Телеман: Дотук с приятелството ни с Карбовски

Вчера стана ясно, че Мартин Карбовски напуска Нова телевизия и продуцентската си компания Телеман, за да отиде в ТВ 7.

Обратно в новината

Коментари - Телеман: Дотук с приятелството ни с Карбовски | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първото предаване на Карбовски в ТВ7 ще е за сестрата на Бойко- Будата. Хубаво е, че ТВ7 му плаща неустойката на Карбовски, а лошото е, че "Човеът" Карбовски е готов на всичко за да оближе дупето на премиера или някой друг. Г-н Карбовски жалко вие давахте надежда на хората от екрана и ги псувахте пак от там карайки ги да се замислят.Сега искате да им промивате мозъците за Б.Б. Превръшате се и Вие един от многото поръчки. "Журналистика" в Бтлгария е толкова "развита" колкото промишлеността и животновъдството. Господ да ви е напомощ народе български! Не знаете какво ви чака! Борба след борба но не за теб народе, а за властта над теб. Сега се започва отново с Гоце, Серго и Буда но как ще свърши..се знай! Коалиция ще има, а Бойко с медия гласове ще "купува".

Ти чак сега ли разбра, че този търбух си една най-обикновена интелектуалстваща проститутка продаваща се на този, който извади по-голяма пачка с пари за нея?

Очаквайте съвсем скоро и новото предаване по ТВ7 " Дека са ми пръстените", водещи -триглавият змей от Благоевград.

ЗАДА НЯМА ИЗНЕРВЕНИИ, ЧЕВЕНИТЕ КОМУНИ ДА ГЛЕДАТ САМО КЕВОРК, ОСТАНАЛИТЕ МАРТИНЧО КАРБОВСКИ

Телеман да не се правят на жертви. Пазарът определя цената на труда - като не искат/не могат да дадат толкова, колкото трябва, естествено че той ще иде при тези с по-добрата оферта. Не са топлофикация, че да се е женил за тях.

Така е, но и Карбовски да не ни играе на морале коректив в предаването си, защото с постъпката си доказа, че не е по-различен от най-лумпенизираните си "герои".

Брей, много се подсили тая тв7. Вадят пачки яко.

Приятели, приятели, ама сиренето си е с пари.

Е сега какво, няма право човекът да печели повече пари или няма право на собствен избор? Успех в новото начинание!

Където и да отиде социиалния Карбовски,все тая - в БГ действаща журналистика в момента няма.Има лизачи,чакащи корите от масата,и платени клакьори на олигарсите,тип Валерия Велева,която обикаля да ги интервюира по палатите им по пантофи и ги гледа като богове. Не се намери един с топки,който да разпъне Цвъко на кръст за стрелбата пред Съдебната палата.Що за министър на вътрешните работи и професионалист си ти,ако при ключово дело на знаков за държавата мафиот,не си обезопасяваш периметъра и покривите на сградите около мястото на действието.Не е ли гледал поне физкултурника,като са идвали президенти,техните служби как действат и как покриват периметъра?Но няма кой да му го зададе тоя въпрос,никой не смее....

Е какво общо има някаква си барета с президентите??? Ай сиктер и мафиотите...богатеят нечестно, децата им все по чужбина, аз ще ги жаля.................

какво като е в тв7..нали затова има дистанционно..който плаща ,той поръча музиката..

Работил човекът за името си, а сега то за него.Търсят го и той си предлага цената. Изборът си е лично негов.:)

Само след 5 месеца курникът ТВ7 ще се сгромоляса.

Идеята е точно такава. Събират най-извстните от 2-те телевизии, пускат ги, после тези с ниските рейтинги ги махат, и накрая остават най-добрите. Нищо ново под слънцето.

Аре стига бе. Всички сте големи моралисти. Ако на вас ви предложат работа за повече пари ще приемете и никакви "морални" ценности няма да ви попречат. Мразите Карбовски, защото се разпознавате в неговите предавания , а никак не е приятно да видите кирливите си ризи.

Дано пак да се събират с пушача наркоман Андрей Слабаков, с отдавна пенсионирания и на никому интересен Иван Ласкин и онова другото дебело леке да водят "интелигентни" разговори и да обсъждат теми от които нищо не разбират и да се навиват един друг без да има кой да им опонира - падам от смях просто!

