Коментари - Саня Борисова този уикенд ни изненада с разголена фотосесия | Лайф.dir.bg
назад

Саня Борисова този уикенд ни изненада с разголена фотосесия

Актриса Саня Борисова се снима по секси бельо за корицата на списание Maxim.

Обратно в новината

Коментари - Саня Борисова този уикенд ни изненада с разголена фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво хубаво виждате в това,,девойче,,?Ники,би ти подхождала дама,с топло излъчване.Ти си горещ ,излъчващ доброта,а нейното излъчване е змийско.Еех...любов..сляпа си...

аман от тази шуро-баджанащина в родното кино!

представям си каква тъпотия

до сега не си ли е правила разголени фотосесии?! стесе да ме изненада ако например бесе ресила да спре да се бъта в залтите 'новини'. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кифла!

Лоша идея-до кога жените ще се събличат и ще представят себе си единствено като сексуални обекти,унижавайки се ? Нямат ли малко себеуважение и респект ?

много тъпо излъчване

Наистина е тъпо излъчването й, не го казвам от злоба някаква, а обективно. Има красиви черти, хубаво тяло, красавица всъщност .... обаче има студено, тъповато, рибешко излъчване. Така беше и в "Забранена любов". Играта й се състоеше в "драматични" погледи изотдолу и напъчени напред полуотворени джучки :)))

как ще е хубавица, ниска, леко късокрака, с набити крака, и с мажмунска физиономия. иде ти да си я поставиш на дясното рамо и да тръгнеш да я ражождаш, абе мажмунче и половина.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.