Скандал с Мис България 2012, короната взе Габриела Василева

Новата Мис България Ина Манчева е детронирана и мястото й зае първата подгласничка Габриела Василева.

Обратно в новината

Коментари - Скандал с Мис България 2012, короната взе Габриела Василева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

x

вижте сега, погледнете колко отровно красива е мис русия и нека да спрем с глупавите коментари за ина, едно момиче, което изобщо не би трябвало да бъде допуснато до този конкурс. по-дълбоко няма да навлизаме,няма да коментирам народопсихологията и болните амбиции на роднините и. габриела не може да бие мис русия на пръв поглед , но има потенцял и поне стои добре, т.е. дори и да не бие, поне не изглежда жалка. качествата и са, хубаво, приятно момиче, с достойнство, познания поне по български език и литература, висока е, горда е.

И някак грозни зъби!

Абсолютно подкрепям !!!

И двете момичета са хубави, но нито една в този конкурс не е красива...такава каквато би трябвало да е една Мис....за това, че са неграмотни и нищо не знаят изобщо няма да коментираме...:(

И двете момичета са хубави, но нито една в този конкурс не е красива...такава каквато би трябвало да е една Мис....за това, че са неграмотни и нищо не знаят изобщо няма да коментираме...:(

И двете момичета са хубави, но нито една в този конкурс не е красива...такава каквато би трябвало да е една Мис....за това, че са неграмотни и нищо не знаят изобщо няма да коментираме...:(

Диференциалът на новата миска ми изглежда доста широкичък. Но грешката не е в това, а във вальора.

девоиките са красиви и не е необходимо да се обиздат-вазно е конкурса да е справедлив! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо все такива грозни ги избират? Тя сестра ми е по-хубава от тях, а и всеки може да намери по-хубави в някоя дискотека в студентски. Не им вярвам на тези конкурси изобщо.

Тъпакът Стойчо Керев е просто абсурден .

Nikol

Зарадвах се , че тази година ще имаме истински красива мис , а те взеха ,че я детронирали. Новата има изненадващо противна физиономия, лишена от чар. Жалко , че отнеха короната на Ина , но аз съм сигурна , че тя ще бъде много по-полезна в каузите си от Габриела и не само заради лишеното й от блясък и официалност коронясване , а и заради простия й изказ и липса на класа. :)

lilu

Какво пък, тази Ина беше почти пълна двойничка на Кейт Мидълтън, която е една от най-харесваните жени. Има запомнящо се лице и излъчване, а тази новата не мога да я отлича с нищо от тълпата.

Кейт Мъдълтън ли? Ина е пълна двойничка на Пеньо от бигбрадър. Ти не си наред с очите!

pinx

Абе по-зле от оня крокозабъл от Перник едва ли може да има, така че всичко е перфектно.

браво габриела ома излачване а това е много важно ъспех и на световмото мис *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пише се"усъвършенства",а не "Осъвършенства"!Писна ми от неграмотници!Иначе нищо ново под слънцето !

Добре де, толкова ли няма един грамотен редактор, да напишете "Осъвършенства" вече е прекалено!

utre da ne kazat 4e paula e mis

Намен предишното момиче ми харесваше, но явно тази има по-голям спонсор

x

абе господ си знае работата

Много непрофесионално. Организаторите трябваше да гарантират честно провеждане на конкурса и тези оправдания за хакерска атака са много жалки. Тъжно ми стана за Ина Манчева, не че я харесвам за мис бг но беше много грозно това да се подиграят така с това 17 годишно девойче. А Бареков, как грозно се хилеше щастлив че е произвел новина на фона на сълзите на 17 годишно дете.

Браво! Жалко за Ина - сигурно е много унизително това , през което е трябвало да премине, но настоящата Мис наистина е с по-големи шансове на следващите конкурси..

Момичето е красиво и отговаря на всички критерий за мис България. Спрете да злобеете и се радвайте , че най-после и ние ще бъдем представени заслужено,без да се срамуваме.

Съжалявам,че не запазих вестника, в който имаше снимки на 10-те и две имена - едната беше Габи, другата русото момиче/не й помня името/....Една от тях трябваше да стане Мис,но публиката провали работата с вота. Е, оправиха го,де.

