Алла Пугачова навършва 64, получава хеликоптер

Руската певица Алла Пугачова днес навършва 64 години.

Обратно в новината

Коментари - Алла Пугачова навършва 64, получава хеликоптер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо имам чувството, че първото число на възрастта й е по-малко...?

А на баба лили,какво ли ще и подарят?

Да е жива и здрава още много години! По-нова снимка не можаха ли да намерят? Тя отдавна не изглежда така. Сега е слаба и си изглежда чудесно за годините. Па и няма значение как изглежда, талантът си е талант.

Да си жива и здрава дай бок обичаме те АЛЛА. Поздрави:ХАРИ.

Има и от новата музика интерсни имена- група Челси, Роман Архипов и др. Ала наистина цяла нощ купони, пуши по 3 кутии цигари, алкохол доста и така изглежда. А глас, наистина имаше.

Браво на нея. Изкарала си е парите с труд и пред очите на руския народ.

ГАДНА ЗАВИСТ ИМА МЕЖДУ ВАС ХОРА. СТИГА, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И НЕ ПО ЕДИН А ПО 10 АКО ИСКА ДА И КУПУВАТ !!!

Ей аман от комплексари........

Да е жива и здрава!Но въпреки съжителствата със значително по млади от нея мъже изглежда на повече от 64.

Алкохол, цигари, нощен живот и т.н - не прощават! Разликата е огромна като се замисля. Моята баба на 70 г не и даваха 60г:)

Кахър съ къхъря, на тез годин наборя дъл шъ мой да гу пудкара. Що ни земи да яхни митлътъ по ши и мязъ.

Еххххххххх дай боже всекиму макар че на мен ми стига и лимозина среден клас покраи осемнадесет годишната ми нова жена

Благодаря ти колега. Виждам, че описваш собствения си статус. Но достатъчно добре съм си постлал още от сега, за да не разчитам на държавни помощи след време. И не виждам нищо лошо в това, че съм изразил мнение, относно коментара й. Определено не е мястото за мрънкане колко ти е размера на мизерната пенсия и тем подобни. Разбирам, че нищетата убива народа ни все повече, но ми писна от изразяване на негативи, навсядъке, с повод и без повод!!

Тоди, Тоди, идва време когато тарикатите започват да носят вода на баламите! Моли се Тоди това време да не те стигне!

за 100 годишнината тогава какво ще и подарят?

баиконур

Най-голямата звезда, най-талантливата артистка в Русия и не само. Жива и здрава още дълги години. Дълбок Поклон и Респект!

Да е жива и здрава, но в гроба никой и нищо не носи!

Ей това е! Не стига че си е хванала бабоеб, ами и бот на всичкото отгоре!

богат де, богат!

Край! Вече няма да ползва градския транспорт.

Само това не мога да разбера, откъде Максим гАлкин ги има тези кинти. Допреди 5-6 години беше прост водещ на тв игра сега подарява на баба си хвърчило.

Чета само коментарите на подобни статии именно заради зевзеците като теб. Огромно благодаря - от 3 месеца даже и не се усмихвах, а сега се разсмях спонтанно

Принципно съм против оплювките по известни хора, защото най-малкото не ги познаваме лично, обаче ти ме накара да се смея лудешки и безконтролно, чак шефът дойде да ме пита кво ми става и като му показах какво си писал, почна и той :))) Купил на баба си хвърчило :))) :))) По-точно и по-смешно няма как да се каже :)))

а леле ъмрех от смех

жесток си,много се смях и за бабата и за хварчилото

ВЧЕРА ПО КАНАЛ 1 НА РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ДАВАХА ПРЕДАВАНЕТО"ЕДНО В ЕДНО",КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА.ТАМ ДВЕ ОТ УЧАСТНИЧИКИТЕ СЕ БЯХА ПРЕВЪПЛАТИЛИ В АЛЛА ПУГАЧОВА,НО ЕДНАТА ОБРА ВСИЧКИ ОВАЦИИ И СПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЯСТО ЗА ВЕЧЕРТА.ПОЗДРАВИХА ТИТУЛЯРКАТА.БЕШЕ ПРЕКРАСНО! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

И аз го гледах. Много стойностно предаване. А българската версия я обърнаха на комедийно и пародийно предаване.

