Емилия: И интелектуалците се забавляват на чалга

Емилия е категорична, че попфолкът е най-слушаната музика. Според нея интелектуалците винаги са против жанра, в който се изявяват тя и колегите й, но в същото време обичат да се забавляват на тази музика.

Обратно в новината

Коментари - Емилия: И интелектуалците се забавляват на чалга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това просто не е истина! С чалга се забавляват само чалгаджиите! За човешко ухо с нормална чувствителност чалгата е изтезание! Говоря за нормален човешки слух, не непременно за слух на интелектуалец!

Пише се ЖАНР, но къде толкова ум в една чорбалясала чалгарска глава!

Тази е толкова проста, че ако и се изплюем на главата ще си помисли че вали дъжд...

тожа- тази или онази е направила повече в живота си от колкото безделните злобари тук, които освен всичко сигурно са и адски грозни дебели и неподдържани, колкото и да плюете- факт хората в този жанър не ги мързи а работят и вървят напред, тези много интелигентните затова ровят по кофите, щото са много умни

Пусни си мазна чалгица, сипи си една ракийка от обяд и не се напрягай пред компютъра селски, видно е, че не ти се отдава.

Мда, крайно време беше и някой "фен" да измучи от обора. Разбира се, със стандартните: "направила повече", "вървят напред" и пр. За съжаление все още не се появи такъв "фен", който да е в състояние да квалифицира горните понятия. Например: "направила повече": какво; къде; повече от кого; колко повече; а ако всъщност е по-малко и др.? "вървят напред": накъде (Европа vs. Анадола); с кого; колко бързо; а ако напред всъщност е назад и др.?

А ти самия/самата можеш ли да "квалифицираш" същите тези понятия? Защото нали точно с тях ти и подобните ти се имате за нещо повече от тези, които плюете тук.

За тази куха лейка интелектуалец сигурно е мутра с костюм.

Не знам за кои "интелектуалци" говори Емилия, но мъжете явно се забавляват да ги гледат полуголи на сцената как се кършат!

Направи скандал в автобус заради някакви си музика? Дано си била в цикъл, че иначе лошо.

Моля т.н. Митко Пайнера или Питко Майнера или какъвто е там да обясни на подопечните си кифли, че интелектуалец е човек, който е прочел повече книги, отколкото те са виждали, не слуша мазни чалгии, а музика, написана от хора, за които те не са чували, не си е купувал диплома от уни-то в Голямо Уйно и се занимава с неща, който няма да им станат ясни и след 1000 години. А най-добре е да им забрани да се изказват по теми , различни от капалъчаршийска мода, силиконови цици и футболисти. Защото могат да си купят цици, но ум-никога.

Добре казано!

Някога я бяха нарекли "кралицата на мисълта"! Имало е защо!!!

О, да! Тези "интелектуалци" от твоя сой - със сигурност! Ти между професор и мутра правиш ли разлика?! То за да направиш - първо трябва да има с какво...

г-жа емилия на кого казва интелектуалец не ми стана ясно,но знам,че наистина интелигент,ерудит и човек държащ на себе си НИКОГА не би слушал това пошло нещо чалга "музика",ако може въобще да се нарече така .

еххх.... много злоба, много завист чета в коментарите на 99% от читателите . защо бе хора, какво толкова поп-фолкут ви е направил, залука от ъстата ли ви е взел, какво??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТЕКСТОВЕТЕ ,които носят някакво послание са пошли,и често насочват към използвачество -вид престъпност или форма на експлоатация на другите,към разрушаване на другия дори,така че "обичам те" звучи като "мразя те" произволно или защото съм мързелива и претръпнала към извършването на множество форми на престъпления ,за разлика от текстовете на истински харесваната музика,в които се съдържа човешко градивно мобилизиращо,стимулиращо послание или правилно решение за житейски кризи ,личностови отношения,любов -в които например казва "тази любов ме убива и руши достойнството и самоуважението ми " за такива случаи на фалшива експлоатираща и деградираща псевдо-любов ,или "няма причина да ти позволя да злоупотребяваш " т.е -върни "мръсните /крадени/ пари" ,други -уважавай себе си и не върши престъпления -пеят известни ди джей и т.н. МУЗИКАТА на бг фолк е често КРАДЕНА .В Германия мисрят,че това са ромски поп-фолк певци и певици,които вдигат невероятен шум и не оставят работещите данъкоплатци да си възстановяват работоспособността за следващия ден,когато пак на улиците ще видят публично проституиращи роми,стрелящи роми,просящи ромчета,и крадящи роми,които кътат плячката в квартири в други заможни квартали,откъдето с камиони я отнасят за пласиране в източна азия и източна европа ,за милиарди щети на съвестните,които търпят и обиди,и насилие ,и обири,и убийства

