Нана сподели, че е болна от рак, за да помогне и на други

Популярната водеща на Нова телевизия Нана призна публично, че е болна от рак. Страшната диагноза й била поставена на 1 март.

Обратно в новината

Коментари - Нана сподели, че е болна от рак, за да помогне и на други | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да е с теб, мила Нана!

Бог да е с теб, мила Нана!

Нещата не са толкова страшни - тя няма метастази в нито един жизненоважен орган, а само в два аксиларни лимфни възела, които са изрязани. Така че рака и не е толкова напреднал. С уточняването на диагнозата и правилното лечение, което е много важно, и с много воля от неина страна ще живее още дълги години, както и много други жени са успявали.

Нана , дано Господ е с теб! Най-искрено ти пожелавам да оздравееш и да ни радваш. Рядко позитивна личност си и много те харесвам. Стискам ти палци всичко да е наред!

не ни убиват само чернобилските дарове както се е изразил онзи там,а и "демократичните"стресове.по-страшно от сега никога не е било-ядем гмо и боклуци,стресираш се ,че нямаш сигурност и работа,а и много ниски доходи.....е чернобил ли само ти е виновен.де да можеше да ни върнат спокойствието и качеството на живот преди 1989 година щяхме да пеем и живеем.

Brawo, Nana, zaminawaj nawun i ne 4akaj nito mig. Ti wyarwa6 na na6ite lekari, no te ne sa dobri w diagnozite i rejat na slyapo i winagi REJAT. Posle i da ne si imal ne6to fatalno-te taka go razpruskwat,4e to stawa fatalno. I drugo: te ne mogat da raz4itat prawilno snimki ot rengen, skener ili magniten rezonans. Kazwam ti go ot opit s moj mnogo blizuk 4owek. Haresa mi towa, 4e podhojda6 mnogo wnimatelno i iska6 da se zapoznae6 s wsi4ko-4owek tryabwa za sebe si da e siguren w to4nostta na diagnozata. Lekarite tuk ne ti obyasnyawat ni6to. Kazwat,4e nyama6 alternatiwa-oswen operaciya ili himioterapiya(za6toto operaciite im nosyat pari i te trupat opit). Da ne stawame opitni zaj4eta. I s himioterapiyata ne tryabwa da se zapo4wa za6toto znae6 kak dejstwa. A i tezi terapewti po wliwkite karat po edin i su6ti na4in terapiite. Taka, 4e-zaminawaj i budi sigurna,4e wsi4ko 6te e nared.

Пожелавам успех на Нана! Страхотно е, че е настроена за борба! Надявам се да опровергае статистиките, защото, за съжаление, имах приятелка с метастазирал рак на гърдата, която си отиде 13 месеца след диагнозата. При нея явно става дума за сериозни метастази щом още не могат да открият огнището на рака.

Нана, вярвай,че ще го пробериш и ще успееш.

Бог да е с теб и да те закриля в трудните месеци, които предстоят. Сега всичко изглежда ужасно и абсурдно, но стъпка по стъпка ще изминеш пътя на лечението, хаотичните мисли ще улегнат, живота ще се подреди по нов, по- смислен начин. Само позитивизъм, вяра в Бога, в лекарите и в себе си ! Кураж!

ПРОСТИ НА ВСИЧКИ КОИТО СИ ОБИДИЛА,НА ТЕЗИ КОИТО СИ НАРАНИЛА,НА СЕБЕ СИ,КОЛКО ПЪТИ СИ СЕ НАКАЗВАЛА ЗА ЧУЖДИ ГРЕШКИ.ТАКА ЗАПОЧВА ТВОЕТО ЛЕЧЕНИЕ.ЩЕ УСПЕЕШ,КАТО ИЗЧИСТИШ ВСИЧКО НЕГАТИВНО ОТ СЕБЕ СИ,УСПЕХ

Бори се, Миличка!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ ЖЕНИ,КОИТО СЕ БОРЯТ С ТАЗИ УЖАСНА БОЛЕСТ ! А предполагам знаете,че тя може и да засегне мъжете.

Нана е силна и борбена жена.Пожелавам да се справи с болестта.Но сякаш след коварния номер,който спретнаха на Васа Ганчева на екипа от"Станция Нова"започнаха да се случват неприятни неща.

Стискам палци да е пиар акция на опосумите, от тях всичко може да се очаква. Иначе Бог да я пази, нея и горкото и мъниче.

Нана, прочетох колко много хора те обичат. Аз призовавам всеки да помогне и финансово, не само с пожелания. В днешно време всеко нещо опира до парите. Дай банкова сметка и вярвам, че както за теб мило момиче, така и за другите като теб ще се помогне. Нека и държавата да си отвори кесията и да поеме от разходите за всяка една жена в това положение. Успех! Ще живеееш! Апелирам както държавата, така и хората да помогнат колкото могат. Има лечители, ако някой познава такива, нека ги обяви.

Бъди силна и се бори късмет миличка! победи коварната болест!

Кураж, късмет и надежда, скъпа!! Стискам палци за твоята победа-Бог да те пази!!

Раковите заболявания в България вече са нещо като епидемия. Тогава комунистическия партиен елит си осигури вода и храна от незамърсени региони на Европа, а народа беше убеждаван, че такова нещо като радиоактивно замърсяване няма и не може да има, а дори и да има е базвредно, защото е от братския съветски съюз. Благодарим ви другари за светлото настояще и всичко да ви се връща стократно.

Господ да е с нея както и с всички болни,да им дава здраве и сили...Амин!!!Бъдете живи и здрави...

Вярвам в теб Нана!!! Моля се за теб! Вчера плаках с теб, сега чакам да се смея....Изпращам ти безкрайно много положителна енергия! Успех

И ние минаваме през ада на рака сега. Тъй като има много като нас, правих форум, в който има информация за лекари, болници, лечение, терапии. Ако на някой му е интересно: link

Кураж Нана! Ще победиш!!! Вярвай! Потресена съм, че има злобни коментари. Българино, помисли преди да пишеш глупости!

Успех Нана!Ти си силна и смела жена.Знам че се страхуваш в тази трудна борба за живота но ти ще успееш.

Това е много страшна болест, от която никой не е застрахован, че може да не се разболее. Дано Нана има късмет и да успее да се пребори и да заживее отново нормалния си живот, който сега се е пеобърнал на 360 градуса. Пожелавам и го от все сърце, както и на всички, които се борят с тази коварна болест.

Кутаж ,Нана!Желая ти успех в тази трудна борба за живот.Ти си прекрасна и силно ти стискам палци.Ще успееш миличка!

Надявам се че няма да превърне болеста си в начин да се върне на екран.

Дали да не опиташ и ти да се върнеш на екран?

Кирилчо , но тя не се е махала от екран.За къде да се връща.

Кураж и сила в този труден момент.Стискаме палци и дано всичко да завърши добре.И да се лекува в чужбина !

Нана вече на никого не може да помогне, Обаче заблуди в онова предаване на НОВА много подрастваши, че за тютно пушенето им се пречи и видители те не можели да си пушат на воля. Истината е обаче, че колкото по рано почваш да пушиш и по големи дози, отказване няма. Просто си осъкаташ клетките и тези наоколните. Сега се налага РЕСТАРТ на целия организъм с химио и лъчетерапия. Изхода е в божиите ръце.

Кой идиот може да напише толкова тъпо,злобно и пълно с правописни грешки изявление!

само напред! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

След вчерашното и изявление искам да уточня: няма как да помогне на други, по-скоро тя има и ще има нужда от помощ от други. Например от такива, които наистина се борят с болестта, но нямат национален телевизионен ефир. Иначе..., колкото и до си активен, болестта е едно много, ама много самотно занимание... Желая и кураж!

Бъди силна, позитивна, никакви лоши мисли, мисли така все едно вече си здрава.

нАНА, ПО ЕДНА ОТ БГ-ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДАВАХА БЪЛГАРСКА ЛЕКАРКА ПОМОГНАЛА НА МНОГО ХОРА ОТ ЕВРОПА МИСЛЯ, ЧЕ И НА МИТЕРАН. ОТ ПЛОВДИВ Е ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ. жЕЛАЯ ВЯРА, НАДЕЖДА И УСПЕХ.

Бъди силна, вярвай и успей!!! Ние вярваме в теб, повярвай си и ти!

Ще се справиш!Длъжна си да го направиш,защото много хора те обичат и имат нужда от теб.Приеми го като поредната авантюра и всичко ще е наред.

Дано успее да се пребори тази лоша болест , успешно оздравяване и пожелавам .

МИЛА НАНА ГЛЕДАХ ТЕ И ПЛАКАХ ЗАЩОТО И АЗ ИМАХ ПОДОБНА СЪДБА НО...ПОСЛЕ СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА СЕ ОКАЗА ЧЕ НЯМАМ РАК НА ШИЙКАТА НА МАТКАТА - ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ДА СИ КАТО МЕН ТОВА МИ СЕ СЛУЧИ 1994ГОДИНА ОЩЕ СЪМ ЖИВА МНОГО МНОГО ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ ИМАМ ДА ИМАШ КЪСМЕТ ТОЛКОВА СИ МЛАДА УСПЕХ!!!КЪСМЕТ!!!

Желая много кураж, воля и победа!!!

Усхех миличка! Бъди силна!Ще успееш сигерна съм

Нана, много те харесвам и те гледам с удоволствие всяка неделя! Ти си силна жена! Моля се за теб и твоето оздравяване.

Пожелавам и от все сърце, да се пребори със страшната болест.

Пожелавам и късмет и Бог да и помага !!Тя е силна духом и ще се справи !! Нека се помолим за нея !!Препоръчвам и клиниките Ацибадем и Анадолу в Турция- разполагат с най-съвременната апаратура за лъчетерапия !!

Нека да прочете за лечението с нанодиаманти и за зеолита !!!Не позволявай пункция -биопсия! Ако е рак на гърдата -незабавна ампутация с лимфна дисекция!

Дано се справи, трябва да и стискаме палци и да се молим за нея и за всички като нея, които межувпрочим стават все повече, трудния живот, стреса и най-вече некачествените храни, които така удобно ни предлагат в големите магазини. Трябва сериозно да се замислим какво ядем. Имам чувството, че най-големите боклуци се вкарват у нас.

Мила Нана, успех в нелеката ти битка! Дано си имате късмет, ти и свидната ти рожбичка и не само го изпратиш в първи клас, а и абсолвент да го посрещнеш! Господ да е с теб!

успех в битката победи,,,,,,,,,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Подкрепям Нана с цялото си сърце..много харесвам открития и характер и искреността и във всички предавания които съм гледала с нея..успех мила Нана в "състезанието" ..ти ще успееш!

Много точно го казва Нана - всички ние трябва да имаме едно на ум, че смъртта върви ръка за ръка с нас. Дали ще умреш от рак, инфаркт, инсулт, цироза или СПИН - е все едно. Не знам защо точно РАК и СПИН всяват най-много страх и безнадеждност.....????Ако не е едно, то ще е друго. На хората просто им се иска да са безсмъртни, но няма как да стане...

Успех, Нана! Изглеждаш силна жена и вярвам, че ще пребориш тази болест! Чакаме те отново на екран!

много тажно,стискаме ти палци,бади силна!

Ще успееш!!!