Стойка дебютира в ”Под прикритие”

Стойка Стефанова, известна с участието си в риалити шоуто Big Brother, направи своя дебют като актриса в телевизионен сериал в българската хитова продукция „Под прикритие".

Обратно в новината

Коментари - Стойка дебютира в ”Под прикритие” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме и на шнпрхела на Цветана Манева. Нали си прибира парите от таксите от НБУ...

пипирудооооооооооооооооо :)))

тая наи ще и ходи да я поканят в няки турски сериял с тия каси крачета и с този разплут г.з пак и наи голямата и приятелка лилито може да и садеиства някоя потакава роличка

хора, що се хабите - тя добре си е преценила да дебютира под прикритие,щото ако се яви явно - ще стане голяма излагация.

Тая ква е смешна направо нямам думи, кой я лансира тази смешна актриса

изклучително ще ми е непрятно да я видя вав филма. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лео

Да и на мен ми беше много изкуствена. Може би за сцена е ок, но трябва да се прави разлика между тв, кино и сцена

Леле-е-е, колко много коментари. Това момиче при всички случаи предизвиква полярни чувства, но не и безразличие. На мен не ми хареса ролята и в сериала, но те повечето ни актьори са декламатори, така че какво толкова сте седнали да съдите?! Стойка е добър и откровен човек, каквито няма много. Харесвам я и и пожелавам успех!

Прав сте. Същите усещания би предизвикало теле с две глави, жена с брада и т.н. Въобще, хората обичат да коментират грешките на природата.

Ей хора, не може ли поне на Нова година да не бълвате злоба и негативна енергия. Всички Вие, смятате ли, че всички велики актьори са били велики още от първото им стъпване на сцената? Ами НЕ разбира се. Актьорът се изгражда и става все по-добър /а някои стават велики/ не от първата им роля, а след десетки роли. Желая навсички здраве и благоденствие през 1913 г.

Права си Ели, великите актьори не са станали такива от първото стъпване на сцената, а още ПРЕДИ ТОВА. Просто им е дадено свише. При `пИпИрудата` просто не се получава. Смешно -жалка е всяка нейна поява.

Ама пипирудата за велика "актриса"ли я вземате..Криво да стим, но право да съдим- Стойка няма никакъв артистичен талант а само напъни към нещо дето е недостижимо за нея и е угнетяващо за зрителя..

Очаквайте новите серии на сериала-в тях ще дебютират колежката на звИздЪтЪ Стойка- Лиляна в ролята на двствено скромно момиче и тризначките в ролите на неврохирург, професор по астрофизика и биохимичка. Тъй де, те пък да не са по-малки таланти от Стойчето!

Petyr

По ГРОЗНА серия от тая нямаше. като се появи СТОЙКА (хахахах) след 30 се к превключих канала !

от това суздание аз по тупо признавам не сум виждал :) стоикааа бате ти луддд ли сиии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

СТОЙКА Е УЖАСНО ИЗКУСТВЕНА!!!

не луд този дето яде баница , луди са тези дето му я дават и дето му я плащат...нямам повече думи.........

Абе не става. То за актьор трябва талант. Да ти е вродено. Не се учи. Учат се роли, инсценировка, походка, правилен изговор. Но талантът си е дар Боже. Да играе епизодични роли като иска.И за това трябват хора. Добрите артисти ги биха отхвърлили.

.... гледах в интернет този фрагмент от филма! Мога да кажа само едно за съжаление - ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! И на мен не ми се иска да съм с негативни нагласи още в началото на новата година, но дори и за пълен лаик това, което се вижда е очевадна липса на актьорско майсторство - фалш, преиграване и то ужасно натрапчиви!

При Стойка определено е имало доста голям напредък в последните години- изкоренила е някои селски навици, начело с диалекта, но явно не е достатъчно. P.S И все пак съм благодарна, че в НБУ не се учи медицина ;)

Напълно подкрепям. И няма как да е - медицината е едно от малкото висши образования, което не се дели на абсурдните степени - бакалавърство/полунищо/ и магистратура/нещо/, няма задочно и дистанционно обучения или курсове, а задникът посинява от учене, не от друго за шесте години до дипломирането, което е само начало за повечето медици.