Ако бяхте написали просто, че не харесвате този тип музика и съпътстващата визия и поведение, щеше да има повече тежест изявлението Ви. Но да напишете, че в другите жанрове всичко е интелектуално и духовно издържано... Или не слушате разнообразна музика (а само Лили Иванова например) или просто си пишете за идеята ...

този урод пак се изказва неподготен,гледам ви като идвате тук в чикаго каде и за колко пеете ,направо сте смешни,а да ви кая на вас чалгаджииките ако чакате на мен досега да сте умрели гладни.никога не сам ходила на ваш концерт нито сам купила ваш диск.това го правят само селянията.

Да защото и най-добрия интелектуалец е изпростял, а от там и цялата ни нация.

Това как да го разбирам? Все едно казва - човещинка, и висшистите пърдят....:D

Това с кривата муцуна какво се плюнчи?Да си варди спонсора, че без него и е спукана работата.И без това нови певачки точат лиги по паричките му.

НЕ СЛУШАМ ЧАЛГА НО ИМАХ ПРЕДИ ГОДИНИ НЯКОИ ЛЮБИМИ ПЕСНИ-ВЕЧЕ НЕ.ОТКАКТО ЖИВЕЯ В ГЪРЦИЯ И СЛУШАМ САМО ГРЪЦКО И ЗНАЕТЕ ЛИ.ПОЧТИ ВСЯКА ПЕСЕН МУЗИКАТА КРАДЕНА.ТАМ МУЗИКАТА Е НЕВЕРОЯТНА БЕЗ ДА Я РАЗБИРАШ ТЕ РАЗПЛАКВА ИЛИ ЗАМИСЛЯ.УНИКАЛНИ И ВСИЧКИ ПЕВЦИ И НА 85 ГОД.ГИ УВАЖАВАТ И КАНЯТ.ХОРАТА НАИСТИНА ГИ ОБИЧАТ.А НА БУЗУКИ Е НЕВЕРОЯТНО.А НАШИТЕ РОШЛИ ЗНАЕТЕ ЛИ ГЪРЦИТЕ ОНАНИРАТ НА ТЯХ.ПРОСТО ПАДНАХ.КАЗВАТ АБЕ ПО ТВ. ДАВАЛИ НЯКАКВИ ГОЛИ ПР........И С МИКРОФОНИ -УЖАС.Е ЕМИЧА И ДР.КУХИ ЛЕЙКИ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО. ЕДИНСТВЕНО ЗА МЕНЕ КОИТО МОГАТ ДА ПЕЯТ ТОВА СА - ДЕСИСЛАВА,СОФКА ,ПРЕСЛАВА,РАЙНА И НЕЛИНА.ВС.ДРУГИ БАРАБАР С ГЛО И ИВАНА ПРОСТО МОГАТ ДА ПРАВЯТ БИЗНЕС НО НЕ И ТАЛАНТ ДА ИМАТ.....ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ.ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА ЗАЛЕЗАТ.

е добре, че там гърците хич си нямат чалга, не слушам чалга, но и с гръцката музика не е всичко наред

страхотно самата истина. тя ЕМИТО и други работи е правила и работила в Харманлийската приказка.....но това си е неин личен живот не се меся.Тя милата и гърбавка и изкривена в мутрата и не може да пее ама и тя за хайлайф се мисли.ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА....

ffrape

Друго любопитно е как фолкаджийте винаги обясняват как им завиждали, но никой не дава отговор - на какво? Правят пари, факт, но основно от роми и нискограмотните елементи. Ако ще говорим само за пари, ок. Но само с пари нищо не става и това го знае всеки. Нито само с външен вид или криво разбран скандал. Ти му се смееш откровено, то си мисли че го обожаваш. Красиви били :))) Красиви са били някога, преди да се изкривят от криворазбраната си естетика. Въпреки че специално тази Емилия е била мега урод преди намесата на специалист, сега поне при нея е по-стабилно положението :)

Те хората се забавляват като й се подиграват, а тя си мисли, че я обожават.

