Номинираха най-сексапилните българки

Две бременни красавици ще се борят рамо до рамо в Нощта на сексбомбите, която ще се състои на 30-ти януари в Планет клуб.

Обратно в новината

Коментари - Номинираха най-сексапилните българки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хора, кво става бе! Това ли е сексапил, това ли са интересни жени! Ама хора, живеем в България бе, друго ако не, има НАИСТИНА хубави жени в тази територия, не че нещо лошо искам да кажа за тези момичета, но те са предимно обикновени момичета, къде ги слагате?!

Екатерина Аврамова е плувкиня , а не състезател по джаги

Това а снимката не е Екатерина Аврамова

Липсва категорията: Най- тъпа селска пръчка.

Съжаляваш, че някой ще ти вземе първото място нали?

С тази класация направо "изтрепахте рибата "!Поне махнете снимката на това недоразумение за да не си мислят подрастващите момичета,че мъжете харесват това. После защо имало епидемия от анорексия.....

Най-сексапилните българки - тризначките.Антония Петрова - Президент, Златка Блек - Нобелов лауреат на географските науки.

Аууу нямам търпение да разбера, коя ще е най-сексапилна, борбата ще е жестока. Наградата каква е ?? Участие в "Живите мъртви" може би, главна роля, другите масовка

Тризначките + Антония Петрова , това ми дойде в мнооооого повече ! Боже опази от тоя сексапил ! Ами че то в тази класация тогава спокойно могат да сложат и Азис , много разлика между него и тези четирите няма .

По-тъпо нещо отдавна не бях чел :))) и какви имена сте им нацвъкали - като на домашни любимци или герои от комикси. Ама за тая пошлотия на участниците им отива.

Иска ми се да напиша нещо ужасно обидно от възмущение.Жалко ,че не може да се търси наказателна отговорност на журито направил подбора.За повече от половината дори не може да се каже,че са хубави,а с тези тризначки направо избихте рибата.Апропо те трябва да се наминират в категорията най-тъпи.И в заключение обобщавам;А БЕ ВИЕ ПОДИГРАВАТЕ ЛИ СЕ.

Абе, кой ги прави тези класации?Кой ги избира тези "сексапили" и красавици? Тоца,Златка.........,че и Мая Савова.Тя за аптекарка не става, а за водеща - съвсем./абсолютно недоразумение/И изобщо се въртят едни и същи тъпи и от вън и от вътре физиономии.

Къде е Цвети Пиронкова ?

.... малко гадничка шега ... нали?????

А къде по-дяволите остана Ивет Лалова???!!!!!!!!!!!!!!

глупости, наи сексапилната балгарка е госпожа фидосова, а тоца крокодила не е мис русия, не лажете! мис русия се появи на конкурса за мис свят в лас вегас и е красавица, а не крокодил от перник. всащност перник на руски значи "прадлио".

МИСИС Русия, не мис, МИСИС. И наистина стана МИСИС РУСИЯ

новата на багата - гентияна?! моля разкажете ни повече!!!

Фидосова! Тя е най-красива,като дюшек е , може и да се спи върху нея.

Скелет костите си клати и ги слуша как дрънчат.

Най-сексапилните класирани... отзад напред.

И отзад са също толкова сексапилни като богомолки

Най-сексапилните чалгарки :) Хора, не се излагайте, това не става за портиерка на бардака...

Че кой познава всички българки, че да каже кои са най-сексапилните? Егати глупостта!! Аз познавам една по-сексапилна, от женския пазар :PPPP

ама тия нашите сексиизбирачи, май познават само магистралките?!

Па ще ми пробутват и забременени???

Бригадир забремени вампир

Журито идиоти дето ги било номинирало

К'ви са тия гущери бе ?

Тази на първата снимка е вампир. Страх ме е да разгледам останалите.

Те са още по-зле, така е.

С 3 думи. Вампир до вампира!

Алекс Сърчаджиева - ужас

Това е възмутително. Половината номинирани са невероятни кози.

