Коментари - Деси Бакърджиева: Купувам си маркови чанти, но съм пестелива | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на рамблата в барселона има само сувенири и ресторанти и разбира се големият маркет за риба, плодове и зеленчуци. виж на пасео де грасия можеш да си купиш нещо марково като луис вютон например. иначе с другото съм съгласна.

Весела, съгласна съм с теб и искам да добавя, че в нормални държави като тази, в която живея през последните 7 години точно това ми прави впечатление. Моята работодателка е свръх богата и също ходи с нормални дрехи и не толкова скъпи аксесоари, не парадира. Деси Бакърджиева ми и много симпатична и дори да носи менте ще я разбера на фона на мизерната държава, в която живее, но поне ще я носи със стил!Пожелавам й да работи и твори в нормална държава, защото има качества и определено ще има нормално заплащане!

Съгласна с мненията на двете дами.Само не мога да разбера тъпия Бг манталитет - защо задължително всичко трябва да е марково и това да се подчертава?И аз знам , че много богати звезди на запад пазаруват масови марки , само нашите се пънат на Версачета , Гучита и Вюитон.Може да си с чанта за 10 лв и да изглеждаш супер класно.Ама тъп чалгаджийски манталитет...

Nina

я прочети по-добре статията в частта за LV.

пропхтие статут а и тогава прави изявленя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То за злобата и измекярите почивен ден няма.

Вярно е, че Люи Вюитон не правят никога намаления и разпродажби на чанти. Най-вероятно е да си е купувала чанти от съседна Турция. Там добре се стараят да копират чанти на световно известни марки. Пък и цена от 560 лв. горе-долу отива за турска фалшификация на чанта, ако разбира се, не е успявала да се спазари за по-ниска цена.

Nina

никога, никога, никога LV не прави сезонни намаления, камо ли разпродажби!!! деси, има някои фирми които си знаят цената и си пазят имиджа. би трябвало да се поинтересуваш, преди да решиш да се излагаш публично. явно жълтата преса има право!!!

вярно нивог Louis vuitton. Ne pravi soldes

Много си пътували ти..Сигурно си й светила преди десет години та си толкова наясно с марковите стоки тогава и сега! хахаххаа Страхотна компетентност има м БГ, да не коментираме дребнавите изказвания в целия сайт..За това далеч от тази помия!!!!

има Vente priv n nei soldes n'a Louis Vuitton stage vu profs za nivoto n'a Louis Vuitton

Радо

Аз пък обичам да се разхождам гол по плажа,но междувременно не ми пречи да варя ракия на високосна година! Значи,статии от подобен характер будят в мен най-малкото насмешка и чувство за празнота и липса на стойност.Моля Ви,подбирайте си репертоара да е малко по-интригуващ!