Белослава и съпругът й показаха дома си

Една от най-известните артистични двойки у нас – певицата Белослава и съпругът й – скулпторът Евгени Йонов, украсиха февруарската корица на ОК!.

Обратно в новината

Коментари - Белослава и съпругът й показаха дома си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвам музиката на Белослава. Тя е една много красива млада дама. Пожелавам и успех и здраве.

тично 186 см. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДОМА НА ТЕЗИ ДВАМАТА. ИМА ПО-ВАЖНИ ХОРА ОТ ТЯХ........, -БАСИ НОВИНАТА.

госпожата е измежду собствениците чийто имот в с. Лозенец е затворил плаж на морето и го е превърнал в частна собственост, което е пресктъпление според закона.

Евгени е голям пич, нищо че е малко нисичък - около 168см, но е много точен !

ПО-САМОВЛЮБЕНА ЖЕНА И ПО-ТЪПА МЪЖКА ФИЗИОНОМИЯ НЕ СЪМ ВИЖДАЛА. ТАЗИ ЩЕ СЕ РАЗКАПЕ ОТ ЛИГОЧ И ТЩЕСТЛАВИЕ.

суета и скудоумие на обикновени консуматори-еснафи. повече скромност и духовност, по малко матерялизам и егоцентризам. пишете за истински творци, не за неизвестни менте "артисти".

Много хубава и топла новина. Красиви са тези хора. Зареждат ме положително. Дир-а, искам ей такива новини! Моля ви спрете да ни информирате кога пърдят и акат курв.ляците!

Бициняци.

Защо всички БГ мъже приличат на мутри ?

Такива са времената.

Може би отговорът на този въпрос се крие в отговора на въпроса защо всички жени в БГ приличат на курви, а се правят на светици?

Аре стига с тая стандартна реплика в защита на мутрафонството! Ако в БГ имаше свястни мъже да си пазят жените, а не да мислят само за секс, пари и коли, нямаше да има курви!

Потърси информация относно мъжът на Белослава и ще разбереш защо. И той е един от онези бизнесмени, които са станали богати незнайно как, занимавайки се с един бог знае какво. По физиономията ще ги познаете.

Правилен въпрос! Не случайно е известен като Евгени Слона.

Белослава къщата ОК ,славата също а деца имате ли ? Без деца къщата е празна пък ако искате си направете и приют за кучета у вас като няма наследник всичко е пусто мила !

Страшна злост, брейййййй!

А вие имате ли връзка с реалността или сънувате!Не се излагайте-,,една от най-известните,,.....подигравате се с нормалните хора!

Най-после едно нормално семейство. Писна ми списанията да навират в очите на хората разни посредствени знаменитости. Днес минах покрай репа и преливаше от първи корици с фолкаджийки и синьоптички. Белослава не ми е кой знае каква любимка, но поне от нейната музика не ми се драйфа.

Много симпатично българско семейство!

Белослава е готин човек, харесвам музиката и...

Ужас, та то една котка мяучи по-силно!!! Ако тя е певица, то аз съм прима балерината на Болшой Театър!Хора, разбирам, че нивото и критериите са паднали, но моля ви, това е абсурдно да се твърди, че тази персона е страхотна певица!

ХАхахаххахаха леле ти колко си ТЪПА ! Да директно ти го казвам. Белослава е призната за една от най-добрите JAZZ певици. Ако не вярваш потърси из нета. Жалка работа си. Дано не си над 13 защото наистина е жалко.

Да като не е гъзис или Капина, Боровинка и няма цигански ритми е нормално да не ти харесва и да не я познаваш. Все пак жената не я пускат по Планета

Защо ни занимавате непрекъснато с глупави и несъдъжателни същества? Тая само на някакъв тесен кръг известна женица и някакъв за първи път повявяващ се съпруг. Защо не се обявява от къде са се сдобили с тоя техен хубав дом и какво им дава това самочувствие. Да не се окаже че е от някакви други дела.

хмм, много завист, много нещо! Не те знам от какъв пол си, но си много сбъркан човек! От злоба ще ти се пукне жлъчката!

Не искам да се исказвам за неща за които не съм 100% сигурна, но изпиши в Гугъл името Борислав Стоянов и под изображенията ще пречетете статия за лицето за да разберете от къде фамилията черпи пари и самочувствие. Не вярвам да е толкова известно име в неговия бранш,че да се "изтрепват " да търсят творбите му. Без рамото на тъста- нищо не става. Така,че Белослава дето толкова я хвалите по-долу , затова няма нищо ярко и запомнящо се . Просто не й трябва. Също и нейното майче (безкрайно й се възхищавам, но.......) , нущо не съм чула да има участия в театър , кино. Доколкото съм чувала първо имаше ресторант - руски, после като фалира- май си намери нещо друго. На нея актьорството й е , ей така между другото...

Ако беше Мара щеше да се кефиш

СТИГА ВЕЧЕ СЕ ТЪПЧЕТЕ ЗА СЛАВА И ПИ АРОВЕ.АМАН ОТ БОКЛУЦИ И СМЕШНИЦИ!

обживявам - и вие ли почвате като хотнюз да изпростявате и да не си редактирате статиите?

е цитат редактира ли се ???

Беше поизчезнала някъде в миманса напоследък, но ето, че даде признак на живот, и то в неочаквано амплоа. Но да видите майка й каква актриса беше, какъв комик, направо сме се попи.....и от смях с нея! То си е така, където е текло, пак ще тече, и талант ръжда не хваща.

Белослава е страхотна!Музиката прави чудеса кара ме нависоко да летя всеки път,всеки път:)..красив глас в красива жена А майка й актрисата Анета Сотирова е също толкова талантлива и харизматична.