Ирина Сарачинова върна моминската си фамилия

Водещата на "Почивна станция" и рубриката "Най-добрата майка" - Ирина Сарачинова, вече се подвизава с моминското си име Тенчева.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Сарачинова върна моминската си фамилия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами сега с моминско име,ама скоро ще стане госпожа Христова.Нали щели да правят с Иван тайна сватба в Гърция.

Каква новина?Нормално е при развод да се върнеш към бащината фамилия.От цялата сапунка страдат децата на "мома"Ирина и любимия Иван.

Гледах коментар на тази наистина противна жена за детските градини, който беше толкова непрофесионален, че направо ме влуди. Елементарна е.

Що за новина?!Нормално е след като е напуснала съпруга да се върне към бащината фамилия и да не петни чуждата фамилия.Ех ,моме Ирино жалко за дечицата ти.

Независимо с каква фамилия е,тази женица е неприятна.Телевизиите се напълниха с такива напористи, празноглави хищници.За морал изобщо няма и да споменавам.Те не знаят значението на тази дума. Предаванията се преповтарят едно друго и сеят само клюки.Нищо полезно не можеш да научиш и поради това не гледам-само губене на време.Една пролеттна разходка деиства много по-добре.Честита пролет,Българи.

Фамилията на въпросната Ирина е сменена от поне 3 предавания насам. Проверявайте си информацията.

Добре е направила Ирина,за да не петни фамилията на бившия.Явно,че Иван обича и боготвори тази жена в момента.Но тя е дразнеща като водеща,заради желанието и да бъде забелязана.С лигаво,монотонно бръщолевене,с нахално прекъсване на колегите-водещи,с напъните си да блесне с ум и знания.Жалко и смешно екранно поведение.Ама и Вито не и се дава:той говори,тя се намесва,той продължава без да и обръща внимание,Ирката продължава да бърбори.Жалко изпълнение на нахална жена.

Не хубав човек тази Ирина-злобна ,нагла и противна жена.С голяма хитрост успя да оплете Иван,а той милия няма мозък в главата си за да си зареже прекрасното семейство заради тази нагла жена.

Прекалиха с натрапването на личните си отношения Иван и Ирина,заприлича на турски сериал.Вече не гледам предаването им. Голяма досада.

miavita

Еми, правилно. Глупакът Иванчо /Иванушка дурачок/ е по-богат.

Мисля, че Сарачинова е моминското й име. Майка й е банкерка и също е Сарачинова.

Тенчева е. Беше ми колежка в университета и тогава още не беше омъжена, така че аз я познавам като Ирина Тенчева.

Баща й д-р Тенчев -лека му пръст ако види какви ги върши дъщеря му ще се обърне в гроба.Беше прекрасен и честен лекар.Ирина пази честа на баща си.Засрами се!!!

Тя е снахата

Е МНОГО ДОСАДНАИ НАХАЛНА ИЗЛЕЗЕ ТАЗИ ЖЕНА. АКО ИВАН НЯМАШЕ ПАРИ ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ГО РАЗВЕДЕ?

Вече НЕ СЕ ХАБЯ, да гледам "Станция нова", точно защото трябва да я гледам по цял ден...

Ирина е много хубава жена ,да са и живи и здрави дечицата и да са щастливи с Иван

да ти имам вкуса

Да не се показва повече , че отприщената негативна енергия към нея ще я съсипе.

А мъжът й наказа ли я с 200 лв издръжка?

Ах, тая Иринка, като захапе паламуда и направо му избива хайвера.

Веднъж без да искам се загледах в едно от предаванията с нейно участие. Ставаше въпрос как да се пестят пари. Със съвети гостуваше банкера Хамбарцумян, имаше и други гости. И тогава това същество взе думата и обясни как то ще пести. Щяло да се откаже от педикюр за 40 лв седмично и така да спести 160лв месечно. Посъветва и зрителите да правят така. Представяте ли си? Посъветва ги без да му мигне окото! Другите не знам . но аз още не съм дошъл на себе си!

За мен тази жена е един предастатъчно посредствен човек и като такъв не може да забележи факта.