Съпругът на Нана плътно до нея в борбата й за живот

Израелският екип, помогнал за лечението на Емануела Горсова и Гого от „Тоника”, ще се грижи за Нана, стана ясно в „Станция Нова”.

Обратно в новината

Коментари - Съпругът на Нана плътно до нея в борбата й за живот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

желая здраве на нана! но, като човек претърпял също онкологична операция считам, че тази публичност не помага на абсолутно никож, а още по- малко на болните. борбата с болестта е самотно занимание, няма нужда нито от сеир, нито от това да се натоварват другите хора. да не говорим за отрицателния ефект на интервуто,от което аз бих се притеснила за себе си ако не бях осведомена, чуважки , че лекарите прогнозират 5 години живот при разсежки . словото и медиите са оръжие, с което не трябва да се стреля ако нямаш ясна цел! в случажт се цели да се помогнело на болните. с какво да се помогне? с това, че нана търси лечение в чужбина, а клетия беден българин се лута в здравния лабиринт от неуредици. ами,ако дягнозата и не се потвърди, тогава какво

Много сте права. Напълно споделям мнението Ви.

Успех в лечението с тази коварна болест. Жалко само за другите болни, които си нямат Иван и Андрей и жалко, че дори и при онкоболните се появи дискриминация и доброто лечение е достъпно само за определени хора! МНОГО, МНОГО ЖАЛКО!

Дано пък да не е рак,да е станала някаква грешка.Дано да го има дълго време това семейство още много години!

успех нана,ти сте пребориш тази болест!стискам палци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Успех Нана желая ти всичко да буде с добър край и да те видим отново на екрана!

аз не се от чаях като нана от даржзавата, а направо се погнусих и избягах с еднопосочен билет още преди з0 години.малко балгари си задават вапроса защо живеят в тази разбоиническа и бандит ска даржава, кадето кражбите, изнудванията, лажите, демагогията, бруталността, липсата на морал и вазмездие за престапниците са даржавна политика. еи андрешковци, човешкя живот се дава само веднаж не го пропиляваите в червената балгарска кочина.

ufviuholk

дано по-бързо се оправи но се питам - защо тази новина не слиза вече няколко дни от страниците на ДИР и другите медии? мойте уважения към нана и пожелавам по-бързо да се справи с тежката диагноза и да преодолее със сила болестта но с какво тя е по-различна от хилядите болни бг деца на които никога няма да научим имената им нуждаещи се от транплантации и помощ и за тях и за семействата им преживяли кошмара и страданията на децата си? защо новините се въртят около известните а никой не се сеща да направи статия за болните деца чията единствена надежда е да са здрави или за децата от социалните домове?

Дани

Успех!

забрави за съпруг и там подобни тъпизми