Николета Божинова: Пак ми предложиха!

Николета Божинова се стяга за втора разходка до олтара, стана ясно от кадър, който красавицата пусна във „Фейсбук”.

Обратно в новината

Коментари - Николета Божинова: Пак ми предложиха! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

????????????????????

Предлагам и 5000лв, да и направят операция на гласните струни,така, че да не може повече да говори... Ето... И аз и предложих...

PAROT-4O!!!! Не сам Николета... Просто ми харесва...и то много....

Защо триете гласа на народа,не бъдете толкова стерилни и целомъдрени, господа дир-ове!

ДЕСА ПОЕТЕСА Е ВЕЛИКА

И пак ще ти бият дузпата, Николетооооо!Прочетен вестник си!

БРАВО НА ДЕСИТО,НЕВЕРОЯТНА Е.ТОВА Е СТРАХОТЕН СТИХ.....БРАВО.ДОРИ НИКОЛЕТА ТРЯБВА ДА И ПЛАТИ ЗА ТОВА,НО ЕДВА ЛИ ИМА ЛИЧНО ИЗКАРАНИ ПАРИ ЗА ТОВА.БРАВО.НЕВЕРОЯТНА Е ДЕСИ.СЛОЖИ НИКОЛЕТА И ВСИЧКИ КАТО НЕЯ В КРАКАТА СИ!!!!

Каквото и да са ти предрложили, взимай накуп и бягай бързо, че нямаш време. Аз бих ти предложила една тройка с.....гарнитура в шкембеджийница "Дамарче" или долу на Гара "Искър", ама нейсе. В смисъл не ти да ги ядеш, а да ги сервираш на обед на шофьорите и да събираш тарелките.

Каквото и да са ти предрложили, взимай накуп и бягай бързо, че нямаш време. Аз бих ти предложила една тройка с.....гарнитура в шкембеджийница "Дамарче" или долу на Гара "Искър", ама нейсе. В смисъл не ти да ги ядеш, а да ги сервираш на обед на шофьорите и да събираш тарелките.

Каквото и да са ти предрложили, взимай накуп и бягай бързо, че нямаш време. Аз бих ти предложила една тройка с.....гарнитура в шкембеджийница "Дамарче" или долу на Гара "Искър", ама нейсе. В смисъл не ти да ги ядеш, а да ги сервираш на обед на шофьорите и да събираш тарелките.

ДИРа, мир вам. В предния си пост накарних "доброто" име на Николета ли, да я еВа, че ми скихте поста?

Малка изрусена п.чка, търсеше с години чичко, да я доведе в града и да стане тя звезда. Николета се зовеше, с всекиго се тя е.еше, но за да стигне до елита, попреспа със 100 бандита. На конкурс след туй яви се, но съдбата я ориса още няколко години да си ляга с гадини. После нещо и потръгна и на шопинг смело тръгна пооправи си косата тунингова телесата. И след туй отде се пръкна наш Валерчо, та отмъкна го Николтека от дома му и размъти тя ума му. Двамата се пое.аха, на хотели поживяха, а синът му и жената, да си вдигат чукалата. И когато се прочу, Никито корем наду и роди принцеска съща, Валко ся не ще да кръшне. Заживяха те щастливи посетиха и Кариби, е детето го забравиха, но нали пък снимки правиха. Всички са безкрай щастливи, Валко рита топка криво, Ники снима се без нужда, а Никол я гледат хора чужди. Ний пък хейтъри сме злобни, завистливци безподобни, пишем гадни кометари, но таквиз сме - комплексари. Ти, прощавай, Николето, ти, тийнейджърска просвето, но те молим с твойта излагация, не посрамвай наш'та нация.

МНОГО ГОТИНООООО !!!

хахаха, това ще взема да си го татуирам за спомен.

Супер стихотворение!

Хаха.Супер.Оправи ми настроението с това произведение :) Поздрави

БРАВО

Браво, Деса - Поетеса.Велика си.

това е гениално Николета трябва да е поласкана

деси, браво!

Не става ясно, какво са и преложили ... и за колко.

Много е готина мацката които не я харесва няма вкус

ако ти извърти една глава, мозъка ще ти пуши.

Tова имах предвид

Аман! Николети, Курволети и разни други парцали взели се за звезди. Милата тя! Кой ще ти предложи на теб бе, девойче? Освен онзи с малкото чело, който не може да си напише и името без 3 правописни грешки. Стига вече сте ни занимавали с утайката на България.

Валката като приключи догодина с футболната кариера, дека че одиш, ма булка?

На околовръстното.

Футболиста Виченцо Веронов търси спешен контакт с ФК Гревенмахер,възможно по-скоро,че не му се играе в серия С.

Никого не го интересува какво се случва с Курволета. Престанете да лансирате евтини проституки в новинте. Вие журналистите носите голяма част от вината тая държава да прилича на чалготека-публичен дом. Спрете се.