И кои са тези "интелектуалци"?Тази селска пръчка някъде е чула тази дума,ама не знае какво означава.

Леле колко е проста тая! Те верно и простаците трябва да живеят ама всяка жаба да се знае гьола, заведението, и купона.

Изглежда всички чалгарки ще се изхвърлят с ,,умни"размисли, защитавайки нещо, което не е никаква музика, а по- скоро уродлива симбиоза между кича и порното.

Това означава, че или тези хора всъщност не притежават интелект, или фолк певицата не познава значението на думата. И двете алтернативи са възможни...:)

ffrape

Глуповатата дама просто си мисли, че купон означава селска тъпа музика и кючеци, там е грешката :) Аз ненавиждам този жанр и не присъствам никъде, където има вероятност да чуя кръчморско ОПА. Не посещавам чалготеки, не поддържам приятелства с нито един фолкър. Не че не съм опитвала, просто досега не съм срещала създание, което да слуша чалга и да не е елементарно като праз. А ми е писнало от това клише, че видите ли, всички по дифолт се напиват и скачат по масите. Иначе ми харесва, че осъзнава, че е срамно да си й почитател и пред хора по-добре да не се казва :)))

ЕМИЧ МНОГО СИ ЗЛЕ И ЗАДРЪСТЕНА- ОГЛЕДАЙ СЕ ДОБРЕ ОКОЛО ТЕБЕ....

Емич, не се напъвай! Знаем, че с това течение между ушаците, няма как да различиш интелектуалец от простак. Само да ти кажа, че истинските интелектуалци в тази държава са бедни и не ходят по порно дупки, наречени дискотеки, чалготеки и т.н.

ДА НО НЕ СА СЛУШАЛИ САМО ЧАЛГА ТОВА -Е ВЪПРОСА И ТЕМАТА.ПЪРВО КАЗВАТЕ-ДЖАС,РОК,ДИСКО И Т.Н. ЧАЛТА МЕЖДУ ДР.ЗА ДА СЕ УГОДИ НА НЯКОИ ОТ ГОСТИТЕ. ТАКА ЧЕ ДОЛУПИСАНИТЕ НЕ ОБИЖДАЙТЕ АНТИЧАЛГАРИТЕ.ТУК БУНТА Е ЗА ТОВА ЧЕ НЕ СА НОМЕР 1 НЯМА И ДА БЪДАТ ЧАЛГАРИТЕ....ТОВА Е. А ВИЕ С 2 ВИСШЕ -ЕДВА ЛИ ГИ ИМАТЕ СЛЕД КАТО НЕ СТЕ РАЗБРАВИ ОСНОВНАТА МИСЪЛ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ...

Бях на една сватба в 5 звезден хотел.Булката и младоженеца и техните колеги работят в чужди компании. Всеки от тях е с поне две висши образования.Знаят минимум по два чужди езика(перфектно).Незнам дали тези млади ,ерудирани ,красиви ,печелещи добре със знанията си млади хора са интелектуалци според вашите разбирания.Всеки от тях за разлика от вас гьотферени такива, може да преведе пошлите текстове на повечето англоезичните,,класики".И тези млади хора се забавляваха и танцуваха на диско,рок,рокендрол,ПОПФОЛК ,фолк и забележете знаеха да танцуват почти всички БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТАНЦИ(танци за които вие тъпанари-нещастни античалгари не сте и чували).

Ти да не беше тъпанджията на тази ВИП суперинтелектуална сватба?

Много знаеш ти какво сме чували и какво можем! Вместо да пишеш глупости, пусни си чалга и недей да даваш мнения!