Пази боже сляпо да прогледа! Абе в тая държава и артисти, и политици , и телевизионни водещи все от едно тесто замесени- тричаво и превтасало. Да живее връзкарството и курвалъка! Да живее неграмотността, посредствеността и простотията!!!

Другарят Тодор Живков в едно свое изказване беше провъзгласил:"България - Република на художествената самодейност!" Явно беше допуснал малка грешка, Бължария си остава Република на художествената самоНАдеяност.

Не предполагах ,че ако трябва да оценявам в "след Биг Брадърския период" актьорския талант на Стойка и Пацо/в клипа на една фолк певица/ще предпочета последния...... А днес е първия ден от Новата и ми се иска да съм позитивен......

Кой допуска подобни личности до киното и театъра? И не е само Стойка! Ами Елена Петрова,Лиляна, Яна Маринова, Диляна Попова! Хората учат в НАТФИЗ години и трудно пробиват , а тези не стават за нищо . Стойка се наричаше актриса в ББ, но освен злоба и истерия нищо друго не видяхме. В Нов Бг Университет театърът е на много ниско ниво. И от студентите и от г-жа Цв. Манева има какво още да се желае. Освен пари за такса трябва и талант и когато той липсва резултатът е такива шизофренички като Стойка , Лиляна и другите по-горе споменати да се наричат актриси. ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛДА!

за стоика спецялно Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба

Животът е сцена, а всички ние сме актьори. Yспех на всички артисти през новата година 201з Нека бъдем такива каквито сме, за да не се смесим с тълпата ...

Това , че си завършил НБУ все още нищо не значи...

има Черил Коул , а какво наша Стойка?

...полугола на сцената, а репликата и е: Извинете, къде е тоалетната? И се скрива. И хоп-хонорарче от няколко стотачки. Това го помня като епизод от стар филм.

Фалшиво, преиграно, неестествено..., но да продължава да опитва. Те и дали да играе хотелиерка, тя премина през 50 състояния....

баба яга ли ще играе ?

Беше потрес да я гледам в едноминутната й роля - то беше едно гримасничене, едно кривене, изкуствена като пластмаса. Не става за тая работа.

Вината не е само в Стойка. Сигурен съм, че около нея е пълно с `приятели`, които и промиват мозъка с хвалби и аплаузи. И нито един свестен, който да и каже `Стойче, не е за тебе това, не се излагай`.

От личен, изстрадан опит знам, че малките грешки в миналото, отекват със страшна сила в бъдещето. Да допуснем, че някак свише на Стойка и се спусне неземен талант. Дори след 20 години, тя ще си остане Стойка пИпИрудата. Няма начин, не съществува такава сила, която да отмие това нейно прозвище. Я си представете, че като с магическа пръчка тризначките завършат атомна физика. Вие бихте ли им поверили ядрена централа ?

eastriver

Е, сцена и ядрена централа все пак не е едно и също. Спокойна нова година. :)

Действително не стоеше убедително Стойка в иначе пределно епизодичната роля. Но на фона на останалите биваше, имаше и далеч по-зле от нея в малките роли. Всъщност, като изключим Билалов, Бахаров и единият от актьорите, играещ ченге (не му знам името), всички останали не стоят органично, а стоят като актьори, казващи реплики. Куката напоследък зверски преиграва. Изобщо последната серия беше пълна с лоша игра, кухо издекламирани реплики и съмнителни режисьорски похвати. То не бяха излишни каданси, то не беше мега драматична музика върху напълно банални сцени, а накрая престрелката в оня завод беше ...хм, какво томто беше това? Дано не му падне качеството още.

на мен пък Куката ми харесва

Като погледна надолу, хората които не харесват Стойка и плюят по нея нон-стоп са безумно неграмотни. Защо ли? Отговорът се съдържа във въпроса. Дайте си го сами! Успех на момичето, което е бори и успява без гаджета мангизлии, връзки и впечатляваща външност! Честита Нова Година на всички и бъдете по-добри!

Уважаема, да се приветства бездарието също е бездарие. Родения да пълзи просто не може да лети. Колкото и силно да мечтае за това. А криворазбраната подкрепа си има точно и ясно име - лицемерие.

