Тризначките и Антония сред сексбомбите на 2013

Приз за Най-секси реалити звезда отиде в ръцете на Вяра, Надежда и Любов, а най-секси Мис е Мис България 2009 Антония Петрова, реши журито на наградите Нощта на сексбомбите 2013

Обратно в новината

Коментари - Тризначките и Антония сред сексбомбите на 2013 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас! Ама недейте така бе, бг.бизнесмените! Юнаци с умни калпаци! Като се отплащате със секс конкурси за секс услугите, помислете, че ще си навредите на бизнеса! Като им видят снимките на сексапилките и тировете ще спрат да спират по магистралите!

Гледат ни чужденците класациите и си мислят "Ц, ц, ц! Българите трябва да са едно много грозно, кривокрако, късокрако изключително тъпо и първобитно циганско племе"

Да ти се заповръща, като гледаш какви слабоумни, слаботелесни, непутетни селендурски дядки от"журито" са ги натиснали по снимките! С 2 думи каквото журиту, такиви и кандидаткити

Абе нещо за мен няма ли да напишете?

баси журито с к'во се е напушило

това е карнавал на кукерски маски.

супер са мацките какво лошо има в това баба яга да има внуци

Тия биха се сторили сексапилни единствено на Робинзон Крузо.

Мисля, че Петкан повече ще му хареса!

Цялата комисия отговорна за избора на първите четири,близначките и Антония, незабавно ,задължително и под контрол на съответните органи на очен лекар !!!И по -бързо !

Г-н До....аз съм на ясно че съм направила правописни грешки малоумнико, защото знам къде и в какво състояние съм написала коментара...И какво от това...Куха лейка е майка ти че е създала подобен помияр като теб, който няма дори и мнение. Заради такива като тебе държавата ни българия(пак ще я напиша с малка буква, защото така искам) е на това дередже. По добре си стой там и не се изказвай неподготвен , защото такива дребни хора като теб будят в мен само съжаление.

А на 4-то място е класиран АЕзис, но не са му дали плакет, щото нещо хромозомите му били през деня ХУ, а след 18 часач ХХ.

не секс бомби,а малоумни бомби,които ще експлоадират от тъпо самочувствие и малоумие

А приза за най-малоумна класация и победители отива във въпросната Нощ на сексбомбите 2013 г. По голяма простащтина от туй чудо кръстено с идиотското име Нощ на сексбомбите, трудно може да се измисли.

Абе чудя се кой идиот ги прави тия класации и кой изобщо вярва на такива класации??

МИЛА МАЛЕЕЕЕЕЕЕ , КО ТУЙ НЕЩООО -ДЕТО МЯЗА ААА НА ОНУй НЕЩООООО /куплетът се повтаря мног пъти -по желание......./.

ПАК ПИШАТ ЗА НАС........АЗ КАЗАХ ЛИ ТИ , ЧЕ СМЕ ......ИЗВЕСтНИ....БАТЕ ЕНЧО ДАЙ ТЪПОМЕТЪРА ЗА МАЛКО........

saso123

Тези трите са "извън земни".Трябва паметник да им се издигне, а на него да ходят продуценти и режисьори да им се кланят.Защото могат да направят цял сериал, а не само едно шоу.Що се отнася до тяхната интелигентност майко мила....тук имаме нов "ФЕНОМЕН"

Е нема що! Към пернишкия крокодил Тоца се присъединили и 3 суриката! Ахахахаххахаххахаххахах!!! Голям майтап!

приза се казва -смачкана пижама- в престижния конкурс - мис MILF (Mother/Mom I'd Like to F.ck)

ОТВРАТ!

Мога да им повърна отгоре... на всичките

Колко извратен трябва да си за да ги мислиш тези за секс бомби? ... явно много ........

при такава комбинация - всички сме красавци вече ....

Ако тези са сексбомбите, аз ще си карам на "грозотии" :)

Ми да, няма нищо по-възбуждащо от глупава блондинка. Съчетанието е по-ефективно и от виагра....

ТОВА Е ШЕГА НАЛИ? МОЛЯ , КАЖЕТЕ , ЧЕ Е ШЕГА !

Това жури е било яко пияно! Има истина в лафа, че разликата между красивата и грозната жена била 5-6 водки.

Абе тия от журито явно много повече от 5-6 водки да изпили

Срам и позор за България и красивите български жени. Тези нямат представа какво е красота и сексапил. Доживяхме да чуем, че тризначките-този триглав змей с интелект на растение, че са спечелили някакъв приз. Лиляна-коя по дяволите е тази и за какво изобщо се бори? Не мога да издържам на простотията, която ни залива ежедневно и ежеминутно. После се чудим защо дъщерите ни изглеждат като евтини проститутки с елементарно държание...възмутена съм.

Господи ,колко сте прав.Отвратително е да ни занимават с теми, ката тази!Но пък нищо друго не се случва в тази чалга държава!Три грозници/да ми прости господ/, с чийто живот ме занимават.Добре, че престанах да гледам и новини.

