12-годишна спечели ”България търси талант”

Зрителите на хитовото шоу „България търси талант” избраха за победител в шоуто Кристина Арабаджиева от Асеновград.

Обратно в новината

Коментари - 12-годишна спечели ”България търси талант” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си позволя да направя опит за нещо като обобщение по темата. 1. М.Халваджиян обяви, че конспирация няма и 20000 смс-а е разликата. 2. Бащата на детето не е милиардер или милионер, въпреки, че е човек с положение - не виждам как е купил 20000 души... 3. Оценките на журито за Криси бяха отлични, публиката беше на крака след изпълнението и. 4. Детето печели и дава половината от парите за благородна кауза. 5. Има прекрасно излъчване и си личи отвсякъде, че е добро дете, за разлика от доста други на нейната възраст, които са вече "изтървани". Хайде сега след всичко това, скъпи злобари и завистници, обяснете ми защо трябваше да се излива толкова помия върху това чудесно дете? С каква го заслужи?

Защо ,"България търси талант" не обяви официално резултатите? С колко гласа или процента е спечел победителя,а просто обявиха името.Не е справедливо към участиците и към зрителите, които са гласували,трябва да има по голяма прозрачност. Безпорен талант и победител е Метин.

Метин трябваше да вземе първо място.Не вярвям в класациите в България и затова не пускам ес-ме-си.Метин е на световно ниво и му пожелавам да стигне световните сцени.

Метин трябваше да спечели финала.Изпълненията са му на светонво ниво и е над всички участници. Не вярвам на класациите на предаванията в България.Това доказа и неуспеха ни на Евровизия.

грачи като гарга и пя фалшивоооооооооооооо

Метин бил спечелил вече в друг формат. Ами ще спечели и в 50 даже (не само тук, но и по света), след като е толкова добър, уникален и заслужава да е 1. Нима талантът не трябва да се поощрява, насърчава!? А тук ... се подиграха с него. Неговото безспорно е талант и не биваше да постъпят така. Момчето наистина заслужаваше победата! И стига вече с тия певци! Виждали сме много такива като Кристина (не че имам нещо против момичето, много хубаво дете е), но като Метин са единици. Та, ако Метин участва и в друго шоу и пак се представи на висота, отново заслужено ще си спечели симпатиите и подкрепата ни.

Много се изложихме като държава с тоя избор.Детето си е симпатично-спор няма,но като че ли това надделя в избора.Във всичките си явявания Кристинка пя ФАЛШИВО .И в Други държави пеят деца, но моля сравнете Джаки Еванко от САЩ или Настя Петрик от Украйна с нашето.Класи са над нея и не можеш да доловиш грешчица.Журито там е много прецизно,а при нас само Хилда е специалист,но се поддава на емоции и не беше точна.Да е живо и здраво детето,но несправедливо спечели наградата.

Нагласена работа!Как може, това 12 годишно да стане "Талант на България"? Безпорен талант е и си остава МЕТИН!!!!!!КЪДЕ БЕШЕ ТОВА ЖУРИ?ТРУДЕН БИЛ ИЗБОРЪТ ИМ?!НА КОГО ГИ ГОВОРЯТ ТИЯ?ОТ ТОВА МОМИЧЕ, НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ЕДНА ВИСОКОМЕРНА ФУКЛА!!!!НИЩО ОСОБЕНО НЕ ПОКАЗА!!!!!

Ужас, много си злеее!

Истинския победител е Метин !!!!!!!!!!!!!!! Не може и тука и в сайта на БТВ всички да сме за него , а накрая да спечели няква напълно неизвестна!!!!!! БТВ за пореден път доказаха , че са едни лъжци!!!!!

това беше гавра на10човека5пеят по-добре за какъв талант говорим.талантът е метин без него в шоуто няма какво да се види чакал съм само неговите изпълнения

Според мен талантите са несъпоставими. По- добре ще е за всеки вид талант да има конкурс и да има забрана за участие на хора, печелили други конкурси. Честито на Криси!

Браво и успех Прекрасна си, ангел си и продалжавай да пееш както казва Йорданка Христова

maniana

Метин е истинския победител. Гледах формата само зарди него. Това, което прави наистина е изключително и стилно. Относно победителката - да е жива и здрава, но всяко момиче с висок глас може да изпее тази песен по този начин. Нищо особено, нищо, което не сме виждали. Метин, съжалявам, бъди здрав и твоята звезда ще изгрее, но не в Бг.

Що не променят името? В тоя формат напред продължават певци и танцьори. Направете отделно шоу за останалите "таланти". За тая беше ясно, че ще е на финал, още в момента в който продължи от кастинга.

Зад Кристина стои голяма фирма, която задължи служителите си да пускат SMS-и. В противен случай-глоби! Става въпрос за най-малко 20 000 съобщения!!!

