Асдис Ран лъгала за раздялата заради децата си

Исландката Асдис Ран най-накрая призна носещите се от дълго време слухове, че се е разделила със съпруга си Гардар. В изпратено писмо тя заяви, че с футболиста вече не са заедно и дори се извини на медиите пред които отричаше да има каквито и да е семейни проблеми.

Обратно в новината

Коментари - Асдис Ран лъгала за раздялата заради децата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе каквото и си приказвате, колкото и да плюете, Ледената Кралица си е много хубава. Еееех, вие мъжете как бихте и скочили, ако ви падне възможност, ама нали гроздето е много нависоко, та е доста кисело! ;-)

Бих се учудила ако НЕ лъже, а казва истината .... хахахаха

Лъже и се надява да хване нов балък да и гледа децата и нея.Да и плаща сметките и да и даде нов силиконец че стария гръмна..Ама глупаците футболисти попривършира ,ейт го божинката вече се натресе с парцалетка ,михайлов с баджаначка и попривършиха. Една надежда и остана Коко Динев , инак не я виждам горката как ще си практикува професията... Мъка мъка много мъка

Ама, какво се чудите, та в Исландия 7-8 месеца е само нощ през зимата, няма ден, няма слънце, няма топло, има сняг, студ и най-много да се потопиш в някой гейзер и да идеш на сауна с гаджето си. Само че, населението там е някакви си двеста хиляди жители - е, как тази красавица и другите като нея да се изхарчат на толкова малък пазар. А тук, у нас, дал Господ глупаци с пари.

добре че децата порастнаха тая седмица та да разберем истината. иначе мамката е супер секси!

Ние в България може да сме в гъза на Европа , но не ядем доматите с колчета - тя тука вее голотии по " Светски " партита , той - там , а ние си мислим какви щастливо женени хора

Русалка... децата са малки и не разбират, но не са чак толкова глупави! И как можеш да предпазиш някой с лъжа..

Спокойно Асдис, Коко Динев и теб ще оправи. Човека сериозен!

Ето тази жена показа на нашите "звезди" как се реагира и говори публично при развод!!!!

Подкрепям, от всичкия бул'мач на наши уж светски личности, една шведска манекенка показа как е зряло да се държат топ развеждащите се у нас пред медиите. ПР е последното, от което децата имат нужда, когато губят най-важното- семейния уют от това да са до щастливи мама и татко. За каквато да я представяте Асдис и каквато и да е всъщност, тя на първо място е, и ви го показа ясно, сериозна майка! Учете се "родни звезди"!

спокоино, адис, никого не си излъгала, защото никои не ти е повярвал. пък кои ли се интересува от теб и твоя личен живот?!? дори и на медиите не им пука за теб, ти сама се навираш в тях! само че и ние си имаме един куп празноглави силиконови блондинки и брюнетки! не мисля, че ще намериш тук това, което търсиш - конкуренцията е жестока!!!

да знаете България чакаше само вашто изявление....

има ли още някой да я е пропуснал