Цеца Величкович пя в зала ”Армеец”

При изключително засилена охрана почитателите влязоха в залата доста преди началото на концерта. Независимо от очакванията, капацитетът не беше запълнен, нямаше специални гости във VIP ложите, където Цеца се надяваше да види премиера Бойко Борисов, както това се случи през 2006 г.

Обратно в новината

Коментари - Цеца Величкович пя в зала ”Армеец” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво искате ве тъпънари-да се забрани чалгата ли! Като не ви харесва-не ходете и ако няма публика сама ще си загине...ама вие като комунистите-със забрани

Радо

Прочетете още веднъж коментара за статията на ''NAZI'' и си отговорете на всички въпроси не само за този и подобни концерти,но и за цялата измислена и наложена нарочно история на чалгата в БГ.Много е лесно да провокираш тези първосигнални нагони на изстрадалото бедно население,принуждавайки го косвено да си харчи и последните парички и в същото това време да си переш мръсните пари от наркотици,проституция и трафик.Каква мислите че е схемата иначе? Виновни няма,просто такъв народ сме.

Вън чалгата от ефир!

ББ щеше да си направи кофти номер на имиджа, ако се беше явил на концерт на чалга-певица при цялата паника след земетресението. Може да не е умен, но чак пък толкова тъп не е. Все пак е стар хитрец. А това " Льубав живи" съвсем спокойно можехте да го изпишете Любав живи. Що се мъчите?!

Чудесно! Събираме всичкия боклук от Балканите. В Сърбия съдят въпросната дама, ние й ръкопляскаме. Да не говорим, че някои от управляващите ни даже й се възхищават.

Земетресението прецака Боко и той не можа да иде да си се порадва на чалгата

Тъпа криминогенна мърша!Евтин секс и алкохол и първосигнални нагони - смисъла на живота на простолюдието!!!

Радо

Абсолютно прав си!

Концерта си беше супер.

От край време в България сръбско слушат само простаците!Същите тези,дето пълнят стадионите ,за да се кефят на чалгата.Поне такава дивотия нямаше едно време

А в залата имаше ли ТИКВИ...

Тия стари увиснали чанти виреят само в България!!!!!

абе, да ми падне тая увиснала чанта, малеее

баси изпадняка си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много телевизия гледаш.

Само не мога да разбера, защо жените, които не можете да си позволите са минаги к*рви, боклуци и т.н.?? Ти специално, със сигурност си мечтаеш за такава стара, увиснала чанта!!

Защото се правят на такива. Иначе нямам нищо против да я впиша в тефтерчето.