Ханес и Мариана се карат ден след годежа

След като Мариана се сгоди с приятеля си Ханес в Къщата на VIP Brother, тя сподели, че е най-щастливата жена в България.

Обратно в новината

Коментари - Ханес и Мариана се карат ден след годежа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Gost

А преди да почне ББ ни уверяваха, че ще е изцяло положителен сезон, без простотии и интриги!

ганиовци, и без това гадно и пошло предаване сте оскотели предостатачно и не ви е необходимо. стигнали сте даното и не копаите по далбоко. живуркаите си в кочината и се опитваите да видите цивилизацията през крив макарон.

треторазрядна трагикомична сапунене оперета за примати. това е биг бродер.

Случайно вчера пуснах НТ и видях, че близначките крокодили от Благоевград също гостуват и не можеха да се удържат да не гледат втренчено Мариана и Ханес да не би случайно да изпуснат нещо. Много са прости милите! Чак да ти стане жал, ако не беше огромното им и неподплатено с нищо самочуствие.

sa6ko82

"Случайно" а? :-)))) Хеййй.:-))) Случайно ги гледате тези работи, пък задълбочени анализи правите :-))))

СТИГА ГАВРА И ПОДИГРАВКА С ЧУВСТВАЯТА НА ХОРАТА. КАК МОЖЕ С НАЙ -СЪКРОВЕНИТЕ НЕщА В ЖИВОТА НА ХОРАТА ДА СЕ ГАВРИТЕ ТАКА?? ОСТАВЕТЕ ДВАМАТА И НЕ СЕ ГАВРЕТЕ С ТЯХ.МАХНЕТЕ ТАЗИ МИСИЯ НИКОЙ НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ....

КАК МОЖЕ ТАКОВА БЕЗУМИЕ????ИМАТЕ ЛИ МАЛКО МОЗЪК ВЕДНАГА щЕ ОТМЕНИТЕ ТАЗИ ГЛУПОСТ ,МИСИЯТА НА МАРИЯНА...НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ИЗМИСЛИТЕ ТАКАВА ГЛУПОСТ? БЕЗОБРАЗИЕ И ГОЛЯМО НЕДОМИСЛЕНЕ...ВЕДНАГА Я ОТМЕНЕТЕ . САМО ГЛУПАК МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ ТАКОВА НЕщО.

Марианче, откажи се от тази гадна мисия, бе мила! Наслади се на мига. Ти толкова го чакаше.

от фънки ме се повдига...дайте му на него някаква гадна мисия и оставете чистите души на мира и без това в българия мъжете са простаци 99 процента...поне го накарайте да спре цигарите и пиячката на съвсем за озлобее мръсната дебела свиня

Сега бият тупана,после ще бият контратупана.

мнооооого кухо...

е това,нагласено и глупаво.Даже в сълзливите сериали е по-интересно.За 24 часа годеж и разваляне на годежа на двойка с дете.Аз все пак си мисля/не гледам шоуто,но чух кои са там/,че съквартирантите не са лишени от интелект и ще разберат истината.Освен ,ако по сценарий,не трябва да се направят на пълни идиоти.

романтично, нежно и затрогващо. много щастие напред. успех в мисията. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много гадна мисия!! VIP Brother защо избрахте такава мисия, те не заслужават!

Три дни глад и особено без алкохол и цигари ще се отрази добре на всички, а най вече на прасето Фънки-той е по дебел и грозен отвсякога!

Много точно казано! Вън на гадната свиня Фънки !!!

Много точно! Вън на Фънки

Тая така реве, че ще ме хване ревматизъм само като я гледам! Толкова влага ;(

Tези защо не говорят за детето си? Или не е негово.....

Защото не за всички, децата са на първо място във всеки момент. Хората се радват на момента!

Това вече е доста грубо, но за пари хората правят оникални глупости, дори и БГ звиздите

По-голяма простотия и излагация едва ли е имало на тел.екран!!!Как хората могат да се докарат до положение да им се подиграва всеки, който ги е гледал, само и само да получат повече пари. А всички в къщата реват, че едва издържат и чакат с нетърпение да излязат. Грънци!

Обаче тия от Вип Брадър са извратени? Защо трябва да им възлагат такава мисия, егаси простотията!

Тайната мисия ще бъде на баджанака Гоце, който идва в къщата и разваля годежа.

Даже не е смешно, за да е цирк. Тъпо, тъпо, та чак вдън земя потънало от простотия! Вместо да плетат търлъци за деца без родители, тия по цял ден се чудят кви драми и сополи да къдрят.

Т Ъ П Н Я!!!!

Ееех Бигчо,не може ли да лишиш дебелото Фънки от пури и уиски,ами се гавриш с чуствата на влюбените Ханес и Мариана?Всичко в шоуто се върти около гаврата ,агресията и интригата.Добър пример за подрастващите и останалите зрители

Много точно. Все едни и същи са потърпевшите. Еми подразнете малко и другите. Не е честно да се щадят едни за сметка на други. Багата и Фънки са като на санаториум там, двете приятелки също.

Правилно! Вън на Фънки, Люси и Камелия !!!

БЯХА МНОГО СЛАДКИ АЗ СЪЩО ПЛАКАХ - ХАРЕСВАМ ГИ МНОГО - ИСКАМ МАРИАНА ДА ОСТАНЕ ОЩЕ - МНОГО СЕ ЯДОСВАМ НА ЗЛОБАРЯ ЮЛИЯН ТОЙ И ФЪНКИ СА НАЙ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ "ВИП"ове

И аз ги харесвам много. Марияна е здраво стъпила на земята. Защо сте злобни , оставете Фънки,Къци и др. без храна няма да отслабнат много.

Еб...ти чекията,няма ли край..

И това ако не е сценарий на ужасите, здраве му кажи!

Не знам защо някой си мисли че децата се образоват от такъв тип предавания, или възрастните изпростяват гледайки ги. Това не бива изобщо да ни вълнува извън ефирното време и ако сме пред телевизора точно в този момент.Абсолютно неангажиращо предаване, смешно, жалко, забавног,различно и т.н. Не драматизирайте толкова.