Повече от половината българи подкрепят Софи Маринова

Софи Маринова ще представи песента си за Евровизия 2012 на гръцкия финал на конкурса, който ще се проведе на 12-ти март в River West Mall в Атина, съобщиха от БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Повече от половината българи подкрепят Софи Маринова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балгарин ли си...?Какъв си не знам!Добре че в Европа и останалия свят не разбират български!Щяха да си помислят че сме неграмотни като теб!Много е българско да напишеш, че си "балгарин"!Срам!

Лелеееее, не знаех, че сме толкова зле и половината българи вече са чалгари и циганолюбци :(

да си циганин или това ,което се има предвид е състояние на духа.Защото ,ако то е физика то с тази химия/бои,козметика/ и пластична хирургия ,това е тъпо изказване.Софи Маринова ,вади хляба си с пеене.Явила се е на конкурс и го е спечелила.Кое е лошото и неправилното в случиа.Че Софи е по-добра от другите.Нима ДесиСлава не е чалгарка,снимана гола и пееща по кръчми.И с много по-лоша песен.О да "Лошите българи" са по-обективни и честни от вас.

Ппредседателят на БГ Академия Стефан Димитров обясни, че тази година журито се е обединило около тезата, че песента, която ще представя България, трябва да е интересна и да е знакова за региона. --------------------------------------------- Ами тъй де, съвсем си е знакова за циганизацията на Балканите - в този ред на мисли, баш тая песен си трябваше. Мнението на Стоян Михалев бе, че изборът на Софи Маринова е признак на нормалност на все още развиващото се българско общество: Престъпни елити създадоха своя култура, през която изпраха парите си. И така цяло поколение живее с грешни ценности, проповядвани от чалгата. Но тази песен не е израз на тази култура. --------------------------------------------- Боже, Боже... жива да не бях... тоз кой го пусна да дава мнение?

majmuncho

нямам нищо против Софи, но песента е доста бозава

Какво ти пеене, то е виене и крешен Песента е с един нищо и никакъв текст, а за музука и гласови данни да не говорим. Ама поне малко по-добре от миналогодишното недоразумение, за което тук масово ни се набиваше в главите че била върховна и недостижима. Абе май Краси Аврамов по-стилно виеше.

Катуна както е тръгнал и до Пакистан ще стигне.

Лошо няма , точно там им е мястото :)))

Леле....!