Guns N' Roses с тричасово шоу в София

Guns N' Roses спазиха обещанието си и осигуриха на феновете си тричасово шоу - точно колкото беше обещал Аксел Роуз.

Обратно в новината

Коментари - Guns N' Roses с тричасово шоу в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно поне 5% от дошлите на концерта пушеха, а здравните инспектори пропуснаха мноооого пари. Жалко.

Rosemary

Напълнихте ли стадиона, колко бяхте?

Снощи Аксел се представи много по-достойно от други музиканти (например, Ковърдейл, Плант, и др.) от неговото поколение, от "големите", които са пяли в България. Човека се раздаде напълно, пя 3 часа без грам плейбек, подскача като газела, а вие недоволствате. Да, наистина имаше проблеми с гласа на моменти, но началото и края на концерта си бяха супер. Който не харесва специфичният му тембър, да не ходи на Гънс. Така че "разбирачите" и хейтърите да не се обаждат!

Шоуто на Аксел си беше заепомнящо се. Вярно, малко му куцаше пеенето, но пък и Мадона пее завидно фалшиво, но това не й пречи да прави концерти. По повод забраната за пушене.... първо да бяха измили поне седалките на този стадион. Нали все гоним Европа, не мисля, че другите има такава простотия - кални седалки и нито едно място за хвърляне на отпадъци. Това се отнася за следващото ви обвинение за кочината, която е останала. Нямаше нито кошче, нито пък обособено място за изхвърляне на отпадъци или фасове. Мизерията беше пълна, както се казва - хубава работа, ама циганска. Е тук с организацията се получи нещо такова. Хубаво, че организират такива фестивали, но е задължително да са съпровождани с малко българщина. Разредена и скъпа бира, без кошчета, без обособени места за изхвърляне на фасове, отказали се няколко групи от общо 10 и естествено ги запълниха с български групи.... Пък после рокаджиите и металистите са ви виновни, и ни обвинявате, че сме тъпи, мръсни и сеем само отпадъци. О, но пък забраните колкото искате - нали сме европейци по паспорт, по душа сме си още диваци....

Истината е такава,че GnR's имат много хубави песни и мелодични,но г-н Роуз има временна харизма и глас,която имаше преди 20-25г. и нищо повече като талант и човека се опитва да дере гласните си струни на микрофона като заклано... .Да добавя и разпадналата се група след 1991-2г. просто това са те Гънс..Аксел Роуз няма глас а и го казвам като фен на техни песни:)

Кво му беше на озвучаването?!!!Аксел просто не може да пее...... На солистката на WithinTemptation и се получаваше.Просто си пее момичето.Браво на тях.

Абсолютно съм съгласна! Мацката пееше страхотно! (интересно как нямаше при тях проблеми с озвучаването :-))) И саунда им беше на ниво. И Кайзерите си можеха. Музикантите от Гънс също се оказаха доста можещи, нищо че не са оригиналите от преди 20 години!!! Просто гласа на Аксел го НЯМАШЕ. Пееше като старец на 60-70 - безвъзвратно са си отишли неговите няколко минутни извивки и диапазон. Ами той си пееше, пардон, декламираше, на равен тон в повечето време!!! И никаква озвучителна техника няма смисъл да прикрива истината.... А може би имаше..... Като цяло, не беше чак пък толкова лошо събитие!

що е концерт в бг винаги има проблем с озвучаването...как един път нямаше такъв проблем тук в лондон. в най- добрите школи по звук тук трябва да учиш 2-3 г. за да се наречеш звукар...:)

Не е вярно, почти не се пушеше и хората излизаха навън. Чак накрая се поотпуснаха

Ivka, много ми се иска да бях някъде около теб.... защото накъдето и да се обърнех имаше хора с фасове в уста - след концерт на открито дрехите ми смърдяха на цигари!!!

Рехаво малко дойде Рокса тази година, поне биричка имаше на корем и без опашки.....

Within Temptation направо ни отвяха! Шарън има невероятен глас. За мен лично, те бяха най-впечатляващото изпълнение на този фестивал.

100% се съгласявам!

Тая певица от Within Temptation много ми напомняше на ранната Росица Кирилова. С един треперещ глас някак си. А Аксел беше най-голямото събитие в БГ тази година. Много добър шоумен, голяма класа

Karamelcho, ти дрогиран ли си бил, що ли? Аксел беше най-слабия певец на вечерта!!!! Росица Кирилова - хахаха !! В същност, дори тя ако беше измякала нещо снощи, щеше да е по-силно от гласа на Аксел :-(

Прав си, Карамелчо - "шоумен" и ...до там: сака, шапки и малко от старото (но вече изморено) тичане по сцената. Останалото: нула глас - You Could Be Mine го рецитираше, а в повечето песни не можеше да измънка и половин куплет. Жалко, много ги харесвах, но уморените коне трябва да си ходят!

Ау, как така са пушили? :))))) Не ги ли е срам? :))) Министерството що не пусна на стадиона няколко хиляди инспектори и милиция-металист, милиционер, металист, милиционер..и Гънс щяха да пеят пред 200 души :))))

"Направи впечатление почти пълното игнориране на забраната за тютюнопушене (малцина си правеха труда да излизат извън стадиона)" - Ха сега де! Защо не са ги глобявали пушачите? Това не е ли поредното безумие за забрана на стадиона, особено на такова мероприятие!

Уфф, това с озвучаването беше супер ужасно, усети се още с предната група, ама кой да го оправи. По-добре да не беше пял. А и малко Аксела си беше позабравил гласа. Новите музиканти му бяха доста добри с впечатляващи сола. Ugly Kid - по-добро представяне от Guns - определено по-яко забиват и в днешно време.

Той никога не е пял, нищо не става от тях.Трябваше да го видите обаче с очите си.

А с ушите си сигурно са чули променената му визия :)))))))))))))