НЕ СМЯТАМ ЧЕ Нова телевизия ще загуби много с напускането на изчерпалият се Карбовски!!! НЕКА СЕ СЪБИРАТ ПРИ Н. БАРЕГОВ ВСИЧКИ ГЪЗОЛИСТЦИ НА ВСЯКА ВЛАСТ КАТО ГЛАВНИЯТ ТАКЪР БАРЕКОВ!!!!Предаването му беше много дълго, по много скучен начин представяно и Карбоски винаги задаваше глупави и НЕ важни за съответната тема въпроси!!! Тъй че добре се събраха самовлщбените измислени журналисти в една телевизия!!!! ДАЙТЕ СЪБОТНОТО ВРЕМЕ НА КЕВОРК, ЗА ДА ГЛЕДАМЕ ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНО ПРЕДАВАНЕ, УМНИ И ТРУДНИ ЗА СЪБЕСЕДНИКА ВЪПРОСИ, ВЪПРОСИ КОИТО МУ ПРОВОКИРАТ СЪВЕСТТА, МОРАЛА И ОТ КОИТО СЕ РАЖДА ИСТИНАТА НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ТЯ Е ПРИЯТНА ИЛИ НЕ!!!!

Стига с този манипулатор и ченге Кеворкян! Не ви ли омръзна да ви баламосва с години!?

Kеворк е умен , имтелигентен, много знаещ и много видял водещ. Пред него не предат Карбовски, Д. Ризов и други новоизлюпени парвенюта. За да го гледаш , трябва да мислиш. А не като първосигналните предавания на Карбовски с Н. Лозанова и циганите.

Голем праз като отива. Кво ме брини тва?

Явно ГЕРБ се готви за тежка предизборна битка и събира всички свои клакьори в своя телевизия.

Откакто Бареков оглави ТВ7 вече изобщо не я гледам.Карбовски ще загуби и малкото си останали почитатели щом като се присъединява към тях!!!

Dir, дотук е една дума

махнете :)

И този си отиде , без него ще мине в тази телевизия.Няма ЧАК ЗА КАКВО ДА СЕ СЪЖЕЛЯВА ЗА НЕГО.МНОГО Е МАЗЕН И НЕЛИЦЕПРИЯТЕН ЗА ГЛЕДАНЕ !

Телевизия която не може да създаде собствени лица и облик, а просто придърпва вече изградени такива от конкурентни телевизии, изглежда някак жалка. Вярно водещите и предавания са индивидуални но до голяма степен са свързани и сработени и се асоциират с телевизията в която са съзадени. От тези ходове на Тв7 нито те ще спечелят кой знае колко, нито старите "нови" водещи дето придърпаха.

И Бареков тръгна със стари к... нов бардак да прави. Жалко, че и ТВ7 вече няма да става за гледане.

Не знаех,че има и ТВ 7 :))))))))))))

Охоо.. То и мобилни телефони има вече,и двигатели с вътрешно горене,а онези странните неща,които не може да не си забелязал в небето над гората,която обитаваш(дето оставят една бяла следа) се наричат реактивни самолети.

Ти ако беше ЕСТЕТ, нямаше да гледаш Тв7...

Явно е изключително примамливо да работиш в телевизията на управляващите! Там и парите са повече, защото ги дават те, а и като ги възхваляваш постоянно, ще има и полза! Мислех си, че Карбовски е по-различен от Бареков, но съм се лъгала! За Иван и Андрей не съм учудена, че отидоха в ТВ7, те са си нагаждачи открай време!

така..значи вече всички цигани (азис и д.р. ), леки жени (николетка) ще ги гледаме по ТV7, а не по нова...

Ние и до сега ги гледахме, в лицето на к'''те на Бойко ( Инна пелева например)

Е поне сега Николетка няма да слиза от екрана на ТВ7. А толкова много харесвах Мартин ...преди Николетка и Азис!

Плюй,плюй..той ще се върне Станишев..от кога ви чака!

