Никол Станкулова още е ”на мама детенцето”

ТВ водещата Никол Станкулова и майка й признават в общо интервю за сп. ЕВА, че не могат една без друга. "Не знам какво ще правя, когато Никол се омъжи. Ще умра! Решила съм на сватбата й да се надрусам с лексотан!“ - споделя Елена.

Обратно в новината

Коментари - Никол Станкулова още е ”на мама детенцето” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно са сгрешили някъде - вижда се от резултата - лигава моделка! Ами кеф файда от двете й гимназии и целия зор на майка й! Жал ми е за такива майки и деца! Много се напъват, нищо не са постигнали и са били нещастни. Не знаят какво са изпуснали от живота и се мислят за преуспели! Мъка!

e verno mnogo zlobari se mu4at da pi6at ne razbirat ni6to ama davat mnenie ?!niamam kirilica zlobiiii

Неее, не кирилица, мозък нямаш, мозък! Но за разлика от кирилицата, мозък няма как да си инсталираш!!! ;-)

Добре де, сигурна съм че много други са завършили математическата гимназия с 6, но съм още по-сигурна и ,че са продължили образованието си с нещо много по-смислено от това да дефилират и да четат прогнозата за времето.Красиво е момичето, но не виждам амбициозната майка да е постигнала нещо кой знае какво! П.С.И аз скачах на ластик и тичах по поляните, но не се чувствам по-необразована от Никол....и освен това не живея при мама и тате

Понеже съм и навит на Никол като пожарникарски маркуч, наемам се да я науча да скача на ластик, бънджи и прочее неща, които е пропуснала, заради проклетата си майка. Е, ще се наложи майката да се поотупа профилактично, но съм сигурен, че и бащата ще остане доволен. Това е начина...

Добре си беше Никол преди да се обади майка й.

Децата На амбициозните родители засършват престижни колежи и университети в Женева, Лондон, Амстердам, Милано САЩ и работят в банки, копрорации и световно известни фирми или просто наследяват амбициозния бизнес на амбицозните си родители. Не че нещо, ама мама освен добри гени друго не и е дала, така че много да не се бие в гърдите.

Не е нормално, човек завършил две елитни гимназии да не знае кой е Георги Димитров и да го бърка на снимките с Тодор Живков! Гледайте "Черешката на тортата" за да останете потресени от "добре образованото" момиченце на мама!!!

ей на другите дъщерите не се женят, САМО нейната чак пък с лескотан ще се надруса! По тази логика трябва да си живее при нея, щото никой няма да е достатъчно добър за нея! Момичето е много хубаво и още много младо, дано намери щастието с подходящият човек, а мама малко да се кротне, че звучи смешно :))

маме, вярно си сбъркала! За да четеш времето по телевизията не е нужно английска и математическа гимназия! Странни разбирания имаш за номер 1!

ха-ха-ха! Тъкмо се чудех да не би да съм изпуснала някакъв звезден момент от кариерата и (така трудно изградена)... защото и аз я знам само като четяща прогнозата! Не знаех, че за да четеш прогноза или даже новини се изисква матем. гимназия!

i moeto zavur6i s 6 i to bez pomo6t 4ujda no e bezrabotna ?!!

Не пиши на шльокавица! Това, че е завършила с 6, не значи автоматично, че някой трябва да изхвърли работника с натрупан стаж, за да назначи твоето дете!

супер новина!

Николина е едно семпло, безлично но много амбициозно перкенде!

"Дали не я направих прекалено дисциплинирана, прекалено самостоятелна" При положение, че живее още при мама и тате не виждам какво и е самостоятелното. Напротив- изглежда разглезено и леко глуповато мамино детенце.

za goliamo stjalenie navsiakude sposobnite hora zaeli miasto s konkurs sa podigravani ot vruzkarite za6toto im vur6at rabotata tova e dne6na bg

малката е невротизирана анорексичка, но виж майката за веднъж не бих я върнал

Унищожено детство, смачкана лична воля, естествено няма да иска да се изнесе. Тя няма да знае как се живее. А майката кога ще спре с това аз аз аз аз .. аз я записах, аз я отписах.. аз ще се надрусам с лексотан, ами не всичко се върти около нея. Върха на егоизма! А другите родители да гледат и да се учат. Няма гаранция, че детето ще стане умно ако завърши няколко гимназии или висши и Никол е живото даказателство.

Безспорно е, че е красива.Всичко друго - пълни глупости.Майката по-добре да не споменава къде е учила дъщеря й, че от едно предаване същата потресе с посредственост и безобразно ниска обща култура.Кариера - нула пресечена!Така, че по-добре е било детето да си скача на ластик!

с такава потенциална тъща, никол ама да продължава чутовно успешната си кариера на четяща прогнозата за времето...