Понеже дир бг не ми пуснаха ,коментара го пиша отново.Устройство на света ,от времето когато Ведите са били на Земята/Пророците от Стария Завет/.Света е разделен на 7 човешки касти и 1 на подчовеците. Първа на Брахмините-тоест на свещенослужителите и на контактуващи с Висшите сили/ в съвременен Израел Равините са недосегаеми/Второ на Кралете и чистокръвните,основно земевладелци/допира със Земята обогатява човек/Трето на Военните и хората на честа/японските самурай например/Четвърто на Учените/мъдреците търсещи добро ,а не пари на всяка цена/Пето на майсторите -занаятчии или лечители Шесто на наемната ,но свободна работна сила,Седмо на робите .Осмо на Подчовеците-съдържателите и персонала на публични домове,Домове за Хазарт,Домове където се продават упойващи вещества и лихварите/.Вие и Вашите приятели къде се разпознахте?

В БГ кастата на подчовеците се нарича ВИП и е на голяма почит.

И сега да обясня,как беше предизвикано Царството на Звяра.Първо се махна Религията,после Кралете,Военните са продажни наемници.Комунизма беше диктата на шеста и седма касти-на Робите на Труда.Сега вече владеят -Подчовеците-Лихварите/Банките/,Крадците,Наркобароните,Проститутките -открито порно или Певици,манекенки,миски/Така е вече на всякъде по света. Остава идването на Звяра.

Средновековен ум в пост-модерно общество, колоко забавно.

Чалгарче, ако изброиш "БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТАНЦИ" (sic) играни на въпросната сватба, току виж и сме ти повярвали. (Хи-хи-хи) Гьотферен може да викаш единствено на баща си, поради факта, че не успял да предотврати циганизицията ти.

ffrape

Ти колко си проС! Ето нагледно показваш елементарна структура на мислене - щом имат по две дипломи и играят хоро, значи са супер интелектуалци :) Ахахахах. :)) Много ме кефят хората като се хванат за българката та българска музика. Мен не ми харесва нито фолка, нито фолклора. Това ме прави сигурно люта антибългарка в твоите очи :)))

Да си късоглед(т.е. човек с очила)и костюмиран и интелектуалец са твърде различни неща, за щастие...

ТАЗИ И СЕ ЧУДЯ ОТКЪДЕ ТОВА САМОЧУВСТВИЕ.КАТО Я ПУСНАТ НЯКЪДЕ ПО ТВ.КАК СЕ ИЗКАЗВА САМО И КОЛКО Е ВИСОКОМЕРНА ВСЕ ЕДНО Е МАДОНА.ЧЕ ТЕ СА МНОГО ПО ЗЕМНИ И ЕСТЕСТВЕНИ.ТАЗИ ЛЕГАЛНА ПРО.....КА НИТО ИМА С КАКВО ДА СЕ ГОРДЕЕ НИТО И МЪЖ ИМА НИЩО.РОДИЛА И ЗАХВЪРЛИЛА ЕДНО ДЕТЕ НА МАЙКА СИ ДА СЕ ЧУДИ ЖЕНАТА НА СТАРИ ГОДИНИ КАКВО ДА ПРАВИ И ТЯ СЕ ЗАБАВЛЯВА ИЗ БАРДАЦИТЕ....УЖАС

Безкрайно съм любопитен тази как може да разпознае "интелектуалци"?! По-точно къде изобщо би могла да ги срещне - в кочините из които "пее" ли?! То това не е като да се търкаля с мазни свински акушери (като визия и интелект) - основните радетели и спонсори на таз помия "чалгата"!

Тази,недостатъчно красива ,затова и напомпана със силикон и с операции,изключително нечистоплътна ,неуспяла проститутка с дете от реалния харем ,на един нарко бос,с ограничени умствени възможности ,въобще си въобразява,че хората я харесват.Говоря за хората,не за пияните,маргинали,които смъркат в тоалетните и после правят с..рки или секс пак там.Света не са състои само от мръсотия има и чистота и някой я предпочитат.

Да пак се е объркала тази доста семпличка силиконова секс играчка извинете ме певачка. На участия и пъхат банкноти по дупките и тя смята, че и подаряват книги за четене. От това идва недоразумението.

И тая се бори за рейтинг.

Значи, толкова са "интелектуалци"! Както и да се пънете, това си е кръчмарска музика. И сме ПРИНУДЕНИ да я слушаме! Пътуваш ли с автобус (изключвам тези на ЕТАП) из България, няма начин да се отървеш от тая простотия! Бях си надула плейърчето на макс и въпреки това, Азис ми бъркаше в мозъка с някакъв автомонтьор!Отврат!

