Саня Борисова: Красотата е задължителна за всеки

Моделът и актриса Саня Борисова смята, че добрият външен вид не е важен само в нейната професия, а във всяко поприще.

Обратно в новината

Коментари - Саня Борисова: Красотата е задължителна за всеки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"разсъждава блондинката" :))) :))) :))) :)))

Толкова слаба актриса е, че и накои самодейци я превъзхождат. Просто... нечувано и възмутително. Кой я лансира тази смешница? Да си бъде модел, да се съблича и толкоз. За кино и още по-малко за театър не става в никакъв случай!

Че тя актриса ли е? А аз мислех, че като любовница на Никито Илиев я пробутват по филми и сериали. Да си скъса дипломата, ако има такава!

Чета изказването на момичето, чета коментарите и честно казано, не е Саня тъпата. Тя говори за красотата в живота и взаимоотношенията, ама първосигналните като чуят думата "красота" и веднага се сещат за физическото, защото всичко останало за тях е пълна абстракция.

"Моделът и актриса Саня Борисова смята, че добрият външен вид не е важен само в нейната професия, а във всяко поприще" Я сега пак помисли, ако имаш с какво!

да си го беше казала така, че да я разберат първосигналните, ама май не това е мислила.

Абе хора , защо така нападате?Аз също мисля , че добрият външен вид / т.е чист , изкъпан , с прилични и подходящи за случая дрехи , лек грим и добра прическа и маникюр/ е задължителен.Това няма нищо с физическите данни на човека.По - скоро издава нивото на интелект и себеуважение.А вие ведната - тъпа била Санчето.

Абе, Ванче, ти четеш ли какво е казала "хубавицата"? Или побърза да се изкажеш неподготвена като нея? Остава и ти да си толкова руса и толкова умна и ще прокопсаш.

То бива плиткоумие, бива.... ама чак толкова не е здравословно!

ако имаше малко повече акъл нямаше да се събличаш, така че трай си лягай си по често с ... ти си знаеш какви и това :)

"разсъждава красивата блондинка"... егати нонсенса :) Няма лошо, да си красива, ма като си куха лейка, тогава к'во правим, а?

Леле, леле, тя пък една красавица! Грозните, какво да се самоубият ли ма?

Хубаво момиче, ама като се усмихне такива венци лъсват... Кво праим ся, като красотата е задължителна,а? Вадим предните зъби?

Евалата "красавицата", а грозните какво да правят? Да мрът ли? И кой точно решава кой е "красив" и кой "грозен"?

А тъпотата задължителна ли е ?))))