Коментари - Лили от Биг Брадър ще се снима в турски сериал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не си остане там!? Тук нямя да липсва на никого, освен на мама и на онзи грозен дъртак, с който живее. В Турция ще си отваря само устата и краката и никой няма да разбере, че " актрисата" не говори литературен български.

за порносцените ли?

Да внимава с тия манафи

била лиляна мнооого красива колко красива колкото една ибрикчиика циганка смотана

Къде ще отиде, та нали трябва да си вземе и цялата работна бригада, на чело с Благодаря ви д-р Енчев-онзи дето и е ремонтирал циците, устата и челото, носа и не знам си още какво. Селска питка.

Не се косете, няма талант ,опит и образование на артистка . Хубост ,не голяма ,доста силикон и ремонти.При големите турски компании няма място,ако са я излъгали нещо ,тя лъже и Вас.

ЕТО КАТО ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ТУРХИТЕ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ.ПАЧА

колко хубаво се е усмихнала Лили...

Прочетох всички коментари и стигнах до извода, че този сайт е пълен с малоумни олигофрени. Грозна била, помакиня била, не знам си каква била - абе тъпаци, кога ви купиха компютри, че и ще ми коментирате

+++++ Подкрепям коментара!

ЕЙТАКИВА КАТО ТАЯ К.ФЛА ПРОДАДОХА НАШАТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ. НА ТУРЧОЛЯ , ЕВРЕИ И ХАМЕРИКАНСКИ Б.КЛУЦИ ... ЗАПЛЮЙТЕ Я ... ТЯНЯМА ПРАВО ДА СЕ НАРЕЧЕ БЪЛГАРКА ... ДОЛНА ЧАЛГАДЖИЙКА И ТУРКОФИЛКА ... БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО .. ЩЕ ВИ ИГНОРНЕМ- ПРОДАЖНИ П.ЧИ И СИЛИКОНКИ ,ПРОДАЛИ СЕ ЗА ПАРИ ...ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТАЯ.............. ,ДЕДИТЕ НИ СЕ ОБРЪЩАТ В ГРОБА ...

Напълно съм съглъсен с теб.Все пак да не пришпорваме момичето,надявам се че разума ще надделее и ще се откаже от тази мръсотия. Надявам се по някакъв начин и родителите да и въздействат.

тя тая щом е помакиня там и е местото в анадола

Ашколсун Лили ханъм!!!

Щом я канят Лилито, няма лошо :) Добре би било да вземат и Пацо, тоя е тотално луд. Направо ще избие рибата :)

Винаги съм намирала, че има турска хубост, не европейска!Не са сбъркали, че са и предложили роля.

Лили,много си готина,много позитивна и добре възпитана! Хич да не ти пука за злобните коментари на тоя комплексиран български народ!И добре,че си разкарала Боби,не е за теб това конте!

Този лайф тук е пълна чалга.Кой се интересува от някаква презряла мома от тъпо тв реалити.Анадолските пикантерии може и да вървят на запад но тук са по-скоро знак за връщане назад но не към доброто а към простотията.

Една родопска помакиня, в какъв сериал да се снима в бринански ли ?

Много гpозна шибалница!

Коя е тази и на кога му пука. И кой луд гледа Big Brather, нямате ли си други оробкеми бе хора. Не сте в час...

Жалко,такова хубаво момиче ще се продаде. Недей моля те Лили,не всичко е пари? Как родителите и ще го преживеят,аз не бих. Дано не ус с пее да похарчи парите си,пфу......

Турският сериал в който евентуално щеше да участва го спряха - това е онази съшата мега продукция за която режисьори и продуценти се снимаха с Рашидов и беше обявена като няй-високо бюджетната продукция...след 2 заснети епизода се оказа, че...НЯМАТ ПАРИИИИИ и не могат да продължат снимките и си тръгнаха, а българите участвали в сериала все още си чакат парите.

За жалост коментари за всичко и за всички се пишат основно от елементарни и нещастни хорица, които са вечно недоволни и единственото им развлечение е да плюят околните.

Малко вътрешна информация: Работното заглашие на филма е "Целия, докрай". Събитията се развиват в АнаЛдола.

който е минал по този път как знае...

Ако се снима сигурно ще е в някой сериал на петоразрядна турска телевизия. Богатите телевизии си избират професионалисти или поне много по-красиви жени от тази. Не знам защо се залубждава, че си умират турците за нея. Там имат такива красиви и способни актриси, пък дори и да нямаха, могат да си наемат и чужденки, което и правят понякога.

Ами тя колкото и да го крие, си е с турско потекло, а и физиката и е подходяща, едни шалвари ще и скрият целулита хубаво

Уважаеми, нейният произход или наличието /отсъствието на целулит по задните и части по никакъв начин няма да променят естеството на вашето жалко битие

Неуважаема, битието ми е забавно, четейки интелектуалните напъни на форумни мислителки, особено на тези , които превъзнасят нискоинтелектуални фотошопски красавици. И за да не съм голословен, ще припомня на аудиторията, че Лилито преди 6 години декларираше висшето си образование от ТВ-то, но на въпроса каква е специалността и, отговор нямаше. А наличието на целулит го има документирано на оригиналната и фотосесия за Плейбой.

Ааа ма това Лили ли е, аз я обърках с проститутката от пепел от рози. Милокуресто си е момичето, мойе да отнесе и повече от един.

Визия има, така че за статистка става. За истинска роля, обаче не си я представям. Тя освен лигавене друго не показа в ББ. За да бъдеш актриса се изисква интелект, харизма и чувствителност.

Браво на момичето,утрепа конкуренцията със солидни спонсори :).За един снимачен ден в турски сериал хонорара е средно 15 000 Euro.Тя си има помашка жилка и нищо чудно да знае и турски език.

Лиле, ти и без това си се филмирала, така че ставаш за турски сериал, ще имаш успех. Обаче онзи твоя бившия ми обра точките при Гала, видите ли, на партито след финала гледал Цецето и не знаел какво да и каже.Ама Боби, нали държеше едва ли не съдбата и в ръцете си, и сто пъти повтори че ще и кажеш своето решение...голям смях...

В турски порно сериал! Дълбоко навътре в Лили Лили, а в г..а боли ли ...

Е в тоя турски сериал вече ще има "плътен изстрел от рязаната карабина".

Лили, в г..а боли ли?

Някой като пръдне и се на...сира. Друг като му дадат участие в реклама на бонбонки ТИК-ТАК и става холивудски ВИП..Пффф и един мармот завива шоколад.

Тая се оправи за цял живот ако се снима в тр сериал ония са болни за катерички а тая е готова да си даде катеричката и познайте :))))

Само за порно ставаш! Пък и както видяхме-отдава ти се...