Може ли да повърна?

Давай, аз свърших тази работа !

ТАЯ И ОСТАРЯ И ИЗПРОСТЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ........СМЕШНА -ПОШЛА И КОЙ ИМ СЛУША МУЗИКАТА-ТАКИВА БУКЛУЦИ--КАТО НИКОЛЕТА-ВАНКО 1-И Т.П.ЛИНТЯИИИ

Тая отскоро започна да сглобява някакви изречения с някакви думи, които е дочула ...

"Дискотеките в България, които пускат поп фолк музика, са много повече. Най-големите, като капацитет заведения, са пак поп фолк. Другият факт е, че заведенията, в които пеят поп фолк изпълнителите, са пълни. Не само, че са пълни, но там стават най-хубавите български купони"" - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ - ДОНЯКЪДЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТАЯ КИФЛА.....И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ЗА ТОВА ДЕРЕДЖЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ТАКОВА - ЪПСУРТ СИ ГО КАЗАХА ПРЕДИ ГОДИНИ - СИТУАЦИЯТА НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛА..

Невероятна простотия.

Божей какво ли не правят лесните пари с хората .... Тези пайнерки остаряха и оглупяха още повече искаме нови.

Тази тъпа к...а откъде изпълзя, та и обобщения прави. Много е злееее!

Тая да не брои Иван, Андрей, Бареков и тем подобни за интелектуалци?

Че интелектуалците и секс правим. Но най-много чалга ни се иска ....

Алоооуу, чалготеките са повече у нас, защото и глупаците са повече! Аре оспори го де! Виж кви оръфлеци и курвета ходят на такива кръчми! Пълни боклуци! Само мутри и футбУлисти са там! Ако "интелектуалец" слуша чалга, СИГУРНО НЕ Е ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ! Не може нормален човек да слуша тия маанет и кючеци. Все едно и също, в комбинация с просташки или сълзливи текстове! Шибани чалгари!

Така наречената чалга е музика на Анадолските диваци. Това са маанетата на поробителите на нацията ни, стопена от кланетата, до няколко милиона души. Младото поколение се оказа невероятно тъпо, неграмотно е музикално инвалидно. Полуграмотни повтарячки на техникумите, циганки и откровени тъмни типове развращават нацията, принизяват я до своето равнище и ни връщат поробителите на бял кон чрез гюбеци, кючеци и подобни дивашки форми на ниски страсти и пиянско педерастко поведение на естрадата. Певачки от кръчмите по гащи вият неистово, пищят истерично и демонстрират проститутски номера от естрадата, поощрявани от типове, за които и парите са над всичко, вкл. и националното достойнство. Чакаме правителство, което да забрани това издевателство над българския народ и спре инвазията на турско-индийско-циганското нашествие на нашата територия.

най- лошото е, че в провинцията дисководещи и диджеи пускат на събирания и банкети до 70процента чиста чалга, там не можеш почти никога да чуеш хит от vh1. другото са хоро и някоя друга балада с вековна давност на пърпъл или рейнбоу и това е. напълно промити от гюбеци мозъци.

Това си зависи от слушателите..........Празнуващите.

е ние като поканени гости кротко си смучеме водката и не поучаваме на място щото насила хубост не става. пък и е поучително за гледане и слушане.

донякъде си прав, но не съвсем.На последните три банкета се натрових от чалга.Единственото разнообразие беше естествено "Бяла роза".И поръчвахме на Ди Джея, ама като пусна Queen и дансинга се изпразни.Нямаше подготвено друго освен чалгата.

Истинските интелектуалци не слушат нито чалга, нито кънтри, нито латино. Даже предполагам, че и онзи Пайнера без да е особено ерудиран не слуша продукцията си, а само прибира парите...

Те слушат само Дебюси, щото да не са пълен мейнстрийм, нали така? Освен това мислят само за сенса на екзистенса в хедонистичния хипермодернизъм. Между другото дефинирай "интелектуалец"?

То действително чалгата е като порното,всички я слушат,никой не си признава,че я харесва

Всеки е гледал порно, когато няма друг избор. Нда.

Аз пък гледам порно и си го признавам, ама чалга не слушам. Чак толкова извратена не съм.