Защо Любов е скъсала с гаджето си от 10 години

Точно 10 години е продължила последната връзка на Любов, която реши да разкаже на Никол и Златка, защо двамата с гаджето й в крайна сметка решили да се разделят.

Обратно в новината

Коментари - Защо Любов е скъсала с гаджето си от 10 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много участнички в шоуто ББ,миски ,чалга-певици мечтаят да станат столичанки и водещи на ТВ предавания.Така,че желанието на Любов не е нещо различно от това на много български момичета.Жалко,че заради това 10 годишна връзка(любов?!)се жертва заради момичешки каприз?А може би парите свършиха и с нея любовта?

Уж сме ТОЛЕРАНТНИ към хората в неравностойно положение?! Толкова омраза ,подигравки и унизително отношение към тризначките от уж умни и интелигентни хора.Много деца отглеждани в кувьози са с различни физически и ментални увреждания.Защо тези момичета трябва да бъдат обект на унизителни нападки и използвани за развлечение вместо да им се помогне ?А как Нана се държа с тях преди години опитвайки се да ги унижи в ефир?Ама може би е важно да сме толерантни само към етносите и сексуално различните?

тия 3 тикви дали стават за фенери на хелоуйн.

Тези кифли си повярваха че са много известни, талантливи, красиви и т.н. прилагателни, с един мозък - разделен на три не могат да осъзнаят, че са слабо образовани, говорещи на диалект меркантилни ку...ки

Станаха известни с уникалната си простотия. Интелекта и маниерите им не са мръднали за няколко години. Същите профанки, които не разбират, че ги показват, като триглаво чучело и хората им се подиграват. Тези трите нямят ли родители, които да ги спрат да не се излагат, като стават за посмешище?

защо нарушавате правата на пишещите и не публикувате всичко...е разбира се ако има цинизми съгласна съм.трябва да има цензура,но ако хората си изказват мнението,което не е добро защо не го публикувате...ами няма да пишем какво пък толкова.показвате за коментар тъпи и кухи личности,а искате хората да ги четкат

ОСТАВЕТЕ МОМИЧЕТО -това е - ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ В СОФИЯ- ТО И СОФИЯ СТАНА ЕДНА ГОЛЯМО СЕЛО...

Кой ли се интересува от това?Защо ни занимавате с псевдо-VIP персони,като горепосочената?

...ози там !!! извинете ме е голяма простотия,след като определя хората по това от кои градове са...е и като носят имена на комунисти какво от това бе глупак и ако бяха на фашисти по-добре ли щеше да е.задръстеняк си и това е също като въпросната Любов за тия тризначки не ми се говори върха на неважество ,простотия и още нещо...но не защото са от благоевград-сигурно там има хора,на които не можеш на малкия им пръст да се закачиш ,глупако.

такъв филм просто няма

Hollow sprinkler.

боже,боже, ела си прибери вересиите! бил си пиян, когато си саздавал тази клетница и сестрите и. на времето се натакнах на една друга любов с фамиля "френска" сащо от благоевград, дащеря на полковник френски. оправдаваше напално фамилното си име. благоевград трябва да баде прекрастен на любовенград. и без това градове носещи имената на комунистически главатари са гавра с тарпението на хората.

софя се напълни с такава сволоч. жaлко че няма софииско жителство за да може кратуни като тези трите да стоят на село и да гледат прасета и кокошки. ох забравих че са били и в лондон освен в софия.