Ричард Гиър отрича миналото си

22 години след като излезе филмът "Хубава жена", Ричард Гиър за първи път говори лошо за филма, който го направи звезда. В интервю за сипсание Woman`s Day актьорът е още по-язвителен към филма на Гари Маршал.

Обратно в новината

Коментари - Ричард Гиър отрича миналото си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-много ме е яд, когато някоя известна личност, която харесвам, се изкаже така, че да ми развали мнението за него. Защо не си мълчат тези хора...

едва ли е казал точно това чичо ричард..но ако наистина го е казал,ище повече ми заприличва ма прасчо с тия очички..не че нещо,но този филм точно го направи толкова популярен,щото с неговия талантец едва ли щеше да пробие по далеч от границите на калифорния...ъеп

тоя дедо изтрещел нещо :) шшш чико ричи дай се посмениме малко а!? кеф ми синди кеф ми джулия, то нашенските бракове пък щот пирфьектни :) и в най-калпавата холивидска сапунка ше сниаам чико ричи

тоя дедо изтрещел нещо :) шшш чико ричи дай се посмениме малко а!? кеф ми синди кеф ми джулия, то нашенските бракове пък щот пирфьектни :)

Да. Филмът наистина е голяма глупост!! Ако не бяха медиите да го натрапват и да ни внушават каква красавица е Джулия, най-вероятно и нямаше да е такъв касов хит. Но историята наистина е голяма боза.

Филмът не е просто банален, той е зловреден, кич и набива в съзнанието на тъпите момиченца, че курвите могат лесно да станат дами, стига да си намерят правилен чичко. И за съжаление, точно така и става. Справка - всички златки и др. дребни зверчета.

Прав е човека-филма откъм сценарий не е кой знае какво,един банален любовен сладникав филм.Сигурно не го кефи,просто се е оказал касов хит.