Мис България 2012 е Ина Манчева

Ина Манчева спечели конкурса "Мис България" 2012. Новата „Мис България“ получи луксозен лек автомобил, както и възможността да представи страната ни на най-престижния конкурс за красота „Мис Свят“, който тази година ще се проведе в Ордос, Китай.

Обратно в новината

Коментари - Мис България 2012 е Ина Манчева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах конкурса , момичето е симпатични , но за мене не излъчва чар и обаяние.Но гледах и някои кастинги - ми то силиконовата Теди такива допусна до финала.Щото и нейната манекенска преценка такава - дълги крака и слаба фигура.Другото не е важно.Ами каквото ни журито - такива ни миските.Но все пак Антонка Пернишка няма кой да я надмине.

най-красивата мис досега е роси, по-хубава жена не се е явявала или печелила досега. може би калканджиева прави изключение. от там нататък само крокозъбели, ама то нали някой трябва и да плаща за всички тези ментори и помагачи. и роси е единствената на която и е отнета короната и може би е за добро да не попада в една група с тези измислени миски!

ето затова истински красивите жени никога няма да кандидатстват за този конкурс. като видят изискванията, явяващите се и победителките, защо да ходят да се излагат само, да запълват бройката и да правят сеир? и тези, които са под 170 см да си намерят друго поприще за изява, например фото модели, а не да се бутат на конкурс за красота. то и баба меца може да иска да стане мис, ама не става. тази пък ина искала да докаже на майка си, че може. ама какво можеш? колкото и да и се иска кон на магаре не може да стане!

първо незнам тази защо се е явила на този конкурс? човек трябва да има адекватна самооценка. зъбите и са дефектни, очите и сближени. след това на кастингите не видях да блесне с нищо(освен един шпагат) и не разбирам защо мина напред към финалистките след интервюто с нешка робева. от враца е, а не можа да каже какво е радецки, дадоха и жокер-връх вола, пак незнае, казаха и ботев и пак не можа да включи. е колкото и да си притеснен с тези 3 думи-радецки, връх вола и ботев няма как да не включиш отново...определено не беше вътрешно съпричастна по време на визитата на нарко зависимите. всичко това ми говори за слаба организация и може би връзки.

Съжалявам да го кажа, обаче изборът на новата мис е направо гавра. Тия от журито сигурно майтап са си направили! Направо не мога да повярвам! Нямам фаворитка, но това може би беше най-грозното момиче. Нека поне едни брекети да сложи. Малко от малко да придобие някакаъв вид. Как ли ще се почувства горкото момиче на Мис Свят? И какво ли ще си помислят хората за жените в БГ? Ужас...Антония Петрова ми се вижда красавица пред тази.

аааа това е тази дето не знае какво е Радецки !!! хаха...умно момиче е тяяя

Каквото е журито, такъв е и изборът им. Някаква си Вихра, подвластният на чашата Малък Тошко, Ивайла и разни световно неизвестни "ценители" на красотата - какво да очакваме от такива съдии. Отделно от това, че подкрепата на разни "спонсори" определят и победителката, но тя сигурно се досеща, че трябва доста да се потруди, за да се изплати после. Жалко за тези млади момичета, които от рано тръгват в поквара и нисък морал, но такова си ни е обществото. У нас за ВИП се приемат хора, които грам мозък нямат, но имат пари, които грам култура нямат, но са постоянно под прожекторите, които нищо не са дали на България, но са "скъпи" гости на продажната журналя...

Не мога да разбера как ги избират тия. С тая печална физиономия, това "девойче" грам не става за Мис-ка...

Поредният фарс! Писна ми. Това жури е некомпетентно.

как да е компетентно като не може да свърже 2 изречения и замаскирват неграмотността си с клишета и усмивки. хора като дим дуков, бог да го прости, ерудирани и естети не се срещат често в тези среди.

този женски субект изобщо не изглежда на 17 год. (на какво ли ще прилича на 27???) а устата и е типично евреиска, което е огормен недостатък - посредата на лицето на мис бг да се разтяга в усмивка дна семитска паст.

кривоглед кон

тази нещо ми се губи от кастингите... гледах ги снощи в интернет. някой знае ли в коя част на кастингите в ютюб мога да я видя? и на мен не ми хареса. от кастингите най-красивото момиче беше от благоевград, но я отрязаха, че била 186 см, а взеха джуджетата.

не от лошо, но момичето няма как да се мери с други миски от конкурса ,,мисс свят,, та нашата направо си е грозничка... прилича не на крогодил, а на чебурашка!!!

Паула Коленцова е много по-красива и по-изящна. Но може би не е имала достатъчно влиятелен покровител.

