Емилия отново избухна, сега срещу жълтите медии

Фолк певицата Емилия избухна срещу жълтите медии, след като беше разпространена информацията, че в бекстейджа по време на наградите на "Планета" между нея и Анелия е избухнал грандиозен скандал.

Обратно в новината

Коментари - Емилия отново избухна, сега срещу жълтите медии | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1234 епизод от чалгарската сапунка -Смрадливите кошари.

Не мога да разбера защо уж сериозна медия като ДИР трябва да се занимава с отношенията между две шафрантии?

Какво ни занимавате с две чавки с умствен капацитет 0.

Ще ги събера двечките, и кат ще подкарам с кора, накрая ми се струва ще гледам как двечките го карат на шпаклловка и замазка :-). Извод: Те не се мразят, напротив, обичат се страстно, а Коко им пречи :-)

ЗАЩО МЕДИИТЕ ИЗОБЩО ПИШАТ И ГОВОРЯТ ЗА ТИЯ ШАВРАНТИИ

Емиту спешно се нуждае от добър психиатър,а може би и сексолог.АМи тази агресия,злоба и завист си имат причина-липса на качествен секс,любов и психическо разтройство.Все нещо и някой и пречат.Лошо Еми,много лошо не само за теб,но и за хората около теб иДетето ти.Бързо търси специализирана помощ и си пий лекарствата редовно.

Тази да вземе пари от прасето Коко и да си оправи плоското междувеждие, че адски дразни. Да не се появява, докато не се въведе във вид удобен за гледане.

падам от смях с коментарите ви.тая сас заешката уста да вземе да се оправи,че без грим плаши хората и наи вече децата,а колко е глупава злобна и завистлива само тя си знае.тя е назад светлинни години от красивата анелия.

Анелия вече тази я наби индиректно в клипа си на песента Да ти викна ли такси, колко са жалки тези същества! Живеят някакъв изкуствен живот в клиповете си и се вземат на сериозно!

Абе тия що така избухват?Кофти силикон ли им слагат?

Колко са прости тия чалгарки, бее!!! Те са олицетворение на цялата нация. "Колега е вярно такова животно като колежка няма ( то има, но не е правилно).Колежки са шивачките в цеха...

Бауууууууууу. тъпи ,тъпи ,тъпи...

не знам коя от двете ви е по-грозна.....

Аз съм за кални борби.

Естествено е да не се обичат.Какво ровите?Ко обича бившата жена на мъжа си?

на таа па кокова динева кой и даде думата

Аре стига простотии бе.

И к'во ся? Аз нищо не разбрах. Тъй скандали чрез вестници и списания не се правят. Най - добре излезте на ринга и там си оправете проблемите. Дори сега като се замисля доста добър четирибой може да стане - Алисия срещу Николета, и Анелия срещу Емилия. А ние ще се кефим, какво ли друго да се прави в тая държава с нашите елити??

Luna0102

Чудесно, а унъз фльорца кво отговорила? Че ме заинтригувахте сега и ще следя лайфа на дира за продължението на еротик трилъра. Ама вий се не бавете, а бързо плюнчете молива и си измислете!

е на това му се вика : журналистите от пръдня боя са направили

Най-забавната ми страница.

А бе за какви скандали пишете? На 'Планета Пайнер' всички кокошки са щастливи!

kokobrais

Така е. ЕС иска всички кокошки са са весели....и щастливи!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Така ли? Наистина ли така е казала? Колко интересно!!! А какво е казала Анелия? Ами Алисия и Николета там ли са били? А Мара и Гушера?

Nina

е, това другата седмица! ти само имаи търпение!!!

За Мара и Гущера търси в темата за Глория. Щели на Мара мозък да присаждат - от шкембето на Гущера. Подробности не знам. Чакаме доктор Енчев да каже как е минало!

Благодаря ти! Ама от все сърце ти благодаря, че ме разсмя така хубаво на 01.03.2013 г. след уморителния работен ден. Честита Баба Марта! Бъди здрав!

Хахахаха това кърти :-) Само някак си трябваше да вмъкнеш и Коко осеменителя :-) как може да осемени толкова гъски беее...къв човек.

The Wiccan King

Ама ти не разбра ли? Много си назад с новината... мозъка е отхвърлен от тялото, поради несъвместимост със силикона на гърдите и устните.. И сега докторите са й забранили да си присажда мозък, и ще си остане тъпа до края на живота си...

Ааааааа, Марийчето няма да обиждате. С тия джуки мивки отпушва жената.