Алисия: Валери не е до сина ни, но Ники е там

Фолкпевицата Алисия за поред път коментира пред телевизионни камери, че Валери Божинов не се грижи адекватно за сина си Валери-младши.

Обратно в новината

Коментари - Алисия: Валери не е до сина ни, но Ники е там | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дир.бг засрамете се,стига с тази алися и николета .това ли са лицата на бг.?????

освен за николета и алисия в бг. няма друго какво да се пише зачи.егатI саита дир.бг

Чалга тръпките са много важни за израстването на народа ни

Дир-а да не би вече да е собственост на Митко Пионера, или на някое друго чалгарско сдружение? Всичките им новини се въртят само около този кръжец от фолк-гърла и ритнитопковци.

На чавето главата му е като диня мраморка - същички бащичко.

Най-важната новина днес. Сега сме в очакване да научим нещо "ново" и за оня парцал, простакесата Златка. Щях да пропусна, в долните коментари хората се интересуваха дали Алисия се е изакала тази сутрин. Дали е удобно ДИРа да ни информират?

Аз пък искам да я гледам в XXL сериал и ще си платя ама НЕ-МА... :(

Престанете с тези новини. Просто народът това не го интересува.

Баси драмата...тея Алисия, Николетка, Валерката и Никито що не се съберат под един покрив да се менкат от време на време, да си гледат децата заедно, та да се кротнат - те и журналята, па и аз да си отдъхнем, че изтрещех....

иии, хубу ди, ко да праим ся, шъ гу гледа койт можи

Е какво ... кафяво ще е както на всички нас :)

Еееееееееее,три дни Алисия,та Алисия...няма други важни неща,егати...

За съжаление така става при раздяла/развод и Алисия трябва да е съвсем наясно с тези неща, не може детето да прекарва еднакво време с разведените си родители, особено ако единият живее извън България.

Нямаше категоричен резултат, това мое социално проучване. Може би изваТката на Ася ще е по-представителна!

страхотна новина на кой му дреме кой и го завира

Прочетох само заглавието. Тази майка ли е най -важното нещо ???? Питам аз разните тук ,,журналисти"??? Тези дни пък някой беше и броил фустите.Е аман от простотия.

Аман! Бактън!

ХАХХА тия ще ме вкарат в лудницата..

Алисия, ти вчера изнесе новината колко рокли имаш и колко струват те. И тъкмо Ни Ло изкара калкулатора и роклите от гардероба си и тя да ги брои и изчислява стойността им и ти ново двайсет - к'ъв баща ся бил Валерката... Ми дай и малко време да отреагира, бе жена. Нека да има Феър Плей!

Защо нямаше някои сериозен папарак на годишнината на /перуката/да снима ;мамин Ники;колко беше нашмъркан,пиян,как го влачеха към асансиора ,и КУРВИТЕ след него .КАКВАТО НИ ДЪРЖАВАТА ТАКИВА НИ И:ВИПОВЕТЕ:МАЍКА ПЛАЧЕ////////

Много се радвам, че пак има новина за Ася, скоро нищо ново не бях чувал и се тревожих какво става с живота й :)

През ден за Ася пишете бе ?! Какво става тука ?Това ли е Лайф новина?

Икала ""както ми се ще"" Валери да и обръща внимание. Като че света трябва да се върти около тая флендифлюшка. Валери си има семейство, като продължава да се грижи за сина си. Това е! Чалгито има много претенции... Спри се бе, чалги! Смешна си!

хаха, първата ми думичка е "ИСКАЛА"

Акала

АЗ МИСЛЯ,ЧЕ НИКИ Е С ОТБОРА СИ И Е ТОЛКОВА ЗАЕТ ТАМ ,ЧЕ ЕДВА ЛИ Е ДО НЕЯ И СИНА И

Ти още с първите две думи 'АЗ МИСЛЯ' почна да ни баламосваш нещо!

Каква е тази злоба? Абе на всеки може да му се случи, защо така?