грозни ли са или не.Моля само да отворите,новината за мъжката зимна мода,където заедно били Салма Хайек и Първата Дама на Франция.Разгледайте добре снимките и ми кажете,кои са по-женствени и дали вече всички не са еднакви,като визия,изражение и излъчване-зомбита,които са безполови и арогантно надменни.

и това трябва да е оправдание на налагат нашенските влечуги?

защо не е номинирана вили марковска-една естествена красавица...

Подкрепям!!!

Малееее...колко скръб има по света!Много ми е интересно защо тризначките ги класират под един знаменател?Вярно,че мозъкът им е разделен на три,ама все пак.. А аз,мо'а ли са класирам за някоя категория моля?К'вато и да е,ня'м претенции.

Прерових с надежда да видя номинациите. ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ--НЯМА ГО КЪЦИИИИИИ!!!

Кой ги номинира тези убавици?

Съставилите тази " класация " имат сериозни ментални проблеми , принудителното лечение е абсолютно задължително. Както и за разпространителите на подобни " новини " : )))

Тия боклуци колкото и да си правият пи-ар не разбраха ли че балъците намаляха и е време да отидат да доят крави на село.

Тия красавици ще уплашат добичетата, отидЕ млеконадоя... А може направо вкиснало да го издоят:) Жена ми е много по-хубава, нищо, че е родила 2 деца и гони 40! То един човек (освен съответните пропорции) и излъчване трябва да има, а за това се иска интелект, не е само глад и силикон.

А другата половина става за магистралата

С някои уговорки.

Най- сексапилните българки били.... трябва да съм станал много късоглед!!!

номиниралите най-сексапилните тоя път, никога вече нищо и никой да не номинират! Ние ги номинираме за най-големите бг идиоти

Нас ни вземат за идиоти!

Щом това са най-сексапилните българки, нищо чудно че много мъже минаха "на другия бряг". (:

Само на така наречената, "новоизгряла" моделка(или там каквато е) Радис й е позволено да е толкова грозна, италианската й кръв си е казала думата, но останалите нямат извинение.

"Златка Блек" - ПОТРЕС!!!!...."Класация за сексбомби" - ПОТРЕС!!!

Ох, АМАН!!! Нацията ни загива,вие с /по надолу е казано какви са/ ни занимавате.

Бре детето не спре да реве,като ги виде теа вампири.

Милянкова:съпруга на Росен Чолев -арестуван като организатор на престъпна група за набиране и склоняване към проституция и трафик на жени за сексуална експлоатация.

Тоя Роско много ли е късоглед?!

Ми те повечето участнички са си проститутки. То целият този конкурс си е едно своеобразно склоняване към проституция.

Кой ги подбира тия ужасно сексапилните? Май тия дето вече можели да се женат по между си и деца да отглеждат.... иначе не мога да си го обясна тоя изкилиферчен сексапил

А защо я няма Искра Фидосова?

Щото няма други от категорията и! Трябваше да се бори сама срещу всичките !

И ако вземе да настъпи по невнимание някое и друго зомби! Само ще се чуе" хрус", като от смачкана хлебарка и остатъците ще са същите!

Само Фидосова и никоя друга. В нея са всичките изброени.

Цецка и Курнелията и пр. Да не споменаваме баба Надка, рециклирала се е на скоро

Нощта на ужасите! Ще има ли някой с човешки вид? А с почти човешки?

Габриела Василева мн ми допада. Красива, без онези к*рвенски пластични скули, устни и т.н. А доколкото четох коментарите за Милянкова - аз лично считам, че за манекенка има мн специфични черти (които на мен ми допадат) и ако не беше онова нещо, мъжът й, в чужбина щеше да е мн високо котирана.

Много секс и малко красота.Аз съм за Тоца!

секси брюнетка била Джена, лелееееее,аз искам сексапилната Райна иДиляна Попова, какви са тия Джена, Мая, трьтлестатаНадка,

Ама моля ви, дир.бг защо ми триете коментара относно кривите крака на Диляна! Криви са и толкова! : ))))

Като на Памела Андерсън...............Хе-хе

На всичките нещо им е криво! Добре, че нямат по 4 крака и по 6 бомби

Може да са криви,ама са удобни...