Никол имала жестоки конфликти с майка си преди

Въпреки че имат много силна връзка днес, отношенията между Никол Станкулова и майка й Елена не винаги са били гладки.

Обратно в новината

Коментари - Никол имала жестоки конфликти с майка си преди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво искате да се получи от баща таксиджия и майка - медицинска сестра ...оставете пръдлето.

Красива да но зла! Не добро възпитание и смотано отношение към ... Къци и тя да не остане по-назад от останалите Варела , жената на Люси , Златка ,,виШото,, и ... то май други ,, фенове ,, на Къци не останаха . Редно е да отпадне днес от играта .

никол МАЙКАТА не е етационарен телефон та ти ту имаш връзка с нея ту решаваш да търсиш друга майка рче си злобна видях на екрана но сега разбрах че нямаш съвест и ти куца възпитаниета аз загубих майка си на 20г и сега след 35 каквото и изпитание да ми предложат ще изтърпя само да я видя поне миг а ти при жива майка търсиш друга що за морал и съвест имаш

ТАЗИ НЕ МОЖЕ ДА СЪБУДИ МЪЖЪТ В МЕН.

Ако тази не може, сигурно мъжа в теб само ... друг мъж може да го събуди :)

Хубавката глезла Никол тази вечер да се хване за ръчичката на Камелия и да си ходи при мама.Двенките,които по подобие на елитната Златка крещяха на 50 годишният Къци нямат място сред финалистите.Никол е пълнолетна и е време да живее и МИСЛИ самостоятелно.Да спре да живее под диктовката и крилото на власъната си майка.

Да не избягала в VIPа заради майка си???

Елементарно, посредствено момиче, синоптичка на която по-често и вали и вее и не мога да разбера какъв Вип е. И не мога да разбера защо "щяла да се обеси,ако Къци би спечелил" Вип Брадър.Елементарно звучи подобно нейно твърдение, нали, след като Къци е един стойностен човек доказал се във времето за разлика от нея, която е все още една пикла.

оффф...... много злобни коментари бе, егати.... на мен никол много ми харесва! тя е интелигентна, сдуржана и мноого красива. никол за мен е пример за подражание. това че тя уважава, зачита и се вслушва в съветите на майка си не означава, че живее по крилото и напротив! родителите са тези, които са длъжни да насочат детето си кум пътят по които да вървят на базата на талантите които имат. ако не са родителите на никол, които да я насочат каде да върви тя едва ли щеше да е водеща в нова тв. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

николчето си е п... чка та скърца!

Момичето е обучавано като полицейско куче ( за съжаление). Докато не се е подчинявала - е търсела "друга мама". Накрая е видяла, че "такова чудо" няма и е кандисала! Сега вече, вярна на наложеното и , винаги търси "опора" в по-силните. Но понеже вътрешно не и се иска да "прецаква" по-слабите - кръжи и се умилква край тях, когато са в тежичка или деликатна ситуация! ИЗВОД: Напълно объркано и несамостоятелно девойче! Необходим му е съпръг ,като мама, но в панталон - някой ЕЛЕНКО!

Ето това наистина трябва да се коментира: Прикритата Никол, готова да се притече на всякого на помощ се оказа изключително елементарно момиченце. Освен това си позволи да коментира непрекъснато с тъпата Златка поведението на Къци. И тогава лъсна истинското лице на това на вид миловидно създание- злоба, присламчване към по-силните на деня / т.е. към простаците които се предвождат от Фънки/ и т.н.Изключително жалко поведение на Николчето.

А бе и тя особено пък майка и са доста противни като поведение. Майката е дрънкало и злобарка , а Никол прикрива тъпота с мълчание. Ужас! Толкова са смешни и двете патки .

никол е доста лигава и разглезена.добре изглежда момичето, но за нейната възраст е абсолютно несамостоятелна.говори толкова често само за мама.и да я избират за най интелигентната в къщата е малко преувеличено.

Почти не можеш да познаеш, коя е майката, коя - дъщерята. Страхотни парчета, пък и таткото в МВР, абе направо идилия и рози. Малката не е от най-умните, но пък мълчаливостта й се тълкува като ерудиция. Но има хляб в нея, блазе му, който си я грабне, хем до него и хубавка, хем без пари ще му прогнозира.

Започвам истински да съжалявам това момиче. Да живееш под непрекъснатия контрол на родителите си не е никак здравословно. Още повече, че като едно дете Никол е доста разглезена и явно свикнала да получава всичко, което си поиска. Тежко и горко на мъжа, който ще се влюби в нея.

ТОВА Е ЕДНА ОБИКНОВЕННА СИНОПТИЧКА/ЧЕТЕ ПРОГНОЗА ТА НА БАН/ ДОКАТО ЗАПОЧНЕ НЕЩО СЕТИОЗНО . ТЯ НЕ Е ВИП!? КАК Е ПОПАДНАЛА ТАМ?? СЕТЕТЕ СЕ ОТ ТРИ ПЪТИ !!!

Жестока новина, жестока умница и хубавица е тази Никол, нали?

бих желал и аз да имам конфликт на садо-мазо основа с тази секси особа-шъ види тя.

Когато е до мама Никол живее както мама диктува и желае.Когато беше приятелка с Патрашкова и Мариана тя "мислеше" и действаше като тян.Сега е близко до Златка и започна да се държи като нея -крещи,обижда.Как ще повлияе върху Никол близоста и с Камелия,много близки си станаха двенките в едно легло ,шепнат си,щуреят...Пораснала е,работи и е добре да живее САМОСТОЯТЕЛНО,да се развива и живее извън"крилцето" на мама.

Всички, които сте писали по-долу, сте пълни неграмотници! Никол със сигурност, в това отношение, може да ви удари в земята! На мен много ми допада мацката, само не харесвам начина, по който се гримира. Като видях майка и и разбрах кой я е научил. Ужасен грим, просто!

Гримът е най важен от него извира акъл. Куха е като делва.

Какво толкова и харесваш на Никол? Един живот подчинен на властната майка ли? Та тя и избира гаджетата, работата, дрехите, а мерси!

Какво и се прехласвате на тази Никол ? И тя е като другите,само че по-прикрита. Малка злобарка е тази лигла и тя нещо си повярва. Врьзкарка-тате носи ,мама меси.Лигла с лиглата !

абсолютно съм съгласна, никол това, никол онова, стига толкова, какво толкова, и други не известни деца има и то още по добри от нея. Префърцунена ми седи доста

Тате носи, Линоел меси :)

Е-е !Много сте жълти!На колко години е станало?На тези години какви пререканияза сладолед ли са ,за какво са ?Айде по сериозно ?

Голяма злобарка е майка и

шафрантии к'о да ги праиш??