Дъщерята на Биляна Йотовска не знае какво е шоколад

Създателката на танцувалното шоу „Тайната градина” Биляна Йотовска и мъжът й – културистът Митко Димитров, възпитават дъщеричката си Никол, без тя да знае какво е шоколад.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Биляна Йотовска не знае какво е шоколад | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко в природата е полезно,дори змийската отрова в малки количества е лекарство.Ако тая гола траверсна щека,готви всеки ден разнообразна храна,дете се храни разнообразно,не е лошо даже е полезно в малки количества шоколад.Лесно е да ограничиш,обидиш подиграеш,трудно е да си умен.Човешките тела са различни като състав,едни предпочитат сладко,други солено.Това е написано в Аюрведа.И ако детето ти има нужда от някаква храна ,но ти не му я даваш или прекаляваш с нея ,тогава го разболяваш.

Аз пък не знам коя е тая ; )

тая е много куха лейка

едни роднини не даваха на детето си газирано,само сокове,когато стана на 14-15 години се отприщи и щедро пие газирани напитки,мисълта ми е че фаида от недаването на определени храни и напитки в ранна възраст е никаква

да не дадеш на детето си една кума лиса е престъпление, а не за хвалба. но това е по-скоро поза, като непиенето и некарането на стависки, или милият и нежен самбист.

Бадемите са полезни, но са малко по-скъпички от шоколада. Пък и малко шоколад е полезно даже - може натурален

трябва само да почнат да и дават и добавки от магазина на мъжът и картината ще е пълна.....)))))

Добре де, не разбрах какво лошо има вместо шоколад детето да яде плодове. Боже мой, народа откача! Някой решава да дава плодове вместо шоколад и веднага е обявен за идиот... Жалк история.

Е то и аз гледам и недоумявам в менюто за обяд в софийска детска градина супа топчета но с по 1 топче на дете.....скоро колянето на прасета ще е нехуманно и ще се забрани... ще се яде само ГМО .. т.е. идва НОВИЯТ РЕД ГОРКО НА ВСИЧКИ НИ!!!!!

Пък аз им се радвам. Хубаво е да се дават на децата плодове и ядки, и да получават родителско внимание вместо шоколади. Много по-радостно е такива истории да се тиражират в медиите, вместо нечий нов силикон/мъж/домашен любимец.

Тези родители дали са израстли без шоколад. Съмнявам се.

шоколада в умерени количества е полезен.Особено тези с ядките.Смешни и жалки -български елит.

И кво кат не дават на някво бебе или дете на под 5 години шоколад? Нали след някоя друга година ще почне да иска

много глупаво решение. едно дете не трябва да се лишава от нищо. в умерени количества шоколада е полезен, a детето като порасне само да си решава какво ще яде и какво не.

много интелектуално семейство