Йоана Буковска чака близнаци

Йоана Буковска се появи бременна в 3-4 месец в Театъра на армията по време на наградите "Максим" и отнесе повече комплименти, отколкото отличените й колеги.

Обратно в новината

Коментари - Йоана Буковска чака близнаци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубава новина.Красива българка, добра актриса. Желая и леко износване и раждане. Дано бебчетата имат неините красиви очи.

Честито за прекрасната вест. Живи здрави и много любов.

Учудвам се и се радвам, че има само един злобен коментар. Дано си останат наистина все така ненатрапчиви, и бъдещата майка да не се държи като единствената майка на света като някои други звизди- Марияна попова и Венета райкова

Браво, само един злобен коментар,направо не вярвам на очите си. Хубава и както се казва сега успешна млада двойка, дано продължат така да не се натрапват.Като Венета Райкова, Марияна попова и др. за които и извънземните разбраха всичко за тяхната бременност.

Близнаци само от един мъж ли?

Да представи си и то не от такъв комплексар като теб!

Йоанна, помня те от мъничка. Много се радвам за вас, бъдете живи, здрави и щастливи родители!

ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО!!!!! Много им се радвам. ПОЖЕЛАВАМ ВСЕ ТАКА ДА СИ ОСТАНАТ ЗЕМНИ ДА НЕ СЕ НАТРАПВАТ НА ПУБЛИКАТА ТОВА ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ ДА ЖИВЕЯТ ПО - ДОБРЕ !!!!!!!!!!

Честито!

Какво означава крайно време й е, по-добре ли е да се хвърлиш напред с главата и веднага да забременееш и после самотна майка, или само защото си вече на години да бързаш да вържеш някой мъж и после да разбереш ,че не те обича и не е щастлив с теб, а търси щастие и любов извън семейството и стои при теб заради детето. Хората са имали връзка 3 години, опознали са се и като са били сигурни са решили да си направят и бебе, така правят разумните хора, останалите бързат да се размножат ,без да мислят и после другите им виновни! Да им се родят здрави и красиви бебчета и да са много щастливи!!!

Природата не пита, 35 години е наистина крайно време. Мъжете могат да стават бащи и късно, но не и жените. Питайте всеки гинеколог, че до 30 години е най добре да се орди първо дете, след 30 намалява възможността за забременяване, след 35 е вече съвсем трудно. Ето близнаци, навярно тук имаме асистирана репродукция. Жени, мислете навреме за децата си, кариерата може да почака!

Много ми е интересно как така само злоба се сее и незнам,защо е необходимо.Май - само се опитва ме да подражава ме на напредналите цивилизаций.В това да родиш след 35 има както плюсове така и минуси.Само можем да се радва ме на щастливите новини.

А кой те осветли по въпроса че мъжете могат да стават бащи и късно? Я прочети някъде за репродуктивната способност на мъжете след 40, недей да пишеш глупости. ДА са живи и здрави двамата!

Красиви, интелигентни, млади хора, изглеждат много влюбени! Пожелавам им да им се родят здрави и прекрасни бебчета и да бъдат винаги толкова щастливи и влюбени, както на снимката!

Честито на Йоанчето! Предполагам, че и тя е заченала инвитро.Но това няма значение.Да са живи и здрави.

Да е жива и здрава много късмет и щастие,всичко да мине гладко и да роди здрави бебета.Много приятна новина

На 35 години и е крайно време вече . Да са живи и здрави.

Пожелавам ти много щастие, Йоана.Да ти се родят здрави и хубави бебета и да видиш много радост с тях!

БРАВО НА БЪДЕЩЕТО МАМЧЕ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ЗА АЛЕКС.ИГРАЕ СТРАХОТНО.

И тя най-накрая да си намери мястото в живота.Скачайки от мъж на мъж , поразвали някое и друго семейство.

Ти си злобарка - как не можа да се въздържиш да изливаш злъч и тук. Бъди щастлива и се научи да се радваш и на щастието на другите!

Много късмет!!!