Прав си. Такива са ни стандартите обаче в държавицата-селско-провинциални! Та и затова не можем да сме (все още) европейци!

Драги "Критичен", много си бил компетентен?! Ти пък какъв си и какво си направил в този живот! Най-мразя тия дето се правят, че от всичко разбират!

Драги, надявам се поне ти да знаеш какво си искал да кажеш и да си се разбираш, защото в това, което си написал няма абсолютно никакъв смисъл. Те и трите сестри смятат, че ползвайки заучени фрази и сентенции изглеждат интелигентни, но уви!

Здраве и щастие за всички ! Това като начало, а сега нека се похваля. Изумително доволен съм от себе си, че не съм гледал нито един български сериал. Може да звучи нихилистично, но самата фраза `съвременен български актьор` е оксиморон. Та хлапета от училищен театър показват повече талант и харизма от днешното театрално и кино бездарие. Сега и Стойка. Тя, милата, пропуснала едни 20 години четене, обучение, социални умения и подходяща среда, но си мисли че с екстремно посещаване на театрални курсове ще навакса .... е няма как да стане. Технологично не е възможно. А от там остава и свирепата борба с липсата на талант ...

Така е, прав си. Познавам някои от най-известните хора, които някои наричат "мутри" от 16 годишни. Самата идея някакви плешиви/смотанички артистчета да играят мутри е налудничава, просто изглеждат смехотворно в тези роли.

Yспешна 2013г.на всички българи! A на Cтоика-поздравления и за пътя,които е извървяла до тук. Pомня я от 1-я BB ,сега ме изненада.Tрудно поприще е избрала,но изборът е достоен за уважение.Yспех!

по злобно и отвратително сащество небях виждала при това жена срам за нежния пол

Тая ще изглежда най-добре в ролята на чистачка!

Че кой ли гледа този тъп филм ?

Правилно-каквито артистите, такъв и филма!

mimiiiiiiiiiiiiiiii ti si тъпа.

Дир-ници, що така бе? Пожелания за НГ, обещания, салтанати, а ето от 1-я ден- със старите чалъми- щом не ви е по вкуса- delete

Напишете нещо хубаво за това момиче!Хубава е,а не грозна!Добра е,а не е зла!кадърна е,а не бездарна!Амбициозна е,а не безхарактерна!Има огромно желание да се усъвършенства,а не е проста тризначка!Миролюбива е,а

Е да, ама не! Не е такава, за съжаление!

Браво на Стойка! Може да е некадърна и с психически проблеми, но за сметка на това е нахална и пробивна!

Стойка дебютира в Под прикритие. Много слабо и изкуствено стоеше,може да е ученик на голямата Цветана Манева ,но нямането на талант не се компенсира от голямото желание.

Като набедят някой за велик, че чак лошо да ти стан! Цвета Манева е посредствена! Лоша артикулация, воден поглед и голямо самочувствие!

зле се представи ... не става

Тази филибелийска Стойка, доказва истината за великата сила на образованието...!!!!!! От простачка и най-обикновено курве(като неразвилите се тризначки...), за няколко години с упорито учене, виждаме пред нас един нов човек, добър човек...!!!!!! Да и пожелаем успех...!!!!!!

От филибелийските села, моля! Да не обиждаме майничките!!!!!!!

хахахааах, що ми кликате с "-", като Стойка е от Пловдивските села? Със страхотният си диалект! Направете си справка и тогава изразявайте недоволство!

Ами не е актриса! Изкуствена е! Никакво излъчване! На рецепцията никой няма да сложи толкова зле изглеждаща жена! Нямам нищо против нея,дори я видях веднъж в биг брадър,но имам против играта и! Не,че някой ме пита,де!:) ЧНГ!

Кой го тика това бездарно бустанско плашило по телевизии и медии ???

няма ли срам затеб,пача с пачатати

Ама каква актриса е тя???? Толкова изкуствена "игра" не бях виждала!!!! А как се е вредила за участие, идея нямам?!

с кавали ....как ))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Плюенето да започне..... СЕГА!

Истината не винаги е приятна за..... съжаление. Добре, че си създава илюзии, но това помага само временно :)))

Чисто и просто кич. Не е единствената нахална и пробивна селянка.