подвизава из Б-я да търси нов футболист да я издържа и пето дете ще му роди ама кандидати няма малко са ни родните силиконки и търсачки на мънгизи а

Ясно,тази е поредната която ще обиколи медиите...

За жалост не предизвиква гордост у мен фактът, че Асдис Ран е избрала да живее в България.. явно и нея я учудва цялото медийно внимание в което се къпе у нас и е решила да граби от него докато може.. аз мислех че си имаме достатъчно измислени звезди