Не са само SMS-ите. Това момиче буквално го добутаха до финала. А и "Камино"-то й започна доста фалшиво. Направиха лоша услуга на детето, дори да стане певица, винаги ще си остане "нашето" ;).

да вярно е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Според мен трябва да има възрастова граница при участието в такива формати. Нетрябва деца и възрастни да бъдат оценявани по един и същ начин. Естествено децата будат умиление и за тях се гласува повече. Затова трябва да има такива конкурси за деца например до 18 години и друг формат за лица над 18 години. Тогава ще бъде по справедлива борбата за първото място

Браво на момичето , има глас спор няма , поздравления за избора на песните, пее с техника, със стил, има държание и присъствие на сцената. Гордей се с това което правиш Криси. Носи името си чисто, за да грее от род на род, от век на век. Човек за името живее и само с име е човек. Бог да те закриля. Асеновградчани гордейте се с талантите които имате.

Живеем в голям ЦИРК - хората харесват ЦИРКАДЖИИ! Успех на чистото и новото, успех на децата на България! Честито на победителката!

Стига сте ревали за Метин.Той спечели популярност и награда от Тв конкурс и в неговите ръце и възможности е да се превърне в успял танцьор.Жал ме е за малките нестабилни деца,на амбициозни родители,които журито допуска до конкурси за възрастни и подлага на емоционален стрес.А защо все певци са победители при наличието на толкова различни таланти?

Метин трябваше да победи!Той е безспорният победител в това шоу!Но злобата на българина не му даде наградата! метин,поздрави от цялото ми семейство!!!Ти си върхът!!!!

Кристина е талантлива, чаровна, смело изпълни песен, която малко певци биха се наели да изпеят,заслужено и присъдиха първото място. А Метин вярно има талант, но изпълненията му са еднообразни и накрая доскучават.Потърсете и стари негови изпълнения -все една и съща постановка на фона на различна музика.

Рядко в български конкурс за нещо печели наистина най-заслужилият! БРАВО!!!!

ДЕТЕТО НЕ Е ВИНОВНО.ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПЕРИОД СЪМ ГЛЕДАЛА ПРЕДАВАНЕТО И СЪМ ЗАПОЗНАТА С ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ.ЗА МЕН ПЪРВИ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ МЕТИН,НО ЖЕСТОКО ГО ПРЕЦАКАХА.ТОВА СЕ КАЗВА НАИСТИНА ТАЛАНТ,ЗАЩОТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПЕЕ,НО ДА ПРАВИШ ТЕЗИ ДВИЖЕНИЯ СЕ ИЗИСКВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ТРУД И ПОСТОЯНСТВО,НО РАНО ИЛИ КЪСНО ТОЙ ЩЕ НАМЕРИ СВОЕТО МЯСТО В ИЗКУСТВОТО И ТОГАВА МНОГО ХОРА ЩЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ ВОТА Е МАНИПУЛИРАН.ТОВА НЕ БЕШЕ ЧЕСТНО.НО В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА,КАКТО ВСИЧКИ ДРУГИ КОНКУРСИ СА КУПЕНИ ОТ ВЛИЯТЕЛНИ ХОРА.И НАКРАЯ ДА ВИ КАЖА,ЧЕ ТЯ Е ЩЕРКА НА ДИРЕКТОРА НА ЮЖНОЦЕНТРАЛНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ГР СМОЛЯН,ОСТАВЯМ ВИ ДА РАЗСЪЖДАВАТЕ НО НАТАТЪК....

Честито. А иначе, Метин е също добър, но номерът му като за финал не беше подбран добре. Браво на Криси, остани си все така ангелски чиста и обичаща пеенето и не обръщай внимание на злобарите.

Метин наистина направи страхотно шоу, особено на полуфинала...но, нали се броят гласовете на гласувалите. Това е изборът на публиката.Желая на Метин световен успех!!!Не съм слушала детето,което спечели,освен последната вечер.Беше несигурна,навярно от притеснение.

Дано Метин има шанса да се реализира където ще оценят феноменалния му талант. Явно България не е мястото.Изключителен!Запомнящ се. Това , че не взе наградата не е толкова важно .Важното е, че за пореден път БТВ показа каква телевизия е!!!УСПЕХ НА МЕТИН- ЗА НАС ТОЙ Е ПОБЕДИТЕЛЯ!!!!

Метине, ти си победителят в това шоу, ти спечели България - отново, този път ти си номер едно, всичко останало е част от играта.

Асеновград си е село с най- големите селяни слезли от балкана,а това е поредната бълг.глупост,имаще много по добри певци.....

