Жан-Пол Белмондо стана на 80

Големият френски актьор Жан-Пол Белмондо чества днес 80-годишен юбилей. Въпреки че от 2001 актьорът рядко се снима във филми и играе на театралната сцена, той остава един от най-любимите и популярни френски актьори.

Обратно в новината

Коментари - Жан-Пол Белмондо стана на 80 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин "Бутон' ли си какъв си не те знам...със сигурност когато ти чета простото изказване мога да определя че нямаш жена до себе си не беше нужно да ни го казваш...Ти от къде се взе толкова голям нещастник не знам че да определяш кой какво заслужава.От такива като теб мога само да се срамувам. По-добре щеше да е ако баща ти те беше правил с презерватив , толкова малоумни същества като теб не заслужават дори да му лижат подметките на г-н Белмондо...По-добре не се изказвай неподготвен , че будиш само съжаление...Човек като него , ще остане в историята защото е дал нещо на света...докато ти ще си умреш само като една машина за за л...а.....

Белмондо и Делон са великани на френското и световно кино!!!!!!!!!!

С такава тигрица до мен и аз ще стигна до тези години.Дай боже всеки му.

Дай боже всички да изглеждаме и да сме като него на 80. Като изключим бялата коса почти като нов е :)

Тоя старец върти мадами, а аз съм млад и нямам нито една. Той не заслужава толкова облаги и награди.

Когато и ти имаш над 50 филма зад себеси и цял свят те познава като страхотен артист тогава човече.

Не той върти мадами, а те го въртят. Не знам дали това е точно тази от снимката, но някаква заедно с бившия си любовник ( или може да е бил все още) беше забъркала Белмондо в някакви афери и той си имаше проблеми със закона.

Господин "Бутон' ли си какъв си не те знам...със сигурност когато ти чета простото изказване мога да определя че нямаш жена до себе си не беше нужно да ни го казваш...Ти от къде се взе толкова голям нещастник не знам че да определяш кой какво заслужава.От такива като теб мога само да се срамувам. По-добре щеше да е ако баща ти те беше правил с презерватив , толкова малоумни същества като теб не заслужават дори да му лижат подметките на г-н Белмондо...Hе се изказвай неподготвен , че будиш само съжаление...Човек като него , ще остане в историята защото е дал нещо на света...докато ти ще си умреш само като една машина за за л...а.....

верно,готин е! на 80,но избива рибата.обаче като типично франсе,тенът му е простооооо....лудница,хехех.ама класен е и харизматичен много.

И на 80 е голям мъжкар !

Да е жив и зд,ав! Няма вече такива велики люде!

Да е жив и здрав още дълги години! Велик е!

Да е жив и здрав!! Много му се кефя !!!! Дано се снима още дълго.. Той поне има талант и има какво да покаже.А не като нашите бездарни и устати хвалипръцковци,дето снимат само глупости.Погледнете жалките напъни на Слави Трифонов с неговите пълни бълвочи в Младост 5. Ами какво да се каже за другата жалка "комедия Домашен арест... Тъпотий от класа..И кой им плаща за това ?? С кои пари ??

Да,той е велик,но моля,моля,не сравнявай великан с буболечка! Сравнението ти е много,много неудачно!

домашен арест си е супер. цялото семейство го гледаме с удоволствие. Защо ви доставя удовлствие по всеки повод да плюете нашето си. Дори и когато е добро? Това е някакъв психологически феномен.... според мен реакция на хора с чувство за малоценност.

Да, приятна комедия е! Явно някои хора нямат чувство за хумор. Имам почти всички филми с Белмондо, вкл. "До последен дъх" и "Чочарка" и мога да кажа, че "Домашен арест" не отсъпва на комедиите му "Ас на асовете" и "Гиньоло". Явно някои хора само си щракат по клавиатурата.

Велик бе господин Белмондо уви бях хлапе когато кариерата му тупанджия вече залязваше. Да е жив и здрав и както каза колегата да ги докара до 100.

НЕКА НЕ ОГРАНИЧАВАМЕ ХОРАТА КОЛКО ДА ЖИВЕЯТ :)))

ЧРД, Белмондо! Барем до 100 ги докараш!

ДА СИ ГИ ДОКАРА ЧОВЕКА, ЗАЩО НИЕ ЩЕ МУ ОПРЕДЕЛЯМЕ ДЪПЖИНАТА НА ЖИВОТА :))))