Кратко, точно и ясно ХАХХАаахахахах

Естественно, че точно тези девойки ще хванат приза не съм се и съмнявала изобщо. Нямаше нужда да ги опоменавате ние простотията в българия си я знаем коя е. Тези 3 девойки мисля първо че трвбва отидат да се лекуват някъде и да минат на курс по бг език защото овчарския им акцент е срам за нашето общество. Що се отнася до г-жа" Мис България" ще кажа само едно. Това момиче е интелигентно и умее да се изразява за което мога само да кажа едно "браво" но незнам от къде идва това съмочувствие при положение , че няма, няма и нямаааааааа нищо ама нищо хубаво в нея . Виждала съм я на живо , плаче ми когато оприличават бг красота с тази жена. Само отворете и вижте във фейсбук майка и и можете да си направите извода. Жена на години облечена като долнопробна проститутка с дантели и с вирнати силикони до носа. Пълна пародия, в потрес съм от майка и дъщеря. Самочувствие без покритие. Г-жо петрова или както сте там по мъж, всички сме жени и всички сме способни да хванем един ощърбан богаташ и можем да симулираме чувства и оргазми. Но разликата между нас и вас е че вие имате курвенска душа а ние не. Слезте малко на земята погледнете в огледалото и престанете да си купувате титли, защото по улиците на Москва вървят жени които са светлинни години над вас и за които дори и титли подобни на вашите са малко ако им бъдат връчени. Ако според вас вие сте най красивата жена в Русия мисля че имате спешна нужда от медицинско лице което може да помогне на болната ви психика.

Любимият спорт на всички женки-коя от коя е по голяма курветина и шафрантийка хахаха !И ти не падаш по долу..хах

По стар наш обичай, неграмотници поучават неграмотници. Ало, само в няколко изречения имаш над 10 грешки. Поне напиши името на Родината си с голяма буква. Куха лейка....

Присмял се хърбел на щърбел!

ТАЗИ ДЪРЖАВА СЪВСЕМ СЕ Е ЧАЛНАЛА! КАКВИ СЕКС РЕАЛИТИ СА ТРИТЕ НАЙ-ГЛУПАВИ ГЪСКИ? ОСВЕН ЧЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪПИ, ИЗОБЩО НЕ СА ДОРИ И ЧАРОВНИ!!!!!

Малиии,като кледам "бомбите" , не ща да сам "фитила"

Четирите са си лика-прилика,браво на този който се сети да ги събере!

В България проституцията не е легализирана, но очевидно намира начин да си проведе годишната конференция. Тържеството е преминало гладко, с настроение и без атентатори. Ама с тия орки на снимките на кой атентатор ще му стиска.

ПАК ТИЯ БАБУГЕРИ...................

КУКЕРИ...... А ТЕЗИ СА И КУКУМЯВКИ

Някой чете ли отзивите тук освен потребителите на сайта? Кучетата си лаят, керванът си върви... Така е в сбърканата ни държавица. Затова децата ни се изнесоха. След още някоя и друга година ще закрият училищата у нас. Жалко и тъжно!

секс бомби -където падат, цели седмици никой не може да мисли за секс от гнус.

това някакъв шегаджииски конкурс ли е.

АМИ ЧЕ ТО БЯХА САМО ТИЯ.КАКВИ ДРУГИ ДА ИЗБЕРАТ?

Иво

ненормална статия

каквото търсенето , такова и предлагането

Мале, мале - не ни стига един крокодил, та на снимката са цели ТРИ. Бягайте, крийте се - тия трите са коя от коя по-страшна.

Хайде стига с тези глупости! Кой го казва това??? Наистина е уморително да те заливат с простотия от сутрин до вечер.

Отврат, отврат, отврат.....Пък и този...новия "дедо Стефчо" Сираков, отврат от всякъде. Плю-плю-плю отивам да си лея куршум против оплаха. ха-ха-ха.

Ужас , какво е това жури да не е някой от гората . Срам и позор , толкова красиви жени има в България , а точно най - грозните избрани за сексбомби . Според мен тези трябва да се скрият някъде и да се показват колкото се може по малко за да не се излагат ....

срам и позор за бг жени.тия 4-те са чудовища,е.ати боклука живее в тая страна. направо ги виждаш и отиваш да повращаш от гнусни физиономии,ми то кои раздава награди - оня с кокошо дупе вместо уста познаи кои - ицо 100-те манекенки .питам - има ли нормални жени в бг или само такав боклук,ако няма саветвам -бг маже бягаите от тая смрад,оставете ги на пияндурниците руснаци.

от тези "бомби" сас закаснитеl, подмятани от креват на креват, човек може да хване като нищо наи малкото трипер.

човечеството суре спре да се размноява ако останат само такива грозни и кухи хралупи

парад и апотеоз на паразитната сбирщина от курветини, прости тутки, курвари и чекиджии. развоня се на развалена риба от немити женски...

Това е - края на света идва. Остават само таласъми като показаните които плашат човечеството до смърт и то измира от неописуен ужас.