КОКО отиваи да снасяш някъде другаде... КОКО.............

абе така като преразказвате какво е писала в фейсбук се бавите. защо не сложите направо един фрейм в сайта си да и гледаме директно новините?

2 неща мога да кажа за госпожата от позицията на мъж. Първото, за което мисля, че всички са на едно мнение ,е че тя е хубава. Хубава за еВане, не мисля, че някой би искал жена му да изглежда така, като порно актриса, но не мисля и че някой ще й откаже на тази. Другото нещо е че госпожата явно мисли че светът се върти около нея и семейството й, което я кара да публикува всевъзможни снимки и изповеди свързани с нея и големия футболист ( по настоящем твърда резерва във 2ра дивизия в Италия) Валерко. Но за това й самочувствие вина имат пъпчивите тинейджъри, които ще се избият да коментират всяка нейна публикация и снимка, като най често коментарите са от сорта на "Божествена, уникална, ти си жената с главно "Ж"... И ако някой средно интелигентен човек се намери да каже, че тая вече е досадна и не е допринесла с нищо за обществото ни, за да я боготворим, армията тиинейджъри започва едно групово плещене на глупости, че видиш ли този, който не мисли, че госпожата е красива, умна и Богиня й завижда и затова говори така...а какво да му завидиш на този ходещ мIнет?

ало дира,спрете вече с тия боклуци,или ни кажете -тия помияри плащат за да пишем за тях и дори много плащат,че то което не се купува с пари,се купува с мнооого пари.тая ако не са парите на глупака ще умре гладна.какав е тоя уяс в бг

Николета супер си, обади се да се женим като се разведеш с Валери.Нямам пари но ще уцеля бингото, 6цата и джакпота...иначе ти ме кефиш, не ща някви пуританки и лимонки....

Защото е над тия неща.

Hиколета е много красиво момиче, но за съжaление поведението и доста често е много посредствено.

Като е толкова богата и готина, защо не направи дарение?

ти четеш ли? жената иска за и плащат за снимки,участия и т.н. роли в филми въобще "голямата " звезда

Пак ми предложиха, да ме ...

Бати циганската рубрика. ? Бати циганския сайт !

Лачена, ама стара!

Е, не! Тези що пари наринаха, за да пишат за тях! Не съм чел статията. Искам само да кажа - НЕ СТЕ ИНТЕРЕСНИ! НЯМА НИЩО ДОБРО И ПОЗИТИВНО ВЪВ ВАС!

Как се стигна дотук? Как е възможно тази проста женица, приличща на човек, единстевено благодарение на операцийките си, глупава и себична, проста и нахална да бъде всеки ден удостоявана с такова внимание? Никой ли друг не остана в тая държава? Кои са тези хора, които се интересуват от нея? За какво е пример тя? Та тя е най-лошата майка на света и не се срамува да го демонстрира, дори напротив. Тя не се свени да се изфука пред бедния ни народ с всеки парцал, който си купи и с всеки тузарски хотел, който посети. В интервютата си едва успява да сглоби по половин изречение. Статусите, които поства са пълни с правописни и смислови грешки. Дълги години беше подлога на стотици мъже. Най-добрата й приятелка е травестит от ромски произход. Най-любимото й занимание е да оплюва жената, чието семейство разби. Най-некадърният футболист на света е мъжът, с когото се фука. Най-голямото й постижение е, че се съблича за пари. Кой харесва тази личност? Кой я намира за интересна? Това навярно са хора по-прости дори от самата нея. Тя обединява в себе си всички отрицателни качества, неумело замаскирани под пластмасовата й обвивка. Прогледнете, моля ви!

Този коментар ме разсмя и просълзи едновременно.

Много добре го каза. Браво!

Аз смятам, че е красива, а ти си хейтър. Ако ти си Алисия те разбирам, но ако не си, горко ти. Николета не е виновна за бедността на българския народ и има право да се забавлява. На мен не ми пречи, напротив. Повече млади хора искам да има, които живеят като нея - без да броят стотинки или да се съобразяват с мнението на всяка захлупена персона.

Точно така. всички, които не харесват николета са хейтъри. ай сиктир

Гордея се , че съм хейтър на Николета.

Евала. Имало и умни хора.

Абе,че е хубава всички го знаем,но че е с пъти по хитра само Божинов не го вижда и тя го използва докато има парички.

дира, айди стига с тия проститутки

много си е хубава и естествена и знае как

Естествена......? Е, човече кямам думи. Дали за всичко изкуствено по нея говориш или за "естествено" превзетото и държане

Рубриката ви ЛАЙФ не струва и няма да ви обяснявам защо, то е ясно на всички.

