Николета обзаведе детската стая за дъщеря си в бяло

Почти месец преди да роди, Николета Божинова вече изцяло е обзавела детската стая за дъщеричката си.

Обратно в новината

Коментари - Николета обзаведе детската стая за дъщеря си в бяло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що да не би да си виждала на моето дете детската стая че да знаеш дали завиждам? Николетке, айде стига, не може всички да припадат от безумните ти медийни изяви. И ако стаята е гляма що кошарата е свряна така на ъгъл? Много добре се вижда колко е голяма

е да не би да е голяма стаята?

Надцакват се :)

Мога само да кажа, че нямам никаква представа колко струват нещата които е купила, но легълцето и стола за хранене които има моето слънце са в пъти по-добри и фешън от тези които виждам, а сме средно статистическо семейство и моите не са на космически цени.Явно с пари не може човек да си купи акъл, стил и въображение. Пълна снобарщина !

Да са живи и здрави!

Голяма работа..

А кога ще ни уведомите в какъв цвят е обзавела детската си стая Първолета Стоянова Дремджийска ? И в кой ъгъл стои цукалото - в североизточния или в югозападния?

Коя е тази , какво образование и квалификация има, че името й се търкаля из медиите? Умни и способни хора едва оцеляват с децата си а вие журналистите ни давате да пример разтурикъщи и силиконови "красавици".

Като разбрах за тази новина боядисах бялата си тоалетната чиния в пясъчно, за да съм в тон и аз.

Начиииии, треба да праиме уазуика между бащата на бебето и мъжо на майка му!

Абсолютно нищо особено! Очаквах много повече стил и красота да постигнат с парите, с които разполагат. А и не е дообмислено - килимът е абсолютно излишен, плюшените играчки - също. Те само могат да събират прах и да предизвикат алергии. Бебето има нужда и от стимулация на сетивата - това как точно ще стане с изчистената откъм цветове стая и бежовите играчки? Добра реклама на CAM, друго няма какво да коментирам :)

Точно.Язък им за претенциите и надувките.Май повече парадират , отколкото имат.И нали Николетка чете книги за майчинството , да беше прочела какво е подходящо за новородено бебе.

като овеси тая джука, като Гара Дембеле, ше ме прощава

Аман!!! То не бяха чалгарката, ритнитопковеца, плеймейтката и вратарчето. То не бе чудо! Не копирайте и не преразказвайте статии от списания, че този сайт стана пълна простотия!

Абе,какво занимавате хората с тия неща?Няма ли нещо по важно от това.Ми хубаво нека си обзавежда жената нейна си работа.Какво само занимавате хората с тоз и онзи.

това ли й е детската стая? ама че дупка, толкова е малка...

Много важно....

Пловдивската к...а (кифла) е осмислила дните си;-)))

Много добре изглежда за бременна в осмия месец.Браво!

Пожелавам и здраво дете да обитава детската стая.

и си е купила кошарка за 200 лв?

нещо паричките на валерко са взели да свършват маж...доста пестеливо наистина - семпла малка стаичка и преносими мебели, ха ха...нямат явно парици за повечко... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И на мен ми направи озадачително впечатление. Не знам защо в България намират туристическите кошари за хит. В Германия тяхното предназначение е съвсем различно и нямат място в детска стая. Признавам си,че и аз се бях излъгала, защото нямах поглед и купихме една- далеч по-красива и стилна- кошарка на Есприт, която продадохме набързо, за да си купим нормално адекватно легълце за детето.....

Тази "новина" промени живота ми. Светът за мен вече не е същия ! Благодаря ви:)