А пък аз на тази възраст получих 200 лв. пенсия с 42 години трудов стаж.

Госпожа, айде избивайте си социалните комплекси некъде другаде и под друга статия!

Дай Боже всекиму млади гадженца цял живот!!!!

Вече само хеликоптер може да я премести.

Да е жива и здрава! Прекрасна певица, стойностни и запомнящи се песни (спомнете си само един от шлагерите - Миллион альiх роз) . Легенда и корифей на руската естрада, едно от най-ярките имена на съветската култура, а освен това е и обаятелна и чаровна жена.

Така е, но когато човек започне да се излага, подвизите не помагат. Тя се оля с тези млади мъже около нея, с тях или без тях тя си е все това, което си е. Но тези връзки я правят за посмешище.

Някой друг преди нас е казал - "Не е важно на колко години си, а на колко се чувстваш!" Така, че нека си праска колкото и както си иска по-млади мъже. Няма нищо лошо. Като е на 64 кво, да почне да си копае гроба ли?!

Лора, Алла ще прави каквото си иска, каквото и е кеф. Ако на 64 на теб ти върже някой, ела ми се обади. Дано ме чуе господ, на 64 все млади мъже да ме е..т. Със здраве Лора!

Аз пък на тази възраст се сдобих с второ внуче. И двете ми внучета, да са живи и здрави, са истински изтребители ... Пистите са навсякъде, не е необходимо да строим.

Да са ви живи и здрави и да ви зарадват с правнуци.

Благодаря! Дай Боже - всекиму!

А пък аз си мисля, че е излишно да ги проверяваме за офшорни сметки. Писна ми от простотиите на паралиите. Половината свят умира от глад, той пък бил готов вече с частната писта в дворчето си ... И коя беше ала Пугачова, че нещо не се сещам!

Ами мултимилионерка с лично състояние по-голямо от това на Мадона,младото и мъжле също шоу звезда е бая захлебен той сам по-себе си,там размерите и размаха са други!

Добре е да не се забравя, че когато тези паралии харчат пари, много други хора получават такива за насъщния си хляб. Хеликоптерът е произведен от работници, които са получили заплати. Пистате е построена от строители, които са получили заплати. А ако парите стоят в банката и не се въртят в реалната икономика, не виждам кой печели от това.

Това "бабе" и Лили Иванова, цял живот да тичаш срещу тях няма да можеш да ги настигнеш проста жено...Заслужили са си всеки аплодисмент за разлика от теб , на която и е кисело гроздето защото няма как да го стигне...По-добре ЗАМЪЛЧИ...

Luna0102

"Умната", никъде не съм обсъждала аплодисментите на бабите, а лошият им вкус.

Запази си мнението за себе си, каквото и да кажеш от твоята уста може да излезе само простотия нищо повече...Тези две "бабета" както ги наричаш ти няма значение с какво са облечени те блестят с талант, а не с простащина като теб....

Luna0102

Това бабе е тръгнало по стъпките на баба Лили. Откъм избора на неподходящи дрехи са като сестри.

Стани и ти такова "бабе", пък тогава коментирай. Но докато си вчерашна бездарна пикла, по-добре се въздържай от тъпи коментари. Не за друго, ами лъсва простотията и завистта ти.

Luna0102

Ти като много талантлив(а) сигурно без гащи ходиш?

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА! ТЕЗИ ХОРА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ БОГАТСТВОТО ПРАВИ ЧОВЕКА ЩАСТЛИВ, .....НА КОЛКО НИСКО НИВО СА ДУШИТЕ ИМ.

Е що реши, че така мислят? Май ти мислиш така, нали ;-)

Аз, пък им се радвам :) Имат възможности и си доставят удоволствие, не е нужно да им се завижда ;)