прилича на селин дион в диво състояние

Това момиче има сближени очи и е лошо гримирано, защото са подчертани и във вътрешната част. Сближените очи са грозни, на Антония Петрова също очите са сближени и затова изглежда зле. Това момиче ина освен това няма устни. В тънките устни няма нищо красиво. Липсва и излъчване. Иначе има хубава слаба фигура. Като цяло нямаше кой знае колко красиви кандидатки в лице, но имаше и по добър избор като например Габриела и Натали.

много правилен коментар. радвам се, че не съм го забелязал само аз това за сближените очи. раздаличените очи са признак за красота. гледаш ги тези и се чудиш кое не им е наред, а е точно това с очите. жалко пак ще се излагаме на мис свят.

поредната млада мисирка за богатите мутри. момичето е симпатично, но в никакав случаи не е красавица. зурито дгд. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

стига тая злоба... имало и по-красиви, та никъде по света тези, които печелят тази титла не са най-красивите. красиво е момичето и ако не бяхте такива злобари щяхте да го видите. а това дали и е помогнал някой или не, така и така никога няма да научим цялата истина. затова няма нужда да се коментира. в цял свят хората успяват благодарение на връзките, които имат и ако нямат нужните връзки тънат в лайна (спрямо стандарта на държавата, в която живеят).

предлагаме конкурса за мис балгаря оцпт сега нататак да се нарича мис "крокодил" и да се провежда в зоологическите градини на ратационен принцип.журитопата да бадат саставени от мутри, ветеринарни лекари, животновади, известни плеибои, курри и осадени за изнасилване копелдаци на бивши комунистически величия.

Bravo kak tochno go napisa!!!

Поредно разочарование- ако се разходи човек по улиците можеда намери поне 2-3 мимичета за по-малко ит 10 мин, които са пъти по-достойни... Мн жалко

И мен да ме сложите за жури ще трябва да избирам от тези, които са се ЯВИЛИ. Това е демокрацията, никой не може да завлече насила хубавите момичета. Теоретично ... ;)

Nikol

Ина Манчева е много красива , за съжaление на всички , които я плуят и обиждат. Жлко е , че която и да беше на неиното място пак щеше да бъде обиждана. Българина не е свикнал да се гордее ,с това което има и да защитава красивите и успелите си хора. Мис България 2012 е прекрасна , желая и много успех.

1. Момиче, научи се да пишеш грамотно! 2. Отиди на очен лекар! 3. С какво е успяла тази 17 г. девойка, че не разбрах?

Успяла е да стане Мис България. Някои на 71 не са успели нито да се оженят, нито майки да станат.

Чиcтoмeтka

Успяла е да влезе в добра гимназия. Не като някои други, които вече направо са студентки... в частния НБУ. Не че нещо лошо има в университета, но скоро да сме имали миска, която е завършила държавно висше училище с всичките му изпити и простотии при кандидатстване?

Че с кво да се гордеем от последните миски ? Че са тъпи и грозни (Крокодила от Перник?) ?

Текущата миска е дете, а перничанката поне беше жена. Да не говорим, че най-грозната миска беше преди 10-11 години. Интернет помни, можете да проверите коя е.

Бъдете сигурна г-жо , че мога да пиша грамотно. Също така съвсем добре виждам , че Ина е красива. А що се отнася до успеха , мисля че е излишно да го коментирам. Всеки е успял , ако е добър в това , което прави независимо на колко години е .

Ина, разпознах те! Ти единствена си се харесваш! Кривокрака, тънкоуста и проста!

Може и да е хубава, но стилистите са имали нещо да й отмъщават - безумни рокли, ужасен грим и неадекватна прическа!

Жалкото в нейния случай е не друго, а че не знае "Какво е Радецки". И още повече, че е от Враца. Позорно и жалко, че изобщо има такива мекотели в България. Да не говорим, че от нея се очаква да представлява БЪЛГАРИЯ пред света.

Mалки очички, тънки устни, леко криви крачета, несъразмерно дупе - що е то? Мис България 2012!

Ужас,

след някои и друг месец ще се разбере как и кои и е помогнал. ма тя дори и очквала....кифла

Momichetata dopusnati do kokursa sa daleche ot sexapeala I zenstvenostta. Po skoro prilichat na pacientki bolni ot anoreksia I zazda za slava I pari.

тодор славков беше саден за изнасилване, но замазаха това престапление на внука на кравешкя сатрап. сигурно поради мерака си да изнасилва младите zhени I kato nasledstven kuar е бил член на журито. изявен спецялист по животинските инстинкти е все пак.

тодор славков навярно е бил член на журито в качеството си на наследник на баща си, комунашкия плеибои иван славков и на дедо си, правешкия диктатор.

този конкурс за мис балгаря е поредното попалнение на млада плат за креватите на богатите мутри. не само, че не е престижен, но е унизителен и жалак начин за рекрутиране на млади, глуповати и наивни момичета в секс бизнеса. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ABATMOLLE

Направо съм потресен! Вървя по улицата и виждам прекрасни момичета! Това нещо, което избраха тая вечер е направо отчайващо попадение за България!