Златка Райкова: Обичам Багата като брат

Златка Райкова, която е бивша приятелка на Благой Иванов-Багата, намушкан с нож рано сутринта в неделя в София, заяви в ефира на ТВ7, че го обича като брат, като приятел и винаги ще бъде до него в трудни моменти.

Обратно в новината

Коментари - Златка Райкова: Обичам Багата като брат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виолета Димитрова, в твоя коментар май само името си си написала правилно! Може би, защото е на латиница. С българския език хич те няма, затова не плюй по "чалгаджийницата", че и нея не си изписала правилно!

толкова Обич ни залива от всякъде че ше полудея..

Как може да наричаш брат/сестра човека с кого спиш и се натискаш публично?

А де и аз това се питам.И как няма срам от сегашната му приятелка:)

Не знам как е в другите държави, но в БГ спокойно мога да обобщя, че спортистите са едни потенциални престъпници- като се почне от седналия пиян зад волана фигурист Максим Стависки, минем през случая Боевски, Илия Павлов, братята Илиеви, Иво Карамански и т.н. и т.н., та стигнем до Багата .. Естествено, че ще твърди, че от завист някой го е намушкал- то как да не му завидиш?! :))) Та нали е хем умен, хем красив и само с такива жени се движи, та е за завиждане :)))(разбира се, че го казвам със сарказъм!) Но нека ни разбере целия свят- как при нас стоят нещата със спортистите!!! Изключенията от правилото моля да ме извинят! Истината е, че спортист трудно може да спечели симпатията ми, защото по правило между тях умни хора е трудно да намериш, а, както виждаме, освен тъпи са и склонни към престъпление! На всичкото отгоре част от данъците ни се наливат в спорта... :((, а не заслужават нито стотинка!!!

е и да ги хване полицията престапониците или убиици ще склучат споразумение с прокоратурата а там все още законите са комунистически и таи като затворите са препалнени според един мрасник прокурор ще ги пуснат на свобода за да продалят да убиват изнасилват крадат продават дрога това може да се случи само в чалгаджииницата наречена булгатия

ЧЕЛА СИ ТИ ЗАКОНИТЕ, НАУЧИЛА СИ ГИ...., ЗА ДА СЕ ИЗКАЗВАШ ТОЛКОВА КОМПЕТЕНТНО! ХАХАААААА