Българка класира Кипър на финала на Евровизия

Десетте държави, които се класираха на финала на Евровизия, са Румъния, Молдова, Исландия, Унгария, Дания, Албания, Кипър, Гърция, Русия, Ирландия.

Обратно в новината

Коментари - Българка класира Кипър на финала на Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде точно видя,че съм написала Софи Маринова е от Азия ? Май четеш между редовете или просто така ти изнася :))) Явно си от по бавно зацепващите,затова е добре да отвориш чичко гугъл и той ще ти каже за видовете раси на континента и какво е генетично за всяка раса.:))) Амън от слабоумни.:D

много е красива : Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не обичам тенекиените гласове и чалгата. Няма значение дали е циганка или не.

Иска ми се българска песен да е на финала, но защо да се лъжем. Софка не пее. Софка цвили. Песента е хубава, но дали това беше най-подходящия глас?

Бе вие не чухте ли какви недоразумения има на другите страни. А тука големи специалисти - гласът подходящ, не подходящ. На нас ни хареса и гласувахме тя да отиде. Товае най-важното и точка.

Знаем, че ви харесва. Азис и той е певец...

Този т.нар.конкурс е пълен цирк. Гледах 5 минути-пълна пародия и абсолютна глупост! Ако приемем че държавите участници в първия полуфинал не представят най зоброто с което разполагат и не обръщат много внимание на Евровизия нещата си идват на място.Такъв кич скоро не бях гледал.Точното място за участие на нашия "ромски славей"!!!!

Естествено отново се паднахме на полуфинала с по-силните песни. Винаги така става- единият полуфинал е много зле и едва ли не се изсмукват финалистите, а другият, където винаги попадаме, е силен и не ни огрява.

мариана. Вани. Жоро- какви сте по професия и какви постижения имате? Експерти- комплексари

Аз съм Министър на удоволствията. Диана?

Диана,повдига ми се от твоето мислене!

Значи се разпознаваш в коментара й:)

Къф е тоя Рамбо Амадеус от Църна гора...Последно Рамбо ли е, или Амадеус?

Много смешен конкурс. Толкова смотани песни, Софито абсолютно се вписва, даже е супер за тая простотия.

Моля ви, не спрягайте коня от снимката за българка. Това инфантилно песенченце е по-зле и от песента на Полито. Освен това тази изпълнителка има много грозен глас . Със сигурност не може да пее нещо по-различно от ляляляляляля. Все пак Миро повлече крак със ооооооо, пък тогава толкова го оплюваха за това. В момента коня от снимката и лигавата песен на гъркинята залагат на ооооо, лялялялляля , траляляляля, а утре и шведското недоразумение ще рецитира гласните звукове. Трябвани повече самочувствие. А гледахте ли близнаците от Ирландия. Абсолютна препратка към братя Неделчеви /Икебанови/. Дори Софи да не се класира, тя си изпълни перфектно нейната част от задачата. Това че хората около нея са супер некадърни не нейн проблем.

+1

Едва ли има по-малоумен конкурс от този!

За тези, които не са разбрали. В конкурса има 2 полуфинала. Софи още не е пяла. Тя ще пее довечера.

Да добавя, че не съм фен на Софка и не съм слушала никоя от другите и песни. Мога да и пожелая успех и да пази себе си и детето. Четох, че имало хакване на сайта, заплахи и прочее. Това е най-притеснително.

Все тая ми е дали е циганка, арийка или марсиянка - Софи Маринова има най-неприятния глас на света. Пее правилно, но като завие на високите, ми настръхва козината. Винаги свървам пеенето и с банциг, със зъболекар, с прасета по Коледа... Айде на бас, че пак няма да влезем дори в десятката, ако въобще се промъкнем на финала!

Абсолютно съгласен!!!!!!!

Gal

много си прост

A ти - елементарен.

Ей от такива като тебе има нужда да се отърве тая държава, комплексар гаден

Много си прав/а.

Що да съм комплексар бе, bg? Ако е защото не понасям високочестотни виещи звуци, добре. А на теб сигурно любимо ти е "Защоооо няма радооост за теееееб и за мееееен? Ако аз съм комплексар, ти си чалгар!

Много точно :)

Успех на Софи Маринова! Гордея се и се радвам, че най-сетне се класира талантлив изпълнител в конкурса. Каквото и да говорите - все тая....България ще бъде представена достойно и това би трябвало да радва всички българи..

Да не би Елица да няма глас и да не би нашата песен тогава да не беше върховна, за съжаление сме една малка България. Всичко е политика на конкусно световно ниво.

