Ирена Милянкова и Руси Чанев на премиера

Дъждът не попречи за бляскавата премиера на режисьорския дебют „Цветът на хамелеона” на известния оператор Емил Христов в кино „Арена Младост”снощи.

Обратно в новината

Коментари - Ирена Милянкова и Руси Чанев на премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мила и някак си тъжна дано се оправи ако си има проблеми не изглежда кучка жена

айде стига с тия прости проститут_и натрапени и наречени , че са големи актриси. сган мръсна

помагайте,а не грачете,че някой се измъква от калта,в която го набутаха като дете.

Какъв пример е тя за младите момичета, почнала е да ражда деца сама тя като непълнолетно дете, мъжът й сводник в затвора и тя без да има образование като актриса ни я натрапват като звезда ми защо да учим ще си кажат децата като стига да си хванат някоя мутра... Срамота е това, искам да чета за качествени хора. Мъж съм имам 2 дъщери..., да не кажете че й завиждам на "красотата" и затуй тъй приказвам...

какво ни занимават с милянкова? ше гледа тажно.. да.. и има за какво. просто да намерят никоя по весела артистка, че на народа и без това са му потанали гемиите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аман от мутреси, натресоха ги къде ли не, е затова ще опъвате каиша още бая години и ще си седим в тинята

Не е мутреса, тази е нощна пеперудка долетяла след поредното торнадо в Истанбул.

Много е сладка. Въпреки че не е актриса, играеше доста по-достоверно от половината от актьорчетата в Под прикритие, учили за това.

Защо е толкова тъшно Ирена Милянкова? Много изразителни очи. Дано да е щастлива, какво стана с мъжа й, още ли е в ареста?

виждал съм я на живо. не е много висока. нежно лице. миловидна. тука на тези снимки ми е по-различна. ще се наема да и направя още четери деца. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз да кажа кое на какво ми прилича. Този форум ми прилича на някаква смрадлива клоака. Сбирщина от комплексирани, злобни, бездуховни и егоцентрични хора. Хора, неспособни да отличат доброто всред злото. Състезатели по скудоумие. Моля да ме извинят за казаното неколцината във форума, които са категорично извън обхвата на тази характеристика. Тя не се отнася за тях.

Всъщност клоаката са проститутката Ирена Милянкова, която е решила да се прави на актриса, и мъжът й Росен Чолов, който е затвора за сводничество!

Човече, ако трябваше да напишеш нещо за Едит Пиаф, например, то вероятно щеше да бъде същата помия. Защото Пиаф е родена и отрасла сред проститутки, самата тя наистина е била проститутка, не е имала музикално образование ... Но е велика певица и човек и признат символ на Франция. Странни хора са французите ... В никакъв случай не сравнявам Милянкова с Пиаф - става дума само за тебе.

Ако имаш предвид да хвалим мутреси и мутри, понеже те са основно представени като "елит", значи ти си в грешка.

Една камара олигофрени, особено тия от американското посолство...

Не всички са олигофрени. Да си призная, повечето даже и не съм ги чувал. Обаче Руси Чанев може да създаде образи, с такава дълбочина, за каквато повечето актьори не могат и да мечтаят. Не знам този филм дали ще е подходящ за нещо такова.

Абе защо пробутвате все жени на мафиоти? Само компаньонки, мутри или футболисти, други хора не съществуват в тая окаяна страна!

И докога ще ни налагат вечно дрогираната проститутка от "Визаж" Ирена Милянкова като еталон за красота и талант? Ако има някакъв талант, той определено е в друга област!

Заедно ли се боцкате, че знаеш?!

На мен ми харесва като жена, а пък каква е - това е съвсем друг въпрос. Комплексираните женички веднага започнаха да бълват огън и жупел.

Явно си падаш по хероинозависими проститутки. Какво пък, разни хора - разни идеали. Обади се във "Визаж" да питаш за тарифата й.

Айде стига вече са ни пробутвали за актриса проститутката Милянкова! Свършиха ли се талантливите момичета, завършили НАТФИЗ, та тоя курволяк да ни се прави на актриса? Или мъжът й - сводникът Румен Чолов, си плаща, за да снимат жена му?

Абсолютно си права, Милянкова е една бездарна к...а, която иска да избяга от миналото си! След като е родила 4 деца на сводника си, вече не иска да я наричат проститутка, а актриса!

Сигурна ли си, душа?

а от натфиз кои ни пробутват? все радина.

Ирена има много хубаво излъчване...не прелича на българка

Не знам на какво прЕлича Милянкова, на мен лично ми прЕлича на проститутка, каквата си е, а пък ти съвсем не ми прЕличаш на човек, който е завършил поне първи клас с този правопис.

А теб пък никой не те пита дали ти харесва или не, бас държа, че си по-грозен,а от нея! Е.гати дървените философи айде сиктер бе

на тази кифла мъжът не беше ли подсъдим за проституция?!?

Не за проституция, а за сводничество е арестуван мъжа й. А проституира самата Милянкова, при това от 14-годишна.

така де същото и аз исках да напиша ама малко поогелпих нещата :-)

Избързала е с многото деца - за това вшинаги има време. Щом изглежда така сега, какво ли щеше да бъде иначе.

А какво стана с оня мазен чичак мъжа й? Когато и да влезе в затвора ще е късно.

Той се е отдал на моден мениджмънт, и запознанства между манекнки и изискани джентълмени. Нещо като адрес 4000 едно време. Иренчето много измъчена изглежда, да не я е пращал и нея в Истанбул...

Обожавам Милянкова - изключително миловидно и нежно същество. Само Руси Чанев и Милянкова приличат на нещо на тази премиера. Останалите - какви са тия нелепи шалчета,! А Христо Гърбов в бързината да не е сбъркал покривката с шалче?!

Ама ако иска да е актриса, трябва доста време да изкара при логопеда!

Ха Ха Ха!!! Милянкова и актриса, две несъвместими думи, пък и миловидна, сигурно седи с тая ревлива физонимия и когато помага на мъжа си за публичните домове. Нито става от нея актриса, нито е миловидна, ами ми е чудно как има и нахалството да се показва пред хората след като арестуваха мъжа и....

"Миловидното същество" беше малолетна проститутка във "Визаж", когато сводникът и Чолов я забремени на крехката 14-годишна възраст! Оттогава обслужва само специални клиенти.

Милянкова-съпругата на мазен мафиот.

Ауу, тази Милянкова изглежда като дрогирана анорексичка. И актьорските й качества са много спорни.