Голата Джесика Симпсън възмути Америка

Бременната Джесика Симпсън, която блесна на корицата на априлския брой на сп. "Ел", възмути клиентите на магазин за хранителни стоки в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Голата Джесика Симпсън възмути Америка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

link Ето и още нещо подобно - Деми Мур и Клаудия Шифър.

Незнам защо въобще ни занимават с тази Джесика като не е направила нищо ново. Просто е изимитирала Деми Мур и снимката й от 1991г. link

Ми да снимат и оная работа на таткото. И той има участие, дет се вика......Тъпи американци.

снимката е красива .не е порно

Порното е красиво - там избират модели, а това тук е... :) Картинка за учебник по медицина :)

Напълно си Тралала

Едно време тази и Бритнито ми беха мокрия сън. Сега Бритнито остаря тази се позапази обаче. Добре е гаджето много само да се снима когато не бременна че е малко гадория.

лично за мен тук акцента не бива да пада върху това дали е привлекателна или не бременната жена. Както се видя и от няколкото коментара преди мен - субективно е и половината намират бременността за нещо красиво, други за отвратително! Според мен лично повечето определящи я като нещо толкова красиво, гледат повече със сърцето си, отколкото с очите си. Коремът на бременната жена е красив дотолкова доколкото знаем че в него се крие един нов живот... но дефакто не се отличава кой знай колко от корема на бай Иван, любителят на бира с картофки! С тази разлика, че неговия корем не краси корица на списание! Не съм против снимките на бременната Джесика Симпсън.. но честно казано нищо нямаше да загубя, ако и не ги бях видял!!

Добре, че има Photoshop, иначе коя бременна жена би лъснала гола на корицата на списание? Само за пари мислят тея американци, особено онези, на които вече почва да им залязва славата. Очаквам в бъдеще направо снимки по време на раждането, с грим и прическа естествено.

само американците ли мислят за пари? бг елите-а се саблича за доста по- малко пари и не само за кориците на списаня... а колкото дали е залязваща... явно не живееш в уса. иначе щеше да знаеш, че жессица е една от малкото звезди в шов бусинесса, която не се занимава професинално с мода, а има милярдна да милярдна импреря от обувки, чанци и аксесоари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ужасявам се от лицемерието на Америка. Тинейджърите там се *бат като за световно, пият и се дрогират яко по купони, а седнали да се възмущават на голотата на бременна жена, при това доста красива. Няма нищо грозно в бременността, нито пък в голотата, когато е поднесена красиво.

Грозно/Красиво - напълно субективно. НО Природата си знае своето. Може би Тя е направила бременната и майката НЕпривлекателни, защото за първата е вредно, а за втората - неморално да прави секс, колкото и застарелите НЕморални феминистки да пропагандират обратното, зарязвайки децата си и сеейки извратености!!!

посмях се :)))) и все пак ми стана любопитно с какво секса за бременната жена е вреден? а и е НЕморалн за майките?! Ти мислиш ли, че майка ти е спряла да прави секс след като e забременяла с теб и те е родила?

Нищо лошо да ходи бременна,но да не го прави на показ,защото ако и мъжете тръгнем голи може би ще има повече какво да покажем.

Много добре си изглежда жената. И не се вижда нищо повече, отколкото ако е по бански. Егати тъпите, завистливи и тесногърди американци!

Наистина ли мислиш, че това е първоначалният вид на снимката?

Умират да се покажат голи....

Провинциализъм и еснафлък има навсякъде по света. Интересно от порносписания възмущават ли се ?

тия американци са ебаси набожните психари

Как мислите, защо застарелите феминистки толкова яростно натрапват порното с бременни? Подобна бе кампанията и с Бритни Спиърс.

Прави са хората да се възмущават. От чисто визуална и естетична гледна точка няма по-горзно нещо от гола жена в напреднала бременност, колкото и възвишено да се струва това на някои хора.

Lita, ти добре ли си? Аз като мъж ще ти кажа, че няма по-секси от бременната жена!

Помисли дали си извратен? НО и да си, да не ти пука, светът на 21 век обожава всяка извратения и жестоко порицава здравият морал и естетика.

Тусон се пише на български, не Туксон.