Емануела вдига сватба в “Къртицата”

Емануела публично предложи на своя любим Никола да вдигнат сватба в "Къртицата", в което попфолк звездата се подвизава в момента.

Обратно в новината

Коментари - Емануела вдига сватба в “Къртицата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След телевизионната сватба, ще има ли телевизионен развод?

веднъж я гладах,даваше интервю и каза:- Аз и моето творчество....и т.н. да не продължавам,това е достатъчно.Уважаема шафрантио или както там такова аааа ти знаеш ли значението на думата-творчество?

ИДВАМ МНОГО РАЗВЪЛНУВАНО ,НАПРАВО ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО . ТЪРСЯ СЦЕНАРИСТИ ЗА СЛЕДВАЩАТА КУРВЕНСКА ИЗЦЕПКА НА ЦИГАНЕТО ЕМАНУЕЛА

Тая па тъпата фуста с нейните сватби...

Е баби не разбрах за кого те е жал.За парцалесата или за това ,че не си вътре при боклуците.о

По интересно ще е да гледаме българския вариант на "Булката-беглец",че това със сватбата в реалити-шоу го гледахме с приморския гларус Здравко.Тогава Б.Борисов беше кмет,а сега ще канят ли кметицата Фъндъкова?

Е,това пък с тия сватби в ефир в разни риалитита така се изтърка,че вече на никой не е интересно!Поредната глупост!Тъпо е!

браво на организаторите, сабрали са куп порно звезди и могат да претендират пред гинес за парвия легален телевизионен публичен бардак в света.

Никола беше развълнуван дълбоко от предложението на любимата си" - кой го е видял коко е развълнуван?

Таз мома за кой пореден път предлага на актуалното гадже да се оженят.И все неоженена ходи.

такива сърми не се женят от любов, а по сметка - поредната елементарна шаврантия с мераци за леко живуркане

Мило Бабе, права си, че младото поколение не може да пише на български. И не само. Не може да пише на английски, немски, руски, арабски, китайски, японски и т.н. Но на част от последните и аз, ветеранката не мога. Не разбираш ти новото поколение. Ето например - на теб ти Е жал, а детето съвсем друго е написало. На него не МУ е жал. Него ГО Е жал. Това е изцяло ново духовно преживяване, понятно само на новото поколение и на фолк звездите. Почти като да си принудиш гаджето да си развявате публично брака, секса, плодовете на този секс и други интимности.

Ти пък какво искаш да кажеш? Правиш разбор на едно неграмотно писание и търсиш под вола теле, т.е търсиш някакъв смисъл там, където го няма .

Никола, когато човек се занимава със сериозен бизнес, какъвто е този на семейството ви, не бива да занимава обществото с личния си живот. Особено когато в него е замесена фолк певица с толкова скандална слава и лош морал. От това губи бизнеса ви. Много олеквате. Така ми е жал за майка ви и баща ви. Няма що, "прекрасна" снаха им избрахте! Дано поне това чудо не стане майка на внуците им!

Ф-Ф, АМАН! ПИСНА МИ ОТ ТИЯ"ЗВЕЗДИ"

Прав си "жал ми е", но не е лошо да поработиш с правописа, защото на мен ми е жал и за теб! Не с лошо чувство! Жалко за младото поколение което не може да пише на български.

Възможно е да е правописна грешка, защо скачате веднага?

Коя от всички да е правописната? :)))))))))

Бабе! Не е лошо ти да поработиш "по" правописа, а не "с" правописа!

Ей, чудят се какво да измислят значи.

да ти и селските мурафети

Каквато ни държавицата такъв ни и ;елита; збирщина от простаци,псевдо интелектуалци,селяндури акато капак на тая помия и смърдливи .Made in BulgaristanТ

майко, какъв неграмотник си!

Слави Тр. ще им кумува,а Иван и Андро ще са шаферки....ако са трезви ,Азис ще им "попее"

Какво ни занимавате с тези безделници и селяндури, на такива на Запад им викат измет, а не да ги превръщат в елита на обществото.