Правилното решение за мен трябваше да бъде анулиране на консурса и провеждането му отново. Това сега е гавра. Каквато ще да е тази Ина, кой би се почувствал добре, ако беше на нейно място?

Хора, какво ви става! Никой не отрича, че има българи в Азия. Но когато едната кандидатка изведнъж получава няколко стотин гласове от Индия и Пакистан и то в рамките на 24 часа, никак не е трудно човек да се сети, че нещата не са реални. И като цяло трябва да се ядосваме, че конкурсът ощети всички момичета - едната докато се зарадва и трябваше да даде короната, а другата беше лишена да не изживее щастието си на сцена пред цяла България. Реално трябваше да се занули целия конкурс!

x

всъщност ако аз бях на ина на мястото изобщо нямаше да се явя. хората трябва да се образоват и всяка жаба да си знае мястото!

Няма нужда от толкова коментари. Вече съобщиха, че близки на Ина Манчева са предприели нечестни начини, за да и спечелят короната. Тя е знаела какво се случва и съответно сега ще си носи последствията. Логично беше, без това не блестеше нито с ум нито с кой знае какъв външен вид. Габриела е в пъти по-красива!

Много ясно, че ще "съобщят" подобно нещо! Нали трябва да оправдаят по някакъв начин това внезапно сваляне. Какво по-добро оправдание от това "близките й платиха". Така и злобният български алигатор-коментатор доволен, че има прясно месо за ръфане, и "нещастната красавица", която незаслужено станала подгласничка, вече най-заслужено е с корона. Е, ха да видим сега тази красавица, дето всички толкова я харесват, дали ще стигне до първите 20 на световния конкурс! Или и тя, като другите ни миски, ще се оплаква от ужасната организация, двуличните претендентки от другите страни и колко недооценена е останала!

x

е те точно габриела не би се оплакала от каквото и да било, да не би съблезъбата катерица ина да беше стигнала до 20?

браво, това момиче е много по-хубаво, мило и интелигентно.

Какво очаквате от политик.Някой платил повече и той променя нещата.А когато политика е Кошлуков това е очаквано.

x

аиде аиде...при второто момиче, габи, не става въпрос за плащане и то си личи!

Какво ви пука наистина? Всичките ще станат курви и без това.

Тъкмо се бях ужасил,че тази година няма да си имаме крокодил ......и ето на..спретнаха нещата. Евала Булгаристан!

Твоето поведение е крокодилско. Оплюването е крокодилско.

Да вземат да го закрият този конкурс, че голяма пародия стана вече!

Където мине Кошлуков, трева не никне...Доста хора отказа и от СДС с неговите истерични изцепки и съпреживяването му в ролята на революционер.

Tака е друго, това момиче е наистина красивo.предишната беше позорна работа!

вярно ли,че ви пука коя е мис еди-какво си?

Ина е много по-готина и по-благородна. Но у нашенско рушветчиите винаги печелят.

кое и по-готиното на ина? сближените очи и кривите зъби?

..и дългия нос...

Организаторите са имали месеци време да оглеждат и преценяват момичетата, що така първо и връчили корона, а после видяли че е грозна, ниска, с криви зъби и не знам какви още обиди ще измислят за момичето. И как могат да го обвиняват за неразбории на техния сървър - момичето ли има контрол над техния сървър и трябва да следи за редовността на гласуването?

ПО-ГОТИНА Е ГАБРИЕЛА! :)) ИНА ИМА КОНСКА ФИЗИОНОМИЯ, АМАН ОТ ДАЛАВЕРИ.......

Лично аз харесвам най-много Паула. Но това нищо не значи. Не може така да се постъпва с момичето, на което веднъж вече короната е била присъдена. Справедливо Ина се чувства обидена от вторичното решение на журито. Това обезценява конкурса и короната олеква - щом журито с лека ръка може да се отмята от избора си. Това да е като "обеца на ухото" на всички кандидатки за слава в БГ за в бъдеще - да са наясно тези хубави момичета, че почтеността и честността на избора винаги е под съмнение!!