ТВ7 работи с пари на правителството и се финансира здраво но и има голяма цензура - там не можеш де кажиш нищо лошо за правителството. С тези огромни пари на корпоративна банка където правителството си държи парите сега почнаха да купуват предавания от други телевизии и понеже предлагат доста пари всички отидоха в ТВ 7. Жалко , много жалко че ги купуват толкова лесно и то Бареков мръсника и подлога на герб. Не могат да измислят нови предавания и затова купуват от другите телевизии.

Нормално е Карбовски да е постъпил некоректно, особено щом дружи с бокуци като Николета Лозанова.

Ромите направиха Карабовски известен. Ромските и други отрепки, но за това да има такова огромно самочувствие? Или както бяха казали в едно комедийно предаване "Недей да си толкова гаден - ще те дават по Карабовски"

Защо никой не се интересува коя мед.сестра къде е работила, къде е напуснала, къде е отишла?Да така е и по света.Защо няма кандидати за тази професия и никога не стигат? А за журналисти -бой за работни места.И кой е по-незавсим мед. сестра или журналист/ка в някоя медия? Значи информацията и идеята, че имаш власт е по-ценна от това да работиш честно и трудно и без пари.И какво е бъдещето на хората господа? Само с говорене не става, трябва работа иначе няма живот.

Ако имаш малко мозък в главата ще се сетиш какъв е отговора на риторичните ти въпроси.

Защо никой не се интересува коя мед.сестра къде е работила, къде е напуснала, къде е отишла?Да така е и по света.Защо няма кандидати за тази професия и никога не стигат? А за журналисти -бой за работни места.И кой е по-незавсим мед. сестра или журналист/ка в някоя медия? Значи информацията и идеята, че имаш власт е по-ценна от това да работиш честно и трудно и без пари.И какво е бъдещето на хората господа? Само с говорене не става, трябва работа иначе няма живот.

Защо никой не се интересува коя мед, сестра къде е работила, къде е напуснала, къде е отишла?Защо няма кандидати за тази професия и никога не стигат? А за журналисти -бой за работни места.И кой е по-незавсим мед, сестра или журналист/ка в някоя медия? значи информацията и идеята че имаш власт е по-ценна от това да работиш честно и трудно и без пари.

Темата на статията не е за медицинските сестри и колко сте онеправдани, не сте и единствените!

Ние, които не симпатизираме на комунизЪма, харесваме Карбовски и с интерес следим предаванията му .

Жалко. ТВ7 трайно се превръща в телевизия крадящи от всички останали предавания и водещи. Определно ми станаха доста противни и покрай проблема им с булсатком.

Ха, голям смях! Не иска да прави компромиси и отиде в TV7??? Най-гадното и долно е да си откровен лицемер, а Крабовски като, че ли се възбужда от това да е гадно, долно и лицемерно!

Кабровски, бъде честен! Признай, че ти предложиха много пари и ти хукна като хрътка след тях, плюейки за кой ли път на работодателите си. Та ти отиваш в телевизията с най-голяма цензура!? Там, където ще те карат и да козуруваш и да лижеш подметките на Бареков. Следах ти предаването, цензура не видях. Но отсега нататък няма да те гледам. Прекалено бойкоугоден и цензуриран ще си.

Направо си е брутално казионен, тоя Карбовски, но формата в която облича всичко се опитва да е някак си скандално просташка. Ако се поизчисти малко формата става ясно, че и той гледа да изкара пари, без да казва нищо и без да си "рискува" топлото местенце. Нищо нито интересно, нито ново, нито мъжко, нито гражданско е показал до сега. Ако гледната точка на Бареков е "различната гледна точка", пожелавам му успех! То при него вече положението иначе стана "успах". ;) Ако бяхме още в 80-те, сигурно щеше да е главен редактор на комсомолската секция на "Работническо дело".

Според мен по-скоро станишоугоден.

Бареков, не си поканил само Албенчето Вулева за да сте цялата компания!

Напротив - и тя е там :)))

Мен ако питате, не мисля, че някой разумен човек може да се интересува от съдбата на предаванията с господин Карбовски.

Явно и Карбовски се оказа едно леке, като всички останали - а и никога не ми е харесвал с неговите простотии, дори просташки водеше предаването си!

