Магърдич Халваджиян: Стоя зад всяка своя дума

Относно възможността bTV да заведе дело срещу Магърдич Халваджиян неговият коментар е: „Стоя твърдо зад всяка една от думите си! Нямам никакви притеснения да защитя правотата им в съда!“

Обратно в новината

Коментари - Магърдич Халваджиян: Стоя зад всяка своя дума | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно поръчките под масата на БТВ,са станали много и си пречат един други...Жалко наистина беше добра телевизия,...

"От своя страна Глобал вижън не възнамерява повече да занимава обществеността с проблемите между компанията и bTV." Е, време беше!

Айде, раздайте си по един "Златен скункс" и се оправяйте в съда, че ни писна от глупостите Ви!

Сбогом БТВ!

Май ще се отказваме да гледаме btv цялото семейство! Вече дори за да гледаш излъчвани епизоди от сериали те пренасочват към voyo.bg. Обирджии! И тъй като турски сериали не гледаме, твърдо се пренасочваме към Нова телевизия.

Заради съдийството на това жури забраних на малката ми дъщеря да гледа предаването. Не желая тя да получава отрицателни примери и да си мисли, че е нещо добро да толерираш безвкусицата и посредствеността - само и само защото тя е проява на малцинстава, за които е така важно да се грижим.

Еми то Бтв и ТВ7 са на един и същи човек !!!

Господа,парите за Вашето изкуство свършиха,пове4е няма какво да изперем и узако.................Време е да полу4авате,като по Татово време по 30,40 лева хонорар за едно у4астие.Какви са тези милиони бре Магърди4?Попитай Кремена какви хонорари полу4аваше уважавания от мене Люси Дешев.

БТВ вместо да цени Маги като качествен продуцент,предпочита да излъчва втръснали ни до козирката сериали..Не оценяват ли труда му?Кое друго предаване може да замени "Господари на ефира" или "Седем часа разлика"..Маги има предложение за ТВ 7,която отдавна диша във врата на БТВ..Сега е момента да и се покаже,че повечето качествени журналисти и продуценти отидоха именно в ТВ 7..А БТВ ще духа я супата,я таратора !!!