Краси Радков заменя Магърдич в ”България търси талант”

Един от най-любимите български комедийни актьори - Краси Радков, сяда до Хилда Казасян и Любен Дилов-син в журито на "България търси талант" от днес.

Обратно в новината

Коментари - Краси Радков заменя Магърдич в ”България търси талант” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бил краси голям комик и голям талант абе хора каде му видяхте на тоя че е голям талант това че само раси простотии и се лигави при слави и вие на това му казвате талант и кумик каде на друго място се е изявил засрамете се

Ти разбира се си няколко класи над него, смешник елементарен!

Ако Краси е първа класа за теб- то хората са видяли и чули много повече истински комедиини артисти. Не стои добре в журито.

КРУШКАТА СИ ИМА ОПАШКА Най-важното в тази история е РОЛЯТЯ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ. Той е трагедия не само за БИ ТИ ВИ, ,но и за телевията и България. Това което прави е полезно само за него - пълни му джоба и му дава възможност за влест и влияние. Благодарение на него чалгата се разрастна толкова много. Метастазите й прорастнаха в цялото ни общество. В шоуто му има много кадърни хора- Стоят там за парите. Принципът е "СЛУШКАШ - ПАПКАШ".. Е някои не издържаха и го напустнаха. БИ ТИ ВИ СЕ ПРЕВЪРНА ОТ НЕЗАВИСИМА ЧАСТНА ТЕЛЕВИЯ В ТЕЛЕВИЗИЯ НЕДЕМОКРАТИЧНА. СЛАВИ ТРИФОНОВ ИМА ОПРАДЕЛЕНИ ЗАСЛУГИ ЗА ТОВА. СЛУЧАЯ ХАЛВАДЖЯН- КР.РАДКОВ Е ИЛЮСТРАЦИЯ ЗА ТОВА.ЖАЛКО ЗА БИ ТИ ВИ.

Никой не кара дапишат тези отзиви.Истината беше очевадна и няма какво да се преструваме - шоуто не струва без Магърдич.Краси Радков стоеше с една тъпа физиономия и добре, че бяха Хилда и Дилов, за да има малко настроение.Тази телевизия БТВ остава само с турски сериали и оня селендур Слави Трифоновр който отдавна не искат да го гледат хората.Ако ръководството ВСЕ ОЩЕ не е наясно с товар да направи едно допитване на зрителитер за да разбере в какво бунище затъват.От сърце желая на Магърдич успех в бъдещите проекти и да знае че аз съм една от милионите му почитателир защото не е имало нито едно тъпо негово предаване за разлика от оня злобар и циник С.Т.

Ооо, Магърдич - хванал си стажантите да пишат по форумите? :) Ми правилно - и те хляб трябва да ядат :)) Успех на Карси! :)

КАРСИТО има успех другаде, това не е неговия стол.

Никой никого не кара и хората се опитват да бъдат обективни. Аз лично обожавам Краси и всичките му превъплащения, но снощната му поява се определя с една дума - БЕЗЛИЧНА. Какво да каже Краси, който е 1000 пъти повече талант от талантите на тях. Ако ги възвеличае, звучи несериозно, ако ги оплюе, звучи крайно, защото все пак тези хора излизат на сцена за пръв път. И ние сме виждали първите негови изяви на сцената. Сравнение със сегашните в "Шоуто на Слави" те просто бледнеят. Краси е изминал един дълъг път и това го прави невероятен актьор, но не и жури. По тази логика дай да сложим Краси Радков, Любо Нейков и Ернестина Шинова и да мрънкаме колко са зле новоизгряващите. Да се пее, танцува, правят скечове, игаре или друго си трябва опит и тренинг. Затова в журито трябва да са хора, които го оценяват.

Историята е ясна. Слави Трифонов, бащата на ЧАЛГАТА в България, дърпа конците в Би Ти Ви. А чалгата е една от най-големите трагедии на България. Ще дсойде време когато ще се оценят "ЗАСЛУГИТЕ " на Слави Трифонов за развитието на културата и ценностата система в България.