и тази седмица започна със статия за г-жата. умилително! интересно ми е кога ще бъде публикувано нещо за нея извън кухите й фрази и злобни забележки от социалната мрежа?!? какво ни интересува, да си драска каквото си поиска, но нужно ли е всяка "умна мисъл" да бъде пренесена като новина???писна ми да ми попадат заглавия копи пейст от профилите на разни жени със съмнително минало, като че ли няма друго място за списване на нови статии от фейсбук! моля ви, вие сте сериозна медия, не падайте на нивото на хорица, които с нищо не са заслужили подобно внимание!

Все повече се отвращавам от журналистиката - и у нас, и по света. За тях най-добрите новини са онези, които могат да те накарат да повърнеш от отвращение, да се страхуваш, да станеш агресивен. Това е някаква криворазбрана свобода на словото. То бива слово, ама освен убийства, кражби, извращения, курвенски истории, болести ... вие за друго журналя можете ли да пишете??? Почти спрях да гледам телевизионни новини. Време е май и да спра да чета такива. После народа бил мизерен, агресивен, зъл и какво ли не. Ами какъв да е, след като е принуден да гледа и слуша само извращенията по света. Логично е да се отнася към тях със злоба и агресия. Какво добро да покаже?!

Хей момчета, с ръка на сърцето си признайте, че ще изберете жената, която ви го лапа пред тази която си стиска очите докато и го вкарвате. Егати лицемерите. Всички мъже обичат урвите в леглоо и ако случайно се ожените за монахиня , задължително си правите колекция от урви вън от къщи. Е, и защо го правите? Защото си умирате да ви го лапат. Е ся кво, лапачките ако ги избиеме , кой ще ви го лапа ве? Знаете ли колко предложения за брак имам , само защото съм им го лапала каествено?

Всички много се радваме на успеха ти,продължавай да си лапаш щом ти харесва...за всеки вкал си има пътници.

знаех си че ще ме разбереш

може ли телефон за връзка?!

черен досега не съм лапала. естетка съм

Ами ако приемеш тези предложения, как смяташ да осигуриш развитие и трасе на потомството си? Аз също съм дегустаторка, но на деликатеси! Добре се замисли преди да ти е станало навик да генерираш брачни предложения по този начин!

Аз не генерирам умишлено брачни предложения, те сами ми ги отправят , след като покрия критериите им. Схващаш ли? А потомството си идва , когато му дойде времето.

Всички знаем,че деликатесите са с малки размери...иначе си права за навика на колежката:-)

Да, чудесно, но как да пуснеш това гнусно изглеждащо същество да ти го лапа? Дори само като я гледам на снимки ми се повръща от външния й вид. Съжалявам, но е рядко отвратителна! Чудя се на мъжа й как въобще му става от нея.

Така хем икономисваш от храна...........

Ченето сваляш ли го и ядеш ли друго освен бял хайвер?Кака ти Минка от Околовръстното ,ли ти е примера в живота?

Предтсавям си кандидат - младоженците какви са.Да ти предложат брак, щото си го налапала качествено.Направо върхЪ.

Представям исках да напиша.То от толкова лапане и предложения се развълнувах направо.

Не насочвайте гнева си към Николета, Мара, Пена или която и да е друга. Това са жени, които си живеят живота, както намерят за добре и за тях добре дошло, че има кой да ги популяризира. Те не пишат новините тук! Журналистите и медиите го правят. Ако някой има глупостта да ни занимава с живота на такива хора като тази, това са медиите. Бунтувайте се срещу тях - явно за журналистите това са новини, това са ексклузивни новости, това са най-важните хора на България. Изводът е, че най-кухите лейки са журналистите, които вместо да правят смислена журналистика, ходят да се врат под полата на всякакви гювендии и после да ни информират. Не четете такива статии или ако ще плюете, плюйте журналиста, който е написал и разпространява такава "новина". Не са виновни хората, а онези, които ги тикат в лицето ви непрекъснато. Ако не са тези написани глупости, никой няма да знае коя е Николета, коя пък била Мара и коя Пена.

На тая стара чанта са и предложили да стане пазарска торба.

НЕ - да стане тораба за смет!

стига с тази грозна и нахална циганка! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом Ники не ви интересува,защо четете всички това? Не е ли по-логично да се ровите из др.новини. Новини които наистина ви касаят по някакъв начин.

Следим нивото на нацията и с радост констатираме, че противниците на подобни писания са в пъти повече от приветстващите тези действия! Младата генерация поумнява и с основание си здава въпроса: След като има финансов ресурс, защо г-жа плеймейтката ( и подобните ней) не вложат малко средства в смислени начинания! Биха могли да започнат с формиране на собствения си манталитет, морал и интелект по нов начин, така че да излязат от категорията - КУХА ЛЕЙКА! Това наистина може да им се стори доста трудно, но ако решат че е невъзможно то тогава са направо извън класация!

Местя го със замах....

Ега ти държавата, щом тия кухи лейки са й ВИПки!