Карбовски е ПИЧ, И ДРАЗНИТЕЛ НА ТЪПИТЕ ЧАЛГАРИСТАНЦИ!!! Той единствено казва БЕЗ ДА МУ ПУКА истината в очите и е ЕДИНСТВЕНИЯ ОРИГИНАЛЕН И ИНТЕРЕСЕН ЖУРНАЛИСТ ! успех Марто! Злобните чалгаристанци да го духат!

Ако за теб пичове са тези, дето ще се изсерат пред камерата, само и само да направят скандал, егати пичовете сте вие. Тя чалгата не е само Азис и Преслава, чалга е и Карбовски. И се чудя на Кеворкян, нали той му е учителя- уж естет, ерудит и т.н. а от години го лансира, може би за цветно петно, що ли? Но за мен това цветно петно си е просто жълто-кафяво л....о.

Ха,ха, ха! ....мразел "чалгарите"....и затова, като няма кой да покани в предаването си редовно ни натрапва Азис....обаче Азис нали пее само опера и джаз, какъв чалгар е той...

нещо не си разбрал!!! Става въпрос за отношение, кой щеше да е Карбовски, ако не му бяха дали кард бланш Нова Телевизия. И сега кои са ТВ 7 да ползават измесена погача. така е лесно, наготово. Като са отворени и едните и другите заща не направят нещо НОво. Да това е работа в днешно време, не по детски, наготово. Малко си объркан!

Много важно като напуска, за мен карбовски е един нечистоплътен журналист!! И той поднесе ибрика на Борисов, жалко, че ми се прави на много смел! Да се маха!!!

Лично мнение - М.К. има (според мен) негативно излъчване, а и езикът/позициите му е/са прекалено менторски. Затова спрях да го гледам. А за ТВ7, какво да кажа - и тя, като другите телевизии започва да се върти в един омагьосан кръг на степенувано угодничене 1. към плащащия повече, 2. към този, който е на власт в политиката и 3. към собствените (вътрешни) босове. Не са разбрали, че със стари и износени по много начини кадри, "нова" и най-вече - интересна на хората телевизия няма да стане. Впрочем, Бареков и не го иска - той си е такъв още от времето, когато му лепнаха прякора Дудук.

Чий пари пере Бареков? Като журналист е пълна нула, но като "Дудук" е ненадминат.

Именно в това влизане, излизане и говорене в ефир е чара на предаването. Лично аз, и не само аз, не се дразня от това. Напротив - намирам го за доста естествено и ненапудрено.

колко хубаво ,че всички досадници ги навряха в канал ,който не пускам!!! ураааааааа

Докато договорите не се скрепят с огромни неустойки практиката на прескочи кобила няма да престане!

Bярно е, че хората които разбират и могат да правят тв предавания не са много.Hо е странно защо TV7 ,разполагаики с голям бюджет,краде единствено от конкурентни телевизии вече поизxабени имена,които няма да ни предложaт нещо ново.A може би не след дълго предстои и втори етап?....ще поживеем,ще видим.

Абе кой е тоя Бареков за който говорите?И кво дават по това ТВ7 някой гледал ли го е??? А,... и на кой канал да го търся?

lu4ka

Не го търси, няма смисъл.

Напълно съм съгласен с коментара за "Всяка неделя". Невероятно слабо и безинтересно и пошло. Говорилня без цел и посока,а често си личи,че Кеворк не познава материала,който други са му подготвили.Вероятно всички в крайна сметка ще го напуснат с тоталитарните му изцепки. Никому ненужно предаване. Защо Нова ТВ го държи и какъв е рейтинга му? Защо не допуска млади хора за водещи? Старческа деменция ,толерирана само заради хвалебствените дитирамби към Бойко. Смешно и....плачевно и срамно!

Kеворк е умен , имтелигентен, много знаещ и много видял водещ. Пред него не предат Карбовски, Д. Ризов и други новоизлюпени парвенюта. За да го гледаш , трябва да мислиш. А не като първосигналните предавания на Карбовски с Н. Лозанова и циганите.

Карбовски защо си мисли, че при Бареков ще има някаква свобода на мислене. Там всички предавания са предварително купени от някого с определена цел.

Кой гледа ТV7, угодничещата телевизия, начело с Бареков, Кулезич, Кошлуков и сие?