Хехе - ще почвам да го гледам това шоу вече :) Краси е по-добър избор от Халвата :)

УЖАС!!!

Магърдич, без теб шоуто бледнее.

много харесвам краси радков. ще вдигне рейтинга на предаването. а останалата част на статията е плоска манипулация, защото отразява само едната страна на монетата. Магърдич Х.обяви че скъсва с БТВ заради цензура, а тук и думичка не виждам за това, защитава се само интереса на БТВ

Краси е готин, но това не е неговото място. Жалко за шоуто!

тоя няма мозак за него си асамо раси простотии и кич а ще зурира други срам и позор

Беше много безличен снощи!

Значи започвам да го гледам това иначе странно предаване..... Ще стане истинско шоу, гарантирано е на 100%!

Типично за България. Сменят професионалиста по шоу с изпълнителя на шоуто. Така беше подменено управлението преди десетилетия, когато работникът уби експертите и започна да управялва държавата, докато я доведе до просешка тояга. Разбира се лумпените не разбраха какво става, защото им правеха шоу. Е, и Краси сега ще прави шоу и хората ще си мислят, че е забавно. Да, но не е професионално, а бутафорно. Пак се сещам, че и икономиката на България, градена от рабоническото управление, се оказа пълна бутафория. Това е България, това е комунизмът. Пародия. Където има болшевишка мая няма как да има високо ниво. Тя маята е калпава...

Голям идиот си.Я ми кажи сега когато икономиката се прави от експерти,защо все още не можем да достигнем нивото от времето когато я правиха работниците.Явно си малко момченце или момиченце, което само е слушало за лошия социализъм.

Моля, не бъдете груб. Тази икономика дето я правеха работниците се скапа тотално в целия соц. лагер. Нещо повече - разпадна се самият соц. лагер. Така, че не говорете глупости.

сбооогом бтв!

Браво, плешивият досадник пак ни затрупа с гнусно-говорящите си мутанти :(((

Беше много несериозно участието му. Човек си тежи на мястото.Това е.

Той Рядков си е без интересен и скучен.Само като играе някого тогава е интересен

Краси Радков е мой съгражданин и голям комик, който много уважавам и ценя, но още снощи се видя, че много липсва присъствието на Мъгърдич Халваджиян-просто това предаване, не е каквото беше! Съжалявам за това!

Той Рядков си е без интересен и скучен.Само като играе някой друг тогава е интересен

Явно не е толкова лесно, като няма откъде да си чете репликите. Когато трябва да импровизира, го видяхме, че е гола вода. Маги беше 10 пъти по-добър от него, но всички знаем причината за свалянето му и bTV (ЕР-малък TV) ще си носи последствията с все по-малка аудитория.

Жалка история -нищо лично Срещу Краси но нито това му е мястото нито това е начина.Просто за тая роля не става всеки а и по тоя начин даваш рамо на БТВ в гадориите които постоянно правят.То и за слепеца стана ясно че това предаване приклчи духовно и от тук нататък само ще пълни ефирно време без какъвто и да е положителен рейтинг.

Този льохман Слави се мисли за бог. Той може да се подиграва с всеки, а против Него не може нищо дори да се помисли.

на кого е любимец този дебил? очевидна на останалите дебили, които следят сас затаен дах долнопробното чалгаджииско шоу на проходимеца от учин дол.

то за интел-ектуалците граматиката е едно нищо! къде сте вие - къде съм аз?!?

niko

stranno,ama radkov mal4a kato zadnik-totalno bezinteresen be6e

Ами така е,понеже тук няма готови написани скечове които само трябва да изиграе.Тук трябва да покаже колко му е собствения умствен багаж.

mnogo obi4am!krasi uspeh! Az znam 4e 6te se spravi6 i s tazi rabota

Много си тъпа!