Коментари - Иван взе джипа на Вихра | life.dir.bg
назад

Иван взе джипа на Вихра

Екс съпругът на Вихра – Иван, си прибрал обратно автомобила, който й беше подарил. Водещата вече не ходела на работа с лъскавия си бял джип, а се налагало да се примири с далеч не толкова луксозния служебен бус.

Обратно в новината

Коментари - Иван взе джипа на Вихра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасявам се от мъжките коментари! Истинска бай-ганьовщина! Европейските правила изискват при развод съпругът да осигури същото ниво на живот на бившата си съпруга, особено ако тя гледа децата, родени в брака.

Бля, бля,бля клакъорите на на най-добрата майка -пардон най-най-най-добрата.....не спят само и само да изсипят жлъч и злоба.

И как ще е придобито по време на брака, при условие, че ще стане нечия собственост /на Вихра или Иван - без значение/ само след изплащането на лизинговата компания??? И не я мисля. Нито един от двамата не ми е грижа. Ама заключението, че някой е взел нещо, дето не притежава, е смешно. Лошото е, че някой ще повярва.

...ами Мари,не знам дали му е по-ценен джипа,но от къде на къде тя ще реве за джип и детето й да се вози в такив.с какво е повече тя и нейното дете.като иска да си купи или там този дето го спрягат с нея.защо ще има претенции за луксозно возило,което не може да си купи.естествено след раздялата тя не е никаква на иван

абе...соне,сигурно ти си грозна,но тази вира е много тъпа жена.заслужи си това отношение.браво на иван.така се прави когато единия се трепе и прави пари,а другия лежи на гърба му.да не беше толкова го плюла нямаше да й се случи.радвам се на иван и ирина

ДА Й ГО ВЗЕМЕ.ТРЯБВА И АПАРТАМЕНТИТЕ ДА Й ВЗЕМЕ.ТОВА ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ ТЪПА ЖЕНА.НАИСТИНА МНОГО СЕ РАДВАМ,ЧЕ ИВАН СРЕЩНА ИРИНА.ТОЙ ЩЕ СИ ОСИГУРЯВА ДЕТЕТО ДОКАТО Е ЖИВ,НО НЕ И ТАЗИ ГЪСКА.ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ.ДА СИ БЕШЕ МЪЛЧАЛА ПОНЕ,А ТЯ ИСКАШЕ ДА СТАНЕ ИЗВЕСТНА С ПЛЮЕНЕТО...Е НЕ СТАВА ТАКА

Каква общонационална драма.Представяте ли си - возила се на служебна кола , даже и се налагало да вика таксита.Лигла.А всички , които ходят на работа с градския транспорт и тръгват 2 часа по - рано , дори когато навън е минус 20 защото не могат да си позволят лукса такси???Или те не са на нивото на Вихрето???Коя е тази и за коя се мисли???Я марш на трамвая и тогава да приказва.Аман от фльорци.

Ама тя трябвало сега да се вози със служебна кола? Амиииииии!!!!!!!! Ах!

Нормално. Разводът си върви с делба.

И двамата са много зле. Вихра вечно мрънка как са изоставили, как едва го преживява и т.н. А пък Иван какво намери в това монотонно мрънкало Ирина не знам. Но в крайна сметка живота си е техен и да си го живеят както искат , само нас да не ни занимават с техните проблеми .

Поредния българин дето гледа чуждите деца и любовница, а забравя своето.Да не говорим как пред цяла БГ изля помия по майката на детето си,заради Иринка, дето ме отказа да гледам нова.

стига вече с тая Вихра, само тя ли е разведена от публичните личности? Така са чичко-паричковците в България, а може би и по света, дават, дават подаръци и после си ги вземат. Да се стегне да работи, па да си купи джип, като не може да се вози на друго. Ние можем и не ни е тъжно.

Защото няма закони,живеят с Вихра осем години,за всичко което е спечелил е съпричастна и жената до него.Родила му е,отгледала и възпитала прекрасно дете.Сега да си вземе и апартамента и да отиват с Ава да живеят на село.Съвсем скоро собственото му дете ще му плати за безумията.Ирина го е зомбирала и Иван се държи като олигофрен.

Подкрепям Рали.

Вихре, върни му всичко. Нека си ги вземи, нека да е доволен, нека те обижда, нека си живее с онази жена, нека и гледа децата, защото така ще стане. Той вече ти заби ножа в гърба, но това което не те убива те прави по- силна. Този живот ни е даден за да бъдем щастливи, а не нещастни. Дай му всичко което поиска и той ще се самоунищожи с него. А на теб ти се случва сега това нещастие, защото ти предстои да ти се случи много по-хубаво нещо в живота ти. Да срещнеш истинската любов, а що се отнася до детето ти пази го от онази жена , но го пускай да се вижда със родния си баща в дните които по закон му се падат. Ще видиш всичко във този живот има възмездие сега това ти се случва, защото ти предстои да ти се случи нещо по-добро. Нещото което НАИСТИНА заслужаваш.

Ако следва всичко, което си написала опусума ще й вземе и апартамента, който той изплаща. От такива съвети ококорената се докара до тук!