1. Кръстили я били по мъжки - Никол, само че това си е женско, макар и чуждо, име; 2. Разбирам, че детство не е имала, защото е изпълнявала амбициите на родителите си, което е много жалко; 3. Толкова учене и накрая да дефилираш на подиума или да сочиш на картата къде ще вали ... странно; 4. От това което видях в Черешката на тортата, момичето ми се видя наивно, глезено и глуповато. Самоизтъкване и лежане на лаври, че е завършила математическа гимназия, сякаш това отваря железни врати. Много е млада, има още мноооого да учи от живота. Докато е при мама и тати нито ще е самостоятелна, нито независима.

Да се преклоним пред труда на Никол, благодарение на който чете времето по телевизията, снима се по разни списания и участва в жълтите рубрики! Поклон!

Поклон,поклон пред положения труд на Никол Станкулова.Да й благодарим,че ни казва какво ще е времето,а именно:през ноща ще е хладно,през деня -топло.

Нямам думи. При човека има нещо сбъркано. Стои при родителите си и не се изнася щото така му е удобно. При пчелите, които са на тази планета преди нас. Старата царица при роенето се изнася от кошера и създава нов защото тя има опит да го направи това. А младата остава в стария кошер. На следващата година тя се изнася защото вече е стара. И така да без карай не им трябва лексотан!

Кое му е независимото на това момиче, което оше се държи за полата на мама

Болни мозъци - какво друго да се коментира? От тази статия, освен да ми стане жал за Никол, друго няма... Веднага я махнала от гимнастиката - а питала ли я е Никол какво иска? Цял живот ли това момиче ще бъде кукла на конци!?!? Ужас... И двете предизвикват само съжаление към тях... :(

Според мен когато децата играят пред блока, а ти решаваш задачи си губиш времето. Това са болни майчини амбиции.

Колко вълнуващо е всичко това,колко романтично!Защо ли ми се навлажняват очите,като чета тези откровения?

Тази на снимката не е ли дъщерята на Искра Радева? Нещо се обърках и тя ли е Никол Станкулова?

Елена Станулова е дъщеря на Искра Радева

Благодаря, ами приличат си и другата казваше времето.

Blake

Направо я съжалявам мацката... А майка й с болните си амбиции ... без думи направо! Това е нещо, което никога няма да причиня на децата си!

"Все се питам дали не я направих прекалено дисциплинирана, прекалено самостоятелна, прекалено независима" - а живее все още при родителите си и й готвят, странни разбирания имат за самостоятелност :)))

А тати работи в МВР и ако не му хареса зетя...лошо. И да не слага къси поли, че крачетата са много настрани.

Ей големи глезотии от тази майка..."Ма дали не я направихме прекалено дсициплинирана, отговорна, независима..." И всичко тва, само за да се изтъкне - нея и дъщеря си..

Е,голяма новина е това....

И аз така направих с моята дъщеря, за съжаление това не е хубаво.Тя трябва да си има самостоятелен живот и той да си бъде неин ,а не такъв какъвто майката е определила.

ХЕМ НЕЗАВИСИМА ХЕМ ЖИВЕЕ ПРИ МАМА И ТАТИ И АЗ ИСКАМ ТАКА

Много е красива! В БГ от общественните личности освен "Диляна" това девойче също много ми харесва и бих гласувал с 2 ръце да ни представя някъде по света.

Toni

Малееее, егахти майката, егахти чудото. То бива власт ама чак толкова не е на добре.

Малко прекалено ми се вижда това! Какво лошо има в това дете да скача на ластик пред блока? Майчини амбиции проектирани върху детето!

Много е болезнено това 'как дресира мъжете'. Страшничко е да наливаш успехи с черпака и да живееш до старини, успявайки да пълниш бутилка с все този черпак.

Гледах няколко епизода от " Черешката на тортата " с участието на това момиче и не останах с впечатлението, че е чела много книжки. Как е завършила едновременно две от " най-тежките " училища и то с шестици това е въпроса. От това интервю разбрах едно нещо - майките трябва да знаят къде да спрат за да не излагат децата си.

Ами и ти май не си чела "много книжки", като те гледам какви граматически грежки правиш.

Би ли посочил/а греЖките?

*грешки

Бихте ли ми посочили поне 1 или 2 граматически грешки, които "Зрителка" е направила? Или май нещо "хейтър" си падаме!?!?!

ГреЖки ?! За дамата горе не знам, ама поне правописни не допуска. За разлика от теб.

Абе Тони, то почти всички сте неграмотни вече, ама да правиш забележка за правопис и да пишеш греЖки си е направо смешно и забавно. Неграмотните правят забележка на грамотните.

За английската ми е ясно защото и дъщеря ми завърши като частна ученичка, та не е много трудно особено ако те подготвя "правилният" учител! За математическата ми е чудно, но и те разчитат много на "спонсори", така че срещу прилична сума ще завършиш. Друг е въпросът в колко състезания по математика е участвала и на колко олимпиади се е класирала...- което всъщност е мерилото за нивото на математическата!

Как така хем е независима, хем живее с родителите си, щото" е хубаво някой да се грижи за нея" И какво толкова е постигнала - чете прогнозата за времето, че кога това стана супер кариера? Или за нея може пък да е върха??? Чудя се....