Ако смятате, че е нагласено, предизвикайте проверка. Всяко гласуване в шоу подлежи на такава. Данните се намират на сървърите на компанията организатор, но са публични. ако има гласуване за момичето от много близки един до друг номера на карти (заб. някой ако е купувал карти - едва ли ги е избирал с много различни номера) то може да се търси умисъл за манипулация. Както и може да се направи проверка през телекомите - от кои райони (градове, квартали, клетки ;) )са дошли гласовете ( те имат и могат да подадат тази информация) . Да не забравяме че Мис България върна короната заради такова доказателство.

За мен както и за много други истинският победител е Метин.Този човек е постигнал всичко това с много усилие и постоянност,неповторим е!!!Няма как да не се усманя че вотът е нагласен при положение,че той е безспорният фаворит на многоооо хора!!!

БРАВО НА МЕТИН!!!!!!!!!! ЯЗЪК ЗА SMS

Моето класеране в топ 3 би било - първи безспорно Метин; втора - Виктория; трети - семейството с хармониките. А ботъм 3 са: този циганин дето пееше чалга последен; предпоследна - Арабаджиева; циганите с цигулките. Ако ги подреждах по симпатия и стимул - недъгавото момче-рапър заслужава поощрение; ансамбъл Чудесия, защото макар и вътре да няма талант е нещо хубаво за България и трябва да се поощрява и тези с хармониките, защото се чувствах патриотично по време на изпълнението ми. Това е мое мнение, може другите да не са съгласни с мен

Гласуването с СМС-и трябва да е безплатно и да има право да се пуска само по един СМС от телефон. Така гласуването ще е максимално обективно, но няма да има печалба за мафиотите.

Тука да не пишат един-двама приятели на Метин? Безпорно е талантлив, но за мен големият талант беше Васко - композира, свири на няколко инструмента и пее. При това прави страхотни импровизации на момента. Девойчето не пее зле, разбира се, но не беше най-добрата.

Победата заслужаваха и Виктория и Метин. Който от двамата да бяха избрали - ОК! Но Кристина!?!? Това беше една голяма измама!

Победителя беше Метин.Всичко е нагласено тая е пълна куку то и аз мога да пея и други могат това не е талант има сто пъти по-добри от тая!!!Ветко Арабаджиев е нейн баща та той е милионер предполага се че има 64 милиона тоя я е уредил да спечели!!

Ти не си наред-В.Арабаджиев не и е никакъв, айде сега едно магаре само е Марко! Представям си ако беше спечелил Метин какво щяхте да пишете, че е абониран за награди, че е син на някой си!

Колко си прав-а.Всички знаем,че Метин е победител.Завидяха му за счупеното ферари на славчо(да,с малка буква).Да си пепе песничките на друго място малката.Жалко,ПАК нагласено.И не съм един от мрънкащите,но съм възмутен!

Победителя беше Метин.Всичко е нагласено тая е пълна куку то и аз мога да пея и други могат това не е талант има сто пъти по-добри от тая!!!

Много грозни приказки за това прекрасно дете.Погледнете я - чиста и невинна е..дали е нагласено или не няма значение..детето наистина пее прекрасно и то на такава крехка възраст.Метин вече е печелил,няма защо да съжалявате.Безспорно е доказан талант.Да,вярно е че и други можеха да спечелят,но това е изборът.И да се кахарите и да се ядосвате че е нагласено - факт е..но недейте така грозно да нападате детето,все едно е някаква бездарна нагласена победителка.Аз лично гласувах за рапъра Мишо,но уви...

Уверявам ви, че изборът наистина е нагласен. Бях свидетел на това.

И аз бях за Метин, но както винаги нещата са нагласени.

Горкото момиче! Голяма травма за нея ще е да знае, че победата и е плод на манипулация. Това винаги ще буди съмнение в нея за собствения и талант. Много често в България конкурси се правят, просто за да бъдат спечелени от точно определен човек. Ето защо най-качествените участници ги режат още в самото начало. В случавя се чудя как са пропуснали Метин през предварителните кастинги?

Аз съм на повечко години и досега само ти ме разплака от умиление и възхищение,браво момиче ти си наша гордост.Хвала на твоите родители и вокалната ти педагожка.Ако бяхте в нормална държава всички шяхте да сте на върха,дай бог да имате всички и късмет.

Безспорен талант... пее... както още 10 000 други деца. Абсолютно безсмислено шоу. Победителя беше Метин.

Моят безспорен фаворит беше Метин.Феноменален талант,невероятно присъствие на сцената гарнирано с уникална скромност.Той е моя талант на България!

Как ме светна този дето пишеше за SMS-те. Сега се сещам, че снощи пуснахме три за МЕТИН и не се върна никакво потвърждение , както се е случвало в други формати. Ето къде бил ключа за бараката!... Хитро!