Габриела е по-красива трябва да си сляп за да не го видиш

ако някои плати повече ще детронират и габриела. конкурсите за мисирки са част от чалгата и организираната престапност в абсурдистан.

Е тази е по хубавичка

Освен че е по-красива, Ина е и по-благородна. Спечели си честно конкурса. Но рушветчиите, явно, са номер 1 у нашенско.

А начукването срещу обещано първо място кога ще си го отчукат.

е това вече е по справедливо! по симпатична е... а е ясно че не е манипулаця просто с момичето което в началото наградиха, а измама.. с цел да беше тя спечелила. но няма как. има справедливост. по принцип участничките ( всичките ) не бяха за миски, и ще го разберат като видят истински красиви жени! да се занимават с нещо друго. за ялост истината е такава. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

израснала - без Т, правилото е просто - никога т и н заедно, или расна, или раста

в тая държава смрад навсякъде.ина е по готина

Ти си от Враца, нали? Нека ти кажа, не само че Ина не е по-красива, но със сигурност беше най-тъпа от всичките. Прибирайте си я и не се опитвайте повече да заблуждавате хората с фалшивите си гласове. Габриела е милион пъти по-красива и достойна, освен това е интелигентна и има безупречно поведение и възпитание. Ина е едно голямо недоразумение.

що да се прибираме бе, да не сме я обявили ние за Мис, и след три дни да и отнемаме приза, и на това отгоре да я обявяваме за измамничка, защото имало българи в Индия - ами добро утро, има българи и в Китай, и в Сингапур, и навсякъде по света

БУЛГАР, БУЛГАР.....ЯЯЯ, ЯЯЯ

Кошлуков не знае ли колко българи живеят по света - и в Латинска Америка, и в Азия, и в Африка. С какво право ще обяви гласовете им за нищожни?

И аз това се запитах - защо българите в чужбина да не могат да гласуват? Огромен гаф на организаторите и грозна постъпка спрямо победителката, която в случая е наказана заради тяхната грешка. Не че би имало практическа полза от това, но момичето би трябвало да ги съди за морални щети.

Успех на истинската Мис България 2012 Габриела. И без това от тези момичета, тя заслужаваше титлата. На мен лично тя най-много ми харесваше. А и не се е излагала както тази на която отнеха титлата. Ина отнесе много критики и заради неграмотноста си и заради външния си вид, но сега нещата си дойдоха на мястото. Може заради многото критики да го извъртяха този номер с отнемането на титлата (което наистина е много гадно спрямо Ина) но пък сега поне миската е безспорно красива.

Вземи кандидатствай догодина, точно такива глуповати позитивни "личности" като теб са идеални за миски. Не знам доколко честно Ина е спечелила конкурса, но със сигурност е нечестно да й вземат короната по този начин. Иди ми, дойди ми. Нека направят конкурса наново, да видим коя ще спечели, а не да се вземат корони. Короната не е моливче, дето си го заел на другарчето по чин, че да кажеш "дай си ми го сега, щото си лошо дете".

Айде да не ми казваш какво да правя. Моя работа си е дали ще се явявам или не. А обръщението на йо накрая е много грозно и грубо, не го ли знаеш от реалното общуване. На мен Габриела ми харесва сто пъти повече и има по голям шанс на Мис Свят от дребната и тук там с дефекти Ина, не че е грозна но не става точно за най красива българка. Гаднен е номера който извъртяха на Ина, ама като гледах новините, почти е сигурно че е манипулиран вота на зрителите. Дори и във Фейсбук тази кандидатка беше една от най-малко харесваните, а в гласуването изведнъж както съвсем не беше на първите позиции в последния ден буквално гласовете и се удвоиха. Айде хората трева не пасат. Ако някой е искал Ина да спечели с измама, може би е правилно номера да не мине. Тъпо беше само че трябваша това с гласуването да го проверят още веднага след като видят необичайното скачане на гласовете, а не 5 дни след конкурса. И сега циркове с отнемане на титла. Това наистина е голям гаф.

Хайде сега след като заради грешка от страна на организаторите обявената за Мис България 2012 Ина върна короната си, Вили Сечкова да върне наградката си за най-добър продуцент за 2012, именно за реалити формата "Пътят към короната"!