Кристина Патрашкова и Ники Мартинов напуснаха ”VIP Brother”

Две звезди напуснаха шоуто. На тяхно място влязоха близначките Вяра, Надежда и Любов.

Обратно в новината

Коментари - Кристина Патрашкова и Ники Мартинов напуснаха ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващата може би ще е Марияна,а защо не новата приятелка на Патрашкова-доброто момиче Златка.Никол също мечтае да е следващата изгонена то и нейното присъствие е твърде скучновато и безлично.

Вероятно ако издържи психически победител ще е Златка.Щом и Патрашкова стана доверена приятелка на Златка и днес при Гала говори колко добро момиче е тя!? и как се е променила влизайки в къщата.Ами излезе,че Фънки,Юлиян,Гала и разни други от Нова тв се възхищават от доброто момиче Златка,толкова работно и нещастно влюбено и т.н.Как може толкова бързо "златотърсачката" Злати,която е готова семейство да разбие,агресивна и елемантарна да заблуди умни и с житейски опит хора ?Май нещата са си нагласени и се опитват да внушат на зрителите как шоуто ББ може да промени положително същество като ЗлатитУ.Да видим как ще се отрази съвместното съжителство със себеподобните и тризначки ?А дали ще се промени начинът и на живот когато шоуто в къщата ще свърши?

няма място за интелигентни и възпитани в къщата. А тези трите недуразумения ще си получат хонорара , а плебситата да пускат SMS и за тях, за Багата,Фънки,Златка

А тази Любина-приятелката на Багата,та тя е изключително грозна,с тази захапка и със силиконовите си устни.Та Златка е в пъти по-хубава от нея-естествена,непретенциозна!

VIP BROTHER вече трябва да се нарича VIP сеир, но и VIP не е, така че само СЕИР най-добре му отива за име. Да ви е честито!

и това ми било Вип Брадър...голям резил

Гошо Сф - яко кефиш ;-)

Мерси, мерси. Един човек с вкус :)

точна така !

Отвратителните манипуланти от нт предварително са уредили тоз дебил багата да спечели. Това е просто гадно. Този там маги ни убеждава, че всички били влюбени в него. Абе какви са тия български жени да се влюбват в такива животноподобни вратове?! Отврат. И хич да не го пробутват за кумир на младите. Кумири са Левски, Ботев, Раковски - вижте ги само как изглеждат.

Този трагичен "герой" Багата не се харесва на никого, но филмът е по сценарий. Няма как да го променим. Да му мислят гласуващите.

алооооооооооо кен 1111 ти добре ли си каква алис краичева балнуваш тя жената лика и прас отдавна не е м/у живите

Алооооооооооо неграмотник защо погреба жената бе?

противен в това шоу е Юлиян-злобар и нервак!

Абсолютно вярно

ас хъресвам шоото и го гледам. А вий си гуворрете прутив. искам Багата да спичели и да са оженят с златка и Патрашката да им е кума

Мале колко грамотно пишеш.....

Неграмотно същество, заври се в някоя дупка и не се показвай пред хората. Ужас, може ли такава простотия и неграмотност, направо плашиш

Абе, какво ви става бе, хора? Не правите ли връзка между нарочно неграмотно мнение и темата!? "Ас сащо хъресвам шооту и ше го учаквам с нетарпение."

Kalin

Падението на това предаване продължава.Не че преди това ме е вълнувало но след цирка на пошлоста с Алис Крайчева и сина и сега достига нови върхове с това недоразумение на природата хем грозно хем тъпо наречено -тризначки.Явно хората зад предаването вече са изчерпани от идеи и се чудят как да го спасяват за да прибягват то тоя цирк.

каква алис крайчева те е патила пък тебе

Багата?!! Защо ни го натрапват и защо ли го асоцират с ББ? Кои за какво си плати?

Българинът не търпи интелигентни хора около себе си, защото защото има мозък на патка и затова Патрашкова я няма

има ли още наивни хора дето вярват че публиката гони или спасява? всички sms-и отиват на едно място. в джоба на продуцента и на лакеите дето ни лъжат. иначе е от ясно по-ясно, че ако се сметнат точно зрителските sms-и златка трябваше да си е заминала още миналия път а сега и багата. но точно при тях има интрига. и режисьора ги оставя още. накрая хората още повече ще намразят златка. а багата още повече ще се отдалечи от великия си образ на самбист голям шампион, намушкан и оживял.

Може и да е интелигентна, но манипулатор голям /заговорничи кого да изгонят, кой да е победител,.../, а и фалшива - голяяяма "приятелка" на Златка?

ПАТРАШКОВА??? Интелегентна????? Тогава и Златка е в същия отбор, само й липсва повече информация.

Баги - маги, Златки - млатки, това ни е обществото. Не мога и не мога да разбера какво му харесват на този малоумник Багата. Явно от много бой по главата не може да скалъпи две изречения като хората...

А кажи ми, защо го лансират тоя тюфлек!?

Ама и на двамата не ви стиска да му го кажете в очите нали .

Бих казал - Златки - матки .

Кристино вземи да отгледаш едно дете и да стъпиш здраво на земята.

абсолютно невъзпитано и пошло мнение. можеш ли да се досетиш защо?

Е как да си отгледа дете, като тя е травестит?

ще`им`сменя`звездите,````````````глупендерите`ще`гласуват`и`ще`му`пълнят`гушата!

КРИСИ ИМАШЕ 12 ПРОЦЕНТА НИКИ 30 ПРОЦЕНТА С КОЛКО СПЕЧЕЛИХА ДРУГИТЕ ДВАМА СМЯТАЙТЕ !!!!!!1

Е, ти не бъркай първото и второто гласуване. Ники имаше 30 ама на второто, а не на първото. Те се преизчисляват после.

Багата имаше 37%

трите близнета ще им изсмучат и малкото останал мозък.гледайте сейр.

Жалко, много харесвам Криси Патрашкова. Зрителите изглупяха, дето я изгониха.

Не разбирате ли, че зрителите никого не гонят. Продуцентите си нагласят както си искат вота. Прибират парите от СМСи и после казват каквото им изнася, че е гласувано. Не вярвам да има толкова гласове за Багата, колкото дадоха. Той не допринася с нищо за шоуто и е фаворизиран изкуствено. Той е един скучен играч.

Пълна пародия е този сезон на VIP Brother.Аз бих казал,че поканените в шоуто станаха вип заради участието си там.

Жалко за Ники. Факт е обаче, че това шоу не беше за него и той си го каза накрая. То само седене по цял ден за човек на действието не върви.

ooo

Предаването ще стане още по-оникално. Учаквам го с огромен интерез!

То само някой неграмотник като теб може да го очаква с нетърпение това тъпо предаване

Toni

Като гледам какви си ги написал, не се и съмнявам че го Учакваш с нетърпение.

еми той се бъзика човека бе , видимо е -----за някои.....

"Гошо СФ", много си прост! По-точно неграмотен! Предаването наистина е за такива тъпънари като теб!

А аз пък немога да проумея, как някои не видяха очевадещото - грешките са допуснати нарочно :)