На кипърката мога да и пожелая второ място, защото първото е за Софка. Добре изглежда кипърката и може, добре пее, но не е по-добре от Софи Маринова. А и нашата изглежда по-стилна от разголените гъркини. Българската песен има потенциал за денс хит. Ако беше на английски и зад Софка имаше голяма звукозаписна компания, песента и щеше да е от хитовете на лятото. То и сега може да стане.

Едно е да се критикува и изказва нехаресване, но да се плюе без да си елементарно информиран е груба неградска проява.

За плювалниците (без да съм какъвто и да е фен на Софи Маринова, но не вярвах, че българи има чак толкова и прости и злобари): Вторият полуфинал ще се проведе на 24-ти май. В конкурсната вечер ще участва и представителката на България Софи Маринова. Тя ще сподели сцената и с представителите на Сърбия, Македония, Холандия, Малта, Беларус, Португалия, Украйна, Словения, Хърватска, Швеция, Грузия, Турция, Естония, Словакия, Норвегия, Босна и Херцеговина и Литва. На финал ще се класират отново 10 песни от втория полуфинал и ще допълнят оставащите празни места във финала.

Gal

не вярваш???? сигурно не живееш в бг

Маринова е представителка на циганите , а не на България!!!!

и на мен кипарката ми хареса наи- много ,красива ,изящна с хубав глас.пожелам и парво място.

Константинов да бъде изхвърлен от всички телевизии за тази постъпка. Всичко което е написано за него е вярно, аз бях на мястото и видях как го удари.Той е самонадеяна мутра.

какво толкова ви е самнително, поитересуваите се, прочетете. иви адаму е с маика балгарка и башта кипарец.

Ти наред ли си? Та Софи още не е пяла! Това ще стане в четвъртък и - предполагам - в събота. Нека клавиатурата да не изпреварва главата, а?

Личи си колко сте информирани! Или сте на принципа да се пише нещо, независимо какво. Софка още не е пяла, четвъртък ще е нейното представяне. Успех

Казах аз,че от Софка нищо не става,но кой ли да ме чуе.:))) Никога няма да имаме финалисти в каквато и да е престижна класация,докато не се спре оценяването на конкурси по финанси,а не по талант. Футбола ни е на същото дередже,кой от кой по неграмотен.:)))

Аз пък да те светна, че макар да не ми е мн. хубаво че Софка е циганка, ще ти кажа: За първи път имаме кандидат който може да пее и има и глас. Мисля, че шансовете ни за първо място са мн. големи, точно поради тази причина. Все пак не се иска от Софка да програмира там, а да пее!

И какво като е циганка, нали може да пее момичето? Други българи, дето виха като недоклани в предходни години, какво направиха? Хайде стига с тези расистки изказвания. Българка е, нали в България е родена и има български паспорт.. Аман вече.. Успех й желая на Софи и чест й прави, че с гордост представя България.

Някъде да съм писала,че е имам нещо против расата и??? Аз не съм расистка и никога не си позволявам да избирам приятелите си по раса или финанси.Ценя хората като характер и това ,което носят в сърцето си. Софи Маринова има глас,но не е велика за колко я изкараха,защото в BG има хора много по талантливи от нея с които тя не може да се мери. Ако беше толкова добра за тези години кариера,защо не се е доказала на световната сцена ?В България я знаят всички,но извън BG-то никой. :) Истината е,че Десислава беше по добра от нея и я превъзхожда в много отношения. :) Но както казах в България е пълно с таланти,но те явно нямат възможност да си купят гласове като Софка за да отидат на Евровизия.:D

Мноооого сте ГЛУПАВИ.....Софи е на 24 или 25 май на полуфинал.Тогава ще се каже за нея,какво искате да се каже снощи??????

Софка още не е пяла. Вторият полуфинал с нейно участие ще бъде на 24.05.

Еййй,ти от бързане да излорадстваш даже не си проверил/а кога пее Софи. :D

Софи Маринова ще пее утре - 24 май 2012.

Софи не е пяла, защото трябва да пее на 2-я полуфинал.

Нашата Софи тепърва ще пее.Тя е с втората половина песни,които ще се представят!

Много съмнителен произход има тази Иву. Дали и на Обама баща му не учил в Студентски град?

Abe vie shte izkarate s balgarski proizhod I Qeen Elizabeth.

Очевидна е тоталната неспособност да се чете, преди да се пише, за мисъл не говорим изобщо. Регламентът разделя участниците в 2 групи и Софи тепърва ще пее в четвъртък. Боже, колко дефицит на втория етаж има по тоя свят...

Малоумно нещо такова- Софи ще пее в четвъртък....