В нормалните общества мъжът, който изневерява и изоставя семейството си заради любовница, изплаща на изоставената съпруга (която отглежда общото им дете) обезщетение. Ако мъжът е богат, обезщетението е стотици хиляди или милиони долари. Да не говорим, че семейно имущество, придобито по време на брака, по закон се дели между съпрузите. Аз НАИСТИНА не разбирам, в какво общество живеем?! Как така този 'убавец хем е изневерил, хем е зарязал съпругата и детето си, хем си прибира имуществото, придобито по време на брака им, за да облагодетелства чуждите деца и любовницата в ущърб на законното си дете, хем тук се намират тъпи, прости и злобни хора, които злорадстват и се радват, и подкрепят типичната проява на бай ганювщина?! Хора, опомнете се!!! Въпросът е принципен, толкова ли сте обсебени от злоба, злорадство и простотия, че не искате и не можете да разберете, че така не може?! И голяма част от тук изказващите се са жени? Или искате такава помия утре и вас да залее, че да се осъзнаете?!

Сигурно просто й е прехвърлил лизинга, а тя не е в състояние да го плаща. Не е длъжен да й осигурява екстрите.

Olga

Абсолютно съм съгласна!След като тя си показа злобата и се оказа, че от началото му е изневерявала трабва всичко да си вземе Иван.Сигурна съм, че когато е с дъщеряси Иван и купува всичко от което има нужда.Няма да хрантути всички, я!

Европейските правила изискват при дазвод съпругът да осигури същото ниво на живот на бившата си съпруга, особено ако тя гледа децата, родени в брака. В случая Иван само показва простотията си! Не е необходимо да се праеи сравнение между двете жени, но гледайки Ирина, установявам как не е на място в предаванията през уикенда! Дори е досадна! Разгеле - любовта е сляпа!

тя го предизвика. Подкрепям го в случая Иван

А аз и моето дете не се возим и на такси, а с обществения транспорт. При това не съм грозна като нея.

Тя не е грозна, а ти си зла!!!

Защо да е зла? Права е жената...

А пък ти сигурно хем си грозна, хем си и зла. Разбира се, че ще и вземе джипа. И аз подкрепям Иван. Тоо жените, които нямат джипове, какво? Не струват?

Грозна е Вихра.И Соня не е зла , просто казва каква е реалността.

Как ще го цепят, а? А гащите? Ще си делят ли всеки чифт чорапи на принципа "един на тебе - един на мене...", или има съдебно споразумение? Ако съм на нейно място, ще му го дам, ама ще обжалвам за носачите, алтернатора и гумите.

Как ще го цепят, а? А гащите? Ще си делят ли всеки чифт чорапи на принципа "един на тебе - един на мене...", или има съдебно споразумение? Ако съм на нейно място, ще му го дам, ама ще обжалвам за носачите, алтернатора и гумите.

Ако тръгне с градския - това вече ще е новина.

Жива да я ожалиш тази ококорена!Горката! Като че ли само тя ис детето се придвижват с такси.Ако си беше затваряла голямата устата нямаше да е на това дередже, но като е проста - това е. А опосума няма да си остави детето без средства и удобства, но естествено няма да поддържа и тази тъпа патица.

НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ С МОЯ НИК.....

Аз съм с този ник от години, но не пиша често! А ти бъди малко по-вежлив\а

+1

За какво говорим за ококорената или съдраната , разпраната , разораната или за зомбито-някой налива упорито масло в огъня - ако е за рейтинга на нова тв и обявявам бойкот.

Че той не е взел НИЩО! Чисто и просто е спрял да й плаща личното удобство. А тя, като си иска джипа, да плаща на лизинговата къща. Защото джипът всъщност е на лизингодателя, а не неин или на Иван. Аман от партенки!

Страшно заглавие! :-)

Явно джипът му е по-ценен от детето-не го ли интересува в каква кола се вози единственото му засега дете?! Съвсем ми падна в очите този човек!

Я па тая... Ми може да й вземе някой great wall vole ex,все е нова кола,само дето не е джип.. А ако й махне и трите слугини дома,ще е още по-добре...тая Вихра трябва малко да я научат на самостоятелност,а не да пита в ефир кога се слага солта,когато се вари боб!

Мими е права, тая Вихра е.....

Щом той плаща лизинга, може да си го вземе, може да го върне, каквото иска може да прави. Тя като не може да ходи с траспорта да си купи нещо 2-ра ръка, като нашите таратайки. Айде стига глезотии.

Я обясни по-подробно какво общо има между джипа и детето, че не ти схващам тъпата мисъл.

Нали, баси. Трябва да е точно в ДЖИП. Дет заема място за 2 коли, харчи колкото 2 коли и т.н. Важното е да е джип.

Иван отдавна е доказал, че си баш българин.

Мислиш ли, че това го няма на запад?!

Голям праз, че и взел това или онова, щастието не е в материалните неща.Вихра ще се съвземе, има сили и благородство и колкото по-скоро забрави този нещастник ще е по-добре за нея.

ТОЧНО ТАКА ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА ТОЯ ВАМИ