Eee, Aсе, днес не беше твой ред, а този на Николета. Недей се прережда така, не е възпитано. Хайде Николетке, изкарай някоя и друга снимка да покажеш к'ъв страхотен татко е Валерко, в малкото си свободно време, когато не търка резервната скамейка на опашкарския си тим и по някоя случайност не е титуляр в отбора на Син Сити-то... Вълнувам се много!!!

Bravo.super komentar!

Съветвам Алисия да престане да занимава обществеността с личните си проблеми . Колкото повече рови толкова по-лошо , да мълчи и да си "плете кошницата", насила никого не може да накара нищо да направи.Бащата ако реши ще си обезпечи детето.Алисия спри се.

След новината за сърбежите на Диневите красти, тази новина ми идва като втора доза успокоително! Остава само да научим нещо ново около Мара и Гущера и шефа обеща да вдигне двойно заплатите!

И аз не знам кое ми е по-приятно. Да пикая или да уринирам. Когато уринирам, някак си, се чувствам по-интелигентен. От друга страна, като пикая пък е малко по-естествено. Какво мислите?

Николета не ми е симпатична, но честно казано тя ще изяде Алисия с парцалите. Николета е самоуверена и спокойна, а Алисия е изтъкана от нерви и комплекси!

От глупав, по-глупав 3. И двете са майко, мила..

Бе аз не съм казвал, че са умни, но така и така цял народ им гледа гащите, циците, децата, мъжете....що да не обсъждаме.Пък и тука ни ги навират по цял ден коя пръднала, коя се насрала....

Nina

даже прекалено самоуверена за простотията, която носи в себе си! може би защото не си дава сметка за нея. анелия все пак влезе в светските хроники през паинер (вярно - чалга!!!), николета - през леглата на разни боклуци!

От един дол дренки, е казал народът! Още, хвани едната, чукни другата!

Да са живи и здрави децата, те не са виновни.

Така е, съгласна съм. Виновни са тъпите им майки и бащи.

А защо бащИ? Пък може и да си прав...

Иииии... време е Николета да отвърне на удараааааа! Като "разголи душата си" какъв прекрасен баща е Божинов и каква използвачка, грозница и треторазрядна певица е бившата му. Седим в трескаво очакване!!!

хахахаах, и добре ще направи, че тая чалгаджийка ми втръснаааа Та Алисия няма дори брак с Валери, какво още иска? Момчето дава издръжка на детето, обича го и се грижи за него! Но Алисия искала още! Да беше съумяла да го задържи тогава! Насила хубост на става, чалги!

Кой ще се ожени за това чудо?

Какво се е случило с тази чалгарка, че е погрозняла. Тя иска всички футболисти за себе си. Нормално е Валери да я изостави, нямали са брак. Тя може да му бъде леля.

хахахаах, грозно и тъпо парче е чалгито, но и Никито е като нея.

Цяла седмица ли си е предплатира персоната от снимката? Вече трети пореден ден чета за умствените и напъни да съчини сложно изречение! Започвам да се изнервям! Даже вече ми се иска Николетка да отвърне на удара и да и натрие носа на тая псевдомислителка. Впрочем, честно ви казвам, започвам да разбирам защо Валерката е избягал с пълна газ от тази, то не се търпи братче ми направо и характера и отвратителен, и поведението и досадно. Само се чудя на Николайчо как се принизява с тая ....Тц тц значи!

Nina

нямам хубаво мнение нито за алисия, нито за николета! но наи-големият боклук в тази сапунка за мен е валери! ти много високо го оценяваш!!!

Чудя се бащата и дядото на този Ники, как понасят присъствието на тази простакеса силиконка до момчето? Я шут на тази мърла златотърсачка!

Тази проста женица сигурно много го е закъсала с рейтинга,защото непрекъсно прави някакви тъпи изказвани,от които да се отвратиш още повече от нея.

по просто изказване не бях чела,нили парадираш че живее с теб и те обича + още няколко,нормално е да еблизо до детето ти

айде стига си мрънкала, уф ще доказваш колко е велик Ники ли,че коЙ го интересува,и той те прави на парцал

п и с н а ми от тия простакеси

По-прости лейки от тези двамата няма

Има ,има!!!...другите двама :-)))

Става ми драго на сърцето, че са останали оптимисти в тази страна!