Приятели и близки се сбогуваха с Дим Дуков

Стотици близки, приятели и роднини днес казаха последно "сбогом" на бившия ТВ водещ и бизнесмен Дим Дуков. Опелото се състоя в църквата "Света Параскева", която едва побра желаещите да се простят с него.

Обратно в новината

Коментари - Приятели и близки се сбогуваха с Дим Дуков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости! Сигурна съм, че е на по-добро място.

Нека почива в мир. Ексцентричен човек беше,неразбран и критикуван, но добър. То си му личеше и без да го познаваш. Тази година започна много лошо- Господ прибра при себе си много талантливи хора.

Не си прав. Изпратили са от уважение, защото той активно ги подкрепяше. А иначе, да питам Дира, трябва ли на всяка снимка да се появява рекламка? Разбирам, че е важно, но е прекалено вече. Човек просто затваря и спира да ви чете.

Моля проверете дали в браузъра ви са разрешени cookies. Рекламите които се появяват над съдържанието са ограничени за всеки уникален потребител. При изключени cookies системата ви засича всеки път като уникален потребител.

Благодаря!

Защо се обяснявате, а просто не спрете да тормозите, Вашите посетители, които все пак искат да разглеждат Вашия сайт!

О Боже, от централата на герб(нарочно с малки букви) били пратили венец!!! Аман от вас нагли, долни, герберски лицемери, на всяка манджа мерудия. И на погребението на Дим ли намерихте да си правите евтин ПР герберски мишоци такива? Почивай в мир Дим....

Много си зле. Изпратили са от уважение, защото той активно ги подкрепяше.

няма да те разбере - от другия бряг е