Божинов, Николета и Алисия: Конфликтите продължават

Макар Валери Божинов да създаде семейство с любимата си Николета и двамата да се радват на дъщеря си Никол и да публикуват снимки от почивките си във всички краища на света, конфликтите между футболиста, бившата и новата му половинка просто не спират.

Обратно в новината

Коментари - Божинов, Николета и Алисия: Конфликтите продължават | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Карбовски, като му се изчерпат темите в предаването и вземе, че покани некой от тия циркаджии.... Карбовски ти си готин журналист и уважавам работата ти,.... не се излагай с Простата Четворка в ефира ти толкова често!

Всичко добре,ама защо няма и подобна дума в профила на Алисия,единствения който има -ALISIA (Official).Там няма и дума от това.Всичко казано от Николета е вярно.Жената доколкото прочетох се чуди как да се отърве от злобата на Николета.И всичко това след снимките с халките.Погледнете и сами ще видите.Голяма злоба е тази Николета.Хубаво да не види дано.

Не харесвам Алисия като певица но тя поне прави нещо. Какво прави Николета ? А Валери Божинов явно е разбрал че като футболист е нула и за това е избрал този вариант да не бъде забравен. Все пак Алисия му е родила дете и той е длъжен да се държи като мъж а не като треторазряден манекен.

Тея ще изместят всички турски сериали, ако ги пуснат по телевизията.

Права е Алисия!Няма бивш комунист и бивша проститутка!Не трябва да си дава детето на тези двамата,защото те изобщо не се интересуват от малкия Валери,а само иска да си правят реклама с него!Какво може да се очаква от едни хора,които дори за собственото си дете не се грижат?И стига сте ни занимавали с тези опростели Валери и Николета,че ни омръзна!По-тъпи хора от тях не познавам!А иначе 99% от мъжете кат о се разделят с жените с които са съжителствали смятат,че не им дължат нищо материално дори и дете да са им родили,защото са безотговорни и мислят,че отговорността им свършва като свърши секса.

дРУГО СИ Е ДА ИМАШ ПЪРВОРАЗРЯДНА КАРИЕРА НА ПРОСТИТУТКА

каква Горна Оряховица, Божинов е от Лясковец ...

Е как може тези двамата да ги викат заедно в националния отбор !?

ГЛЕДАХ БОЖИНОВ ПРИ КАРБОВСКИ И МУ ВЯРВАМ - ГЛЕДАХ И ХИКОЛЕТА В ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА И СЪЩО МИ ХАРЕСА - ГЛЕДАХ И АЛИСИЯ КОГАТО ОБИКАЛЯШЕ ТЕЛЕВИЗИИТЕ И СЕ ОПЛАКВАШЕ ОТ БОЖИНОВ И ТЛКОВА ГРОЗНО БЕШЕ ВСИЧКО ЧЕ....СЕ ЧУДЯ КАК НИКИ МИХАЙЛОВ МОЖЕ ДА ХАРЕСА ТОВА ПОСРЕДСТВЕНО МОМИЧЕ ТО И ПЕСНИТЕ И НЕ СА НЕЩО - И ФИЗИОНОМИЯТА СЪЩО А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВИСОЧИНАТА - НЯМА ЛИ КОЙ ДА И ДАДЕ СЪВЕТ СТИГА СЕ Е ИЗЛАГАЛА ДА СИ ОПРАВЯТ ОТНОШЕНИЯТА ДА СИ ДАВА ДЕТЕТО КАКТО МУ Е РЕДА И СТИГА ДА ЗАНИМАВА МЕДИИТЕ С ТОВА ЧЕ ВЕЧЕ НЕ Е ЗА ПОНАСЯНЕ

алооо, да не би да е николетка под псевдоним, която пише от чужбина? чудя се, защото май е единствената, която подкрепя плеймейтката :-)

А ти защо крещиш, Ники? Ох, мъко,мъко,ох,завист,завист.Не си ли спокойна вече? Имаш Божинов и дете.

Валери, не се води по акъла на Николета, ще патиш много.Много ниско падна вече, мислех те за по-умен.

Е мн се изложи този Божинов, лика прилика с тази проста Николета, ама просто та проста, но май мъжа й още по прост.

Сега не са ми интересни. Интересното започва, когато на Валери ще свършат парите, чакам с нетърпение !

В тази групичка всички са гадни и супер прости. То, ние да си чешаме езиците с тях, а дали им пука. Пекат се по плажовете, джиткат си с колите, купуват си тоалети, а ние се рездаляме на лагери и защитаваме "фаворитите" си. По-голяма безмислица няма!

Аман от "проблемите" на тия четиримата!

развей прах николета роди само за да върже некадърника валери,а като му опапа парите ще върже някой друг глупак.никаквица!!!!!!!!!!!!!!

Само не разбрах как точно Николета е вързала Валери, като заедно си ходят на почивки, по дискотеки..

варзала го е за портфеила му. ето как. или се правиш, че не разбираш метафоричнят смисал. с аляся не ходеха ли по свецки сабираня. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И най-лошата реклама е все пак реклама.

Божинов ли е толкова заблуден да вярва на Николета? Всички я знаят какво представлява и с колко мъже преминаха от там.и Алисия е права като и го каза в прав текс за миналото и. Развали семейството на Валери и Алисия и продължава да да злобее.Отвратитилна жена,тя дори имайка не може да бъде.

Алисия си мисли, че има кариера!? Каква и е кариерата? Да сваля футболистчета и да ги освобождава от парите им, а това как се нарича? Уупс.... май проституция?

А на Николетка каква е професията по-точно???????????

И двете имат една и съща професия - най-древната!

Не се карайте, бре хора! Двете колежки се обиждат една- друга и това става "Присмял се гърбел на щърбел!" Очевидно е, че и двете са един дол дренки, избрани са все пак от един и същи мъж, който не си мени вкуса и все избира сещате се какво и не е нужно да го пиша!;) :)))

От достоверен източник научихме, че четворката е продала правата на турския ТВ холдинг Секиш ПроDICKшън и се очаква заснемането на еротичната психодраматична мега-продукция от 7546 епизода + допълнителна серия с Гранд финале, описваща тежкия и изпълнен с монументални обрати, живот на горепосочените. Самите Николери и Никалис ще участват със спорадични роли, а когато това не е възможно поради професионални ангажименти по световните подиуми, сцени и футболни терени, зрителите ще могат да се насладят на техните гласове зад кадър (евентуално попържайки се един друг). Продуцентите все още не са се спрели на име на продукцията, но имайки предвид широкия медиен отзвук, който ще промени света, най-вероятно ще се спрат на 3 заглавия и ще предложат провеждането на национален референдум за избор на най-подходящото.

Паднах от смях:))

Хахах то верно за смях станаха :)

И аз се разсмех много.Браво за коментара

Абсолютно съм зад Алисия! Само като се прочете как се изказват Валери и кухата му лейка - само простотия се лее от устите им. Абе Валерчо смешен,кой ти дава право така да плюеш майката на сина ти - та ти майка имаш ли ? Жалко и за майка ти!

Ти да не си самата Ася или нейна братовчедка, че така я защитаваш? И тя е същата пр---ка, като врагинята си. Не си ли спомняш, какво изнесаха поTV за нея преди години? Нямаш си работа.

и аз искам да съм зад нея.

Новина ще е когато кажете какво са постигнали - я някой гол, я нещо важно - да се оплюват и бабите на село го могат :)))

Абе аз доколкото знам и двете са си изкарвали прехраната с еднаква професия....

Много добре го е казала Алисия.Но Валери е много заблуден..Той е просто една марионетка в ръцете на тази помиярка Николета.Като някаква таранка и падна в ръчичките и сега ще го "отлюспва" И като прилючи,ще тръгне на лов за нов заспал пую като него.Хак му е!!

ВАЛЕРИ ТОЛКОВА ЛИ Е НАИВЕН И ГЛУПАВ,ЧЕ НЯРВА НА НИКОЛЕТА. НА НЕЯ ИЗОБЩО НИ Е ПУКА ЗА МАЛКИЯ ВАЛЕРИ.А ТЪРСИ САМО ИНТРИГАТА.

тези са пример за Булгария- простотия чалга манталитет тия имат ли капка достойнство Панаири

БРАВО НА АЛИСИЯ! ТОЧНО НА МЕСТО Е КАЗАЛА НА ТОВА ЗЛОБНО ЧОВЕЧЕ НИКОЛЕТА. А ЗА ВАЛЕРИ Е НЕПРОСТИМО ДА ЗАСТАВА ПРОТИВ АЛИСИЯ-МАЙКАТА НА ПРЕКРАСНОТО МУ ДЕТЕ.ТОЧНО ТЯ Е МАЙКА И СИ ГЛЕДА ДЕТЕТО, А НИКОЛЕТА САМО ПО ПОЧИВКИ.

Не само сега , за цял живот си остава петното от тези циркове.После ще се предадат и на децата им.Престанете хора, поне децата си предпазете. Или сте просто едни егоисти, които гледат само собствените си нужди, почивки, барове и секс.Кате не можете да се озаптите, защо правите деца бе.

Не прави чест на Валери да подражава на Това к.. е и да обижда Алисия.Родила му е дете,обичал я е.И как може да повярва,че Николета искала да вижда Валерко?Влюбените мъже са мн.глупави!

Банални сте вече!

И мнооого тъпи, та вдлъбнати чак!

Няма ли руги по интересни новини, че ни занимавате с тези оръфляци ?

Валери,колко време си с тази жена вече,че още не е виждала сина ти?Ти си голям наивник....пет пари не дава за детето ти....а само за парите ти! Но и ти май не си се скъсал да го виждаш!

не заставам зад никой но Николетка от как е родила е само по почивки.И най добрата баба или гледачка не е мама.И аз деца имам и знам какво е.Николетче,спри с тази Алисия и се отдай на щастливото майчинство.После и ти ще "играеш" как си могла да "пропуснеш най-хубавия момент.

Напълно съм съгласна с вас. Вместо да се занимава с интриги и с живота на другите, Николета по-добре да си гледа своя живот, да обърне внимание на детето и семейството си. Въобще цялата тази история ми изглежда много грозна, направо избива на селения.

Излагация пълна...жалки станаха вече...

Николета и Валери са мазохисти! Няма друго обяснение защо си плащат, за да ги обиждат по форумите ! ;)) Разбира се, че биха предпочели да им правят комплименти и да пишат хубави коментари хората за тях, но ... какво да се прави?! :))) Сигурно предпочитат НЯКАКВИ коментари, отколкото никакви :)) С една дума- тяхното си е болестно състояние, което става публично достояние! Ако не ми бяха антипатични, щеше да ми е жал за тях!

Направо ми го взехте от клавиатурата.Споделям напълно.

Чудо голямо

И четиримата са пълна трагедия. Алооооо, пишман известните, престанете да занимавате обществото с вашите тъпотии, има по сериозни теми по които може да се говори.

Лесно им е, като са прости и имат в повечко пари! Близо са и скоро ще стигнат нивото на Митьо Пищова, но той поне е добронамерен в глупостта си.

И това е същия този Карбовски който постоянно се обявява срещу жълтите вестници...

да, същият, той си има вкус към пикантериите, странностите, интригите и т.н.

Luna0102

Наново пренаписаната приказка "Дядовата ръкавичка" ще продължи в "Сливи за смет" само че сливите вие ще ги давате, а сметта колкото повече получите, толкова по-реална ще бъде стойността на сливите.