Коментари - Принцеса Беатрис ревнува от Катрин | life.dir.bg
назад

Принцеса Беатрис ревнува от Катрин

Братовчедката на принц Уилям - принцеса Беатрис, ужасно ревнувала от вниманието, което получава съпругата му Катрин не само от британците, но и от членовете на кралското семейство.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Беатрис ревнува от Катрин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и катрин не става ама теа двечките кроки боже боже

С право завиждат на Катрин. Тези кукумявки мислят, че който е от кралското семейство, трябва да се различава от простолюдието. И понеже нямат с какво друго - с шапките.

Ха-ха-ха! Тези двете наистина изглеждат като злите сестри на Пепеляшка!

За хубави незнам , то под толкова грим можеш ли да видиш лицето им.Но модата която те въвеждат , направо ми идва в повече.Незнам ако модния дизайнер каже че е модерно да си боднат перо в зад....ка, ще го направят ли

Не знам - 2 думи, не една

какви олигофренски шапки

Всеизвестно за всички но боже наистина колко са грозни англичаните.Тая принцеса е просто вампир

Тези двете принцеси, уж от хубави родители са родени, но приличат на ...

Градът се казва Лестър, някой ви беше поправил и предния път, но кой ли да чете...

С този грим и тази шапка е като вещицата от приказките, а тази Южени гледа, така като че ли някой току що и е ударил шамар.

Тези двечките са като Дризела и Анастасия /злите сестри на Пепеляшка/..нищо чудно , че Кралицата не си умира от желание да ги показва навсякъде със себе си

Ха ха ххх и аз точно това си помислих като ги видях. Но не външният вид е най-важен, а сърцето на човека. Не бива да ни изпълва завист, нито ревност, нито омраза. Когато има любов и външната красота се озарява:))Злите мисли сгрозяват човека.