Михаела Стоичкова със собствена рубрика при Росен Петров

От 25 март Михаела Стоичкова ще води собствена рубрика, озаглавена "Говорис Мика", в която всяка седмица ще показва непознатите таланти на звездите и техните скрити лица.

Обратно в новината

Коментари - Михаела Стоичкова със собствена рубрика при Росен Петров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля , че е получила мястото на водеща с връзки / както по принцип се процедира в Бг / , не с конкурс.Гледах я в "Модерно" - за мене не става за водеща.Няма нито визия , нито излъчване , нито дикция.Има само огромно самочувствие.Незнам в Испания как са я взели за водеща на тамошни предавания.Съпругът ми е живял там доста време и каза , че водещите ги избирали уж по красота...

Добро утро:) Има много интелигентни и красиви момичета, но бащите им не псуват добре...

Може и да има някакви "заложби", но с този развален български не прави много добро впечатление...

Момичето е умно,държи се прекрасно,обаятелна ,има чар.Дай боже повече такива млади хора,да е жива и здрава,много ми харесва,свеж полъх в ефира.Браво от мен!

Olga

Чух, че артистчетата доста й се подиграват, хак й е, не е за артистка.

Olga

Такова просто и никакво момиче....не е за артистка.Личи й простотията, одрала е кожата на баща си, пък и доста е надменна.Но и тя да се набута в твто.Уффффффф моля, поместете мнението ми

ц ц ц ... наи-големия селянин го направиха професор, сега и дъщеря му лансират за какво ли не ...

A кои са звездите? Може би фолк певачки, или футболисти, или пъстрия букет от политици и политички, или хАйл Айффф или.... може би крайно време е да се показват добрите хора в България, тихите герои, скромните талантливи хора. Стига с клюки, интриги, е(фв)тини, лъскави, напудрени, силиконови гиздосии